Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért égtek ki ennyire a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért égtek ki ennyire a nők a társkeresés terén?

Figyelt kérdés
Négy fiatal 30 év alatti kolléganővel ülök egy irodában, ezek a lányok elég csinosak és aktívan keresik a társukat, tinderen, élőben társkeresőkön és elég régóta keresik a társukat, teljesen el vannak keseredve, hogy mennyire nincs normális férfi hihetetlen kiégést látok rajtuk, voltak próbálkozások de két hónap után elmenekültek ezektől a férfiaktól vagy megcsalták őket
2024. jan. 9. 18:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
0%
3 cica eladó
2024. jan. 10. 01:49
 12/71 anonim ***** válasza:
20%

Ahogy a fentebb írók is írták: a túlzó elvárás.

Ha tinderen meg ilyen helyeken keresnek és nem a való életben akkor valóban azt fogják hinni hogy az ő szintjük a kockahasú, kigyúrt, audis vállalkozó, menő autóval, "aranyos" kutyával, luxuslakással és trópusi utakkal.

Aztán ha elmennének SZERVEZETT társkereső rendezvényre akkor látnák hogy a valódi független pasik milyenek. Kissé "szerencsétlenek" ha úgy tetszik. Ettől függetlenül mindenkiben van szerethető. Van aki pl. iszonyat intelligens de 35 éves korában úgy néz ki mintha 15 lenne, van akinek szimpatikus a hangja, a stílusa, minden, a humora is imádnivaló de kövér és alacsony. Van aki iszonyatosan értelmes, jó állása van érdekes hobbijai de külsőre igénytelen, szürke egér. Van aztán aki egész jól néz ki, rendben van vele minden, sportos is, magas is, de egy baj van vele hogy "unalmas". Én legutóbbi szoktam lenni a nők szemében. Hozzáteszem hogy szerintem egy idegen egy rövid ismerkedési szakaszban általában valamilyen szinten unalmas de ők nem akarják az idejüket fecsérelni, nekik a tökéletes, értsd: CHAD kell.

Ezért 30-35 között még kiégettebbek lesznek mert akkor már előtérbe kerül valamilyen más módon való ismerkedés és látják hogy a szelekció méginkább szűkült.

A jó nevelést kapott értelmes rendes emberek fiatalon elkelnek. A többi nem.

Ez van.

Jól kéne választani talán nők!

37F

2024. jan. 10. 06:31
 13/71 anonim ***** válasza:
78%

Nem égtek ki csak nem szeretik a mai tehetetlen férfiakat akik a mama szoknyája mellől akarnak férfinak tűnni, emellett zsugoriak is sokan.

Ha azt lesi hogy randi alatt nehogy pénzbe kerüljön neki bármi is akkor nehéz is férfinak nevezni.

Volt nekem is " sétálgatós" randipartnerem, hát kiderült hogy nem csak azért hogy nehogy pénzbe kerüljek egy üdítőre, hanem azért is mert az idős szüleivel lakott és senkit soha nem mutat be otthon. Rettegett a felvállalástól. Nekem kellett megoldani a helyet hogy hol legyünk együtt. Végül 1 év után elhagytam mert kiábrándultam . Találtam jobbat, okosabbat, férfiasabbat, és neki nem gond ha meg vesz nekem valamit. Pont most kapok születésnapomra egy fotelt .

A másiktól meg karácsonyra egy pár zoknit kaptam. 🤷🏼‍♀️

2024. jan. 10. 06:41
 14/71 anonim ***** válasza:
86%

"kockahasú, kigyúrt, audis vállalkozó, menő autóval, "aranyos" kutyával, luxuslakással és trópusi utakkal."

A 6. válaszoló nő vagyok és ebből pont egyik sem kell, sőt taszít. Ennél sokkal több kell. Látszik fogalmad sincs a nőkről, de nem vagy ezzel egyedül magyarként. Sok pasi hiszi azt, hogy megvillantja az audiját, én meg hasra esek tőle. Jobb lenne, ha IQ-t villantana, de az sem nekik, sem neked nem sikerül.

Ezek után csoda, hogy inkább élek egyedül?

2024. jan. 10. 06:59
 15/71 anonim ***** válasza:
0%

13-as elég szomorú hogy a férfi és a kapcsolat értékét fotelben, bútorban és egyéb ingóságokban méred, nem abban ha kitart veled jóban rosszban. A jóban könnyű kitartani de a nehézségek közepette? Na szerintem ott kezdődik az igazi nő és férfi!

14-es: ha több kell mint a felsoroltak akkor remélem sok macskát fogsz tartani öregkorodra mert ennél többet egy átlag magyar pasi sose fog neked adni!

2024. jan. 10. 07:23
 16/71 anonim ***** válasza:
78%
#15 látszik azért a szövegértelmezéssel vannak bajok, a 13-as és a 14-es választ is totál benézted. Vagyis inkább a megszokott incel-féle szelektív metódussal a saját értelmezésed szerint fordítottad le, a lényeg, hogy a nőgyűlöletet igazolni tudd. :)
2024. jan. 10. 07:29
 17/71 anonim ***** válasza:
78%
+ Azt még hozzátenném, hogy ha tényleg csak annyit várhatok el a magyar pasiktól, hogy a kockahasával, a pénzével és a kocsijával menőzzön, akkor teljesen egyértelmű, és szerintem érthető is, hogy miért választanám inkább a macskákat.
2024. jan. 10. 07:31
 18/71 anonim ***** válasza:
0%
16-os semmi nőgyűlölet nincs, realitás van, de lehet támadni rögtön ha úgy jobban esik.
2024. jan. 10. 07:31
 19/71 anonim ***** válasza:
4%

13.

És te mit vettél neki, ha ő fotelt neked? Vagy dolgokat venni az "ő dolga, ő ezért van"?

2024. jan. 10. 07:53
 20/71 anonim ***** válasza:
0%
19-es: este leápolta cserébe :D mi mást tudna nyújtani?
2024. jan. 10. 08:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!