Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet hinni a 35+ os ferfiaknak?
35+ vagyok, gyakran hallom nőtől, hogy aki eddig nem házasodott az kuka.
Én például 2 kapcsolatban több mint 10 évet töltöttem, egyik esetben sem akart a nő házasságot. A másodiknál már gyereket, közös házat terveztünk, mikor úgy döntött ő mégsem akar (először azt hittem csak velem nem, de amit közös ismerősöktől hallok az alapján inkább kapuzárási pánikos korszakát éli, már ha van ilyen nőknél).
Mikor egyedül maradtam azt gondoltam találok gyorsan valakit akivel majd családban gondolkodhatunk, hiszen a 30 feletti nők nagy része is már erre vágyik.
Soha nem tévedtem nagyobbat, még 1-1 randi is alig jön össze.
Persze, lehet mondani, hogy ez is az én hibám, biztos elhagyom magam, de amit lehet megteszek, van nagyon jó karrierem, sikerek a munkában, biztos egzisztenciám, sportolok, probàlok mentálisan is fejlődni, nem besavanyodott otthon ülös férfi lenni.
35 az egyik legveszélyesebb korosztály.
Már bőven van tapasztalata, tudja mitől döglik a légy és még hatással van a tini korosztálytól a nagymamákig, ettől úgy érzi övé a világ és bizony próbálkozik is megkapni erősen, nem állapodik meg illetve csak látszólag.
43 éves vagyok, abból a fajtából akire így ránézésre azt mondanád, hogy nem lehet benne megbízni (sok nőm volt stb.) -- és mégis azt gondolom, hogy nagyon is meg lehet bennem bízni, sőt ezt mondják a legközelebbi barátaim is.
A lényeg: az, hogy ha valaki 35 éves koráig nem házasodott meg, az ma már nem hátrány, hanem inkább előny, mások ilyenkor már válnak... és sok minden történik az emberrel.
Szóval igen, így általánosítva, meg lehet bízni egy 35 éves férfiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!