Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alakulhat ki komoly kapcsolat csak szex-el kezdödő kapcsolatból? Tényleg a jó szex az alapja egy jó kapcsolatnak?
Ha meg van beszèlve, hogy csak szex, akkor szerintem nem.
A legtöbb fèrfinèl átkerülsz a "potenciális barinő" dobozból a "szexre jó lesz" dobozba. Ha meg van beszèlve, az többnyire vègleges állapotra utal)
De, ha pl. megismerkedtek valahol ès hamar összegabalyodtok, abból nagyobb esèllyel lehet rendes kapcsolat, mint a fentiből.
A jó szex nem " alapja".
A szeretet ès a vonzalom az alapja. A szex nem valami stabil izè, az esetek 90%ban tanulható, csiszolható, jobbá tehető- szerelemmel ès türelemmel.
Èn úgy mondanám, egy jó kapcsolatban többnyire a szex is jó.
Nem a szex az alapja a jó kapcsolatnak.
F
Szerintem pont fordítva van.
Akkor lesz jó a kapcsolat, ha nem szexxel kezdődik.
Nekem legalább is kell, hogy egy kicsit felhúzzanak. /F
#1-nek. Ez akkora hülyeség, hogy mindíg mindent beskatulyáztok az életben, mindent definiálni akartok.
Nem kell. Egyszerűen hagyni kell, nem pedig előre agyalni, hogy így lesz vagy úgy lesz.
Vagy visz magával az egész, vagy nem, de agyalásból bekategorizálni, ez sztem baromság.
Egész életemben így volt, megismerkedtem valakivel, érdekelt, találkoztunk 1x, 2x, és volt, hogy 3x-rra már nem volt kedvem felhívni, függetlenül attól, hogy hozzáértünk e már egymáshoz avagy sem. Aztán jött a 8.-dik mondjuk és lejött a lila köd :-)
És az első szex ha nem jó, azt b....tjuk, mert soha nem lesz jó, tudásból nem lehet érzékien szeretkezni. Vagy kívánod tetstestől lelkestől a másikat vagy nem, vagy visz magával vagy nem :-) Ennyi.
Ha neem, akkor kár erőltetni, inkább tudomásul kell venni, hogy nem mindenkinek lehet-lesz jó bárkivel. Vége, tovább kell lépni és a legfontosabb, utána nem görcsölni, hogy mi lesz legközelebb. Megmondommi lesz, egyszer jön egy olyan partner, aki pont úgy ér hozzánk, hogy megőrülsz a fínomságtól és viszont, na akkor nem lesz semmi gáz az tutti, és az lesz a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!