Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Alakulhat ki ebből komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alakulhat ki ebből komoly kapcsolat?

Figyelt kérdés
Még tavaly nyáron ismertem meg egy lengyel srácot, az egyik itteni ismerősét látogatta meg. Ez idő alatt szexkapcsolat volt közöttünk, de továbbra is tartottuk a kapcsolatot, közben kiderült, hogy ő is többet érez irántam, és nyitott lenne egy komoly kapcsolatra. Csak nem vagyok benne biztos, hogy ekkora távolságnál tud-e ez működni, szerintem max ha az egyikünk odaköltözik a másikhoz. Amúgy én is szeretném ezt a kapcsolatot, csak sosem voltam még olyan helyzetben, hogy köztem és barátom között ekkora távolság legyen és nem tudom, ilyen formában meddig működne. Mind a ketten 23 évesek vagyunk, ő már dolgozik, de én még egyetemre jarok, orvosnak tanulok.
tegnap 17:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Kettőtökön múlik.
tegnap 17:36
 2/3 anonim ***** válasza:
pff.. nem.
tegnap 17:54
 3/3 anonim válasza:
Attol fugg mennyi idorol van szo
tegnap 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!