Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeret néhány nő tangát hordani?
Mindenkinek saját egyéni alakja, sajátos csontváza van. Mindenkinek más áll jól és mindenkinek más kényelmes.
A tangabugyi az nem minden alkatra kényelmes, de alapvetően is egy 5perces ruhadarab, akkor veszed fel, mikor hamarosan lekerül, nem ebben fogsz karateedzésre, bútorszállításra és nagybevásárlásra menni - ott amúgy se látná senki.
18: Milyen szitu az, amikor az ISMERŐSI KÖRÖDBEN tudod, ki milyen fehérneműt hord?
Soha egyik szerelmi kapcsolatomban se tudtam, milyen fehérneműt hord a kedvesem, amikor nem vagyok vele, és soha nem is merült fel bennem, hogy megkérdezzem. Szerintem nem tartozik rám, nem is érdekel.
19 bakker.. És akkor csodálkozik az ember, hogy magyarázni kell.
Egyrészt azt tudom, hogy milyet hord. Ha te nem tudtad az a te bajod. Másrészt nem kell mindenkiről tudni, mert ugye a nők elmondják egymás közt, hogy ezt vagy azt ne használd, ne hord mert nekem bajom lett belőle stb. Szóval nem hallottam még ilyenről pedig volt jó sok csajom, mindenki tangában járt még dolgozni is, egyiket sem figyelmeztette soha senki aki konkrétan attól elkapott volna valamit. Mert ugye aki emberekkel találkozik az azért megtud egyet s mást, nem kell külön tudnia a részleteket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!