Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? Macisabb; vastagabb csontozatú; nagyobb darab fiúval szívesen ismerkednétek?
Tegyük fel, hogy suliban odamegy hozzátok egy ilyen srác, és megszólít titeket, esetleg elkezdetek beszélgetni,stb.. Ha kedves, aranyos, tisztelettudó a fiú (tehát nem segg#ej) szívesen ismerkedtek vele?
Gondolok itt pl. olyanra, hogy ha bejön nektek, akkor esetleg együtt mentek buszhoz, meg ilyesmi..
Vagy az ilyen srác alapból esélytelen nálatok?
Én példám, 18F.
Okosnak tartanak :'D (én nem tartom annak magam)
Minden vágyam, hogy találjak egy olyan lányt aki szeret,és én mégjobban tudom szeretni :)
Ami a Legjobban tudna esni az egy ölelés tőle, és egy puszi:)
a medvék maradjanak az állatkertben vagy a vadonban, kapcsolatra kizárt, h. valaha kéne.
jóképű, csinos férfi kell, nem maci.
Ha macis és nem elhízott, szerintem simán, én magas vagyok, ezért nálam a magasság is számított, mikor ismerkedtem. Szóval lehet macis, csak jó magas is legyen hozzá. De a humor-személyiség-figyelmesség amúgy is lényegesebb. Egyik barátnőmnek amúgy kifejezetten a macis fiúk tetszettek.
Aki meg csak a külsőd alapján ítél meg negatívan, azért nem is kár, hidd el. Drukkolok, hogy találj egy kedves lányt maganbak!
Végtelenül zavar nőként ez az eufemizmus, mint a"macis".
Miért nem mondjuk ki őszintén? Egy kövér melák.
Miért kell szépíteni, macikázni?
Kéne a fenének! Ha én nőként adok magamra, sportolok, vékony vagyok, akkor miért akarnék valakit, aki tunya, egészségtelenül él stb.?!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!