Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van értelme bejelentkezni pszichológushoz akkor, amikor épp minden rendben van?
Én úgy jelentkeztem be, hogy volt egy fennálló probléma. Egy alkalommal mentem, akkor kibeszéltem neki azt, ami éppen történt. A következő alkalom két hét múlva volt és addigra az a probléma megszűnt, mert ahhoz egy másik ember is kellett és az az ember megjavította a dolgot. Én meg úgy voltam vele, hogy jó hát azért ha már rávettem magam elkezdek járni, hiába oldódott ez meg. NAGY HIBA VOLT! Bárcsak ne mentem volna, utána minden tönkrement, azóta is rosszabbul érzem magam, mint előtte és az eredeti probléma azóta még nagyobb is lett, mert a gondolataimtól nem tudok szabadulni.
Ne menj pszichológushoz!
7-es gondolod, hogy a pszichológus miatt mentek tönkre a dolgok? Azért azt kötve hiszem
Én jártam, és nekem jó volt. Nem old meg konkrétan semmit ő,de nem is ez a feladata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!