Van itt olyan lány, aki nem kötődik annyira az adott helyhez ahol lakik és szívesen ismerkedne?
Figyelt kérdés
30 éves 190+cm magas férfi vagyok, aki elvileg nem is néz ki rosszul.
Jó lenne megismerkedni egy olyan lánnyal/nővel, aki nincs helyhez kötve, őszintén tud szeretni és nem egy üres, felszínes párkapcsolatra vágyik, mert az engem nem érdekel.
Könnyen találnék magamnak valakit ha számomra a szex lenne az elsődleges, de egyszerűen ha nincs valamiféle érzelem köztem és az adott nő közt, akkor a szexet se élvezem annyira.
Egy őszinte és mély parkapcsolatot szeretnék, ahol tényleg szeretjük egymást és ezáltal mindketten egy sokkal jobb formába kerülnénk.
INTP
ma 20:03
1/11 anonim válasza:
Hogy érted, hogy nincs helyhez kötve?
ma 20:16
2/11 anonim válasza:
Mielőtt válaszolnék, engem is érdekelne, mit jelent helyhez nem kötöttnek lenni ebben a kontextusban.
ma 20:23
3/11 Noren1989 válasza:
#1, hozzàköltözne egy hónap tàvbeszélgetés utàn.
ma 20:23
4/11 anonim válasza:
Dehogy, inkább járna hozzá házhoz ... .
ma 20:26
5/11 A kérdező kommentje:
A helyhez kötöttség alatt azt értem, hogyha kialakulna köztünk valami komolyabb, akkor ha valahol jobb munkalehetőség vagy életfeltétel van, akkor oda mennénk, tehát nem ragadnánk le egy rossz, élhetetlen környékén.. vagy esetleg kimehetnénk külföldre is gyűjtögetni ha mindketten úgy döntünk.
ma 21:39
6/11 anonim válasza:
Ja, ez teljesen korrekt. Azt hittem valami világ végi faluba költöztetnéd magadhoz. Szerintem ilyen feltételekkel simán sok nő keres komoly kapcsolatot manapság.
ma 21:45
7/11 anonim válasza:
Hát szerintem sok lány ragaszkodik a környezetéhez, én is ilyen vagyok.
ma 22:10
8/11 A kérdező kommentje:
Igen, biztosan sok lány (és fiú) ragaszkodik a megszokott környezetéhez és nincs is ezzel semmi gond. Max akkor, ha a környezet amihez ragaszkodnak élhetetlen.. sajnos sokan félnek kimozdulni a komfort zónájukból és ezért megelégszenek rossz, méltstlan helyzetekkel.
ma 22:25
9/11 A kérdező kommentje:
Ja és amilyen sok ember ragaszkodik a környezetéhez, "ugyanolyan" sok meg nem ragaszkodik.
ma 22:27
10/11 anonim válasza:
Azért hadd kezeljük fenntartásokkal azt az embert, aki 30+osan, a gyakori kérdéseken keres magának LÁNYOKAT. Valószínűleg annyira nem nézhetsz ki jól.
ma 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!