Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nők jönnek be a gyúrós, kopasz BMW-s/Audi-s 30-as férfiaknak?
Hidd el minden lànynak tetszik,más kèrdés,hogy ilyen pasijuk legyen ahhoz rengeteg dolgot kell letenni az asztalra
-Tiptop alak,heti 4-5 edzès
-Hosszú àpolt haj
-Kirívó nőies öltözködès
-Tudjon beszèlgetni
-Társaság középpontja legyen
-Szexben egy igazi k_rva
Ez olyan mint hogy melyik közgazdász vagy szakember akar vezető lenni,cèges Audi A6-t vezetni?
Hawaion nyaralni?
Más kérdés,hogy hozzá tenni kell.
Valami furcsa "élien" szerű nőket, akiknek:
- Szeme háromszor akkora, mint kellene
- Legyen egyszerre vékony, de közben nagymellű is
- Meg persze szép bőre legyen
- "Ikú? Ikújaz nem fontos, asz van nököm is elíg, aki meg mást mond aszt elpusztítom innen röktön! Hőőőj, de okos vagyok, láthassátok még béjendvém is van!"
- Olyan aki kutyaként bólogat, nappal a baromságaira, éjjel a farkára
- Aki el tudja viselni szex közben a 3 kg fux csörgését és kellemes érintését
A volt pasim ilyen volt,2évig vele voltam,igaz neki Mercije volt.
Természetes vagyok,sportossan öltözök általába és ráadásul felesleg is van rajtam.
n25
Az én pasim gyúrós, BMS-s, 30-as, de nem kopasz.
Az arcom és a testem valóban átlag feletti, bár a mellem csak B-s, de passzol az alakomhoz, mert keskeny a vállam, a hasam lapos, a derekam vékony. Teszek érte, hogy jól nézzek ki, sportolok, diétázom.
A hajam csak vállig ér.
Az öltözködésem nagyon alap. Színeket nem igazán hordok, csak feketét, fehéret, barna és szürke árnyalatokat. Az alapszabályokat mind öltözködésben(pl minél rövidebb a szoknya, annál laposabb a sarok, vagy dekoltázs vs szoknyahossz), mind sminkelésben (csak a szem, vagy csak a száj lehet hangsúlyos, stb) mindig betartom, nem szoktam k***ásan kinézni.
Társaságban nem szeretek lenni, nem beszélek sokat.
Szeretem a szexet, bevállalós vagyok, szeretek kicsit alázva lenni, szeretem gyakran csinálni.
Ennyi, mondjuk az én pasim annyira nem primitív, mint a tipikus sztereotíp figura, csak néha:D
Ezerszer jobbak a szálkás,20-as,jóképű fiúk.Nem mindenkinek jönnek be a kapuzárasi pánikos 30-as lúzerek,akik így próbálják kompenzálni az önbizalomhiányukat.Kevesebb nőnek jönnek be mint gondolnátok.
20/L
#7-es most pont nem róluk van szó hanem pl róla:
Vagy ahol eddzek a srácnak M7-es 750iL-e van zsírúj,a srác meg egy kisportolt srác.
A kocsi majdnem 60milla ott kezdődik.
Tehát igen nagy kaland.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!