Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen nők jönnek be a gyúrós,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nők jönnek be a gyúrós, kopasz BMW-s/Audi-s 30-as férfiaknak?

Figyelt kérdés
2017. máj. 6. 09:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hát olyanok,amilyeneket lehet látni velük.
2017. máj. 6. 13:12
 12/17 dorje1234 válasza:
Azok tetszenek nekik, akik csinosak, szépek, jók az ágyban, és szex után elhúznak.
2017. máj. 8. 08:55
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

helló!

Úgy gondolom, hogy a fenti férfiak azért gyúrnak, és vesznek - olcsó, lelakott, de márkás - autókat, hogy kompenzálják azt az ürességet, amivel egyébként élnek. Így olyan nőket keresnek, akiknek ettől nedves a bugyijuk: Akik buknak a kisportolt testre, szeretnek kényelmes, márkás verdában parádézni, szívesen költik utolsó pénzüket márkás divatcuccokra, azután meghívatják magukat a pasival. Cserébe néha megalázzák őket, az ágyban ágybetétként üzemelnek, ...

2017. máj. 9. 08:44
 14/17 Petyka366 válasza:
Gratulálok. Tudom, hogy a pénz jó, nade ennyire.....?
2017. máj. 9. 15:23
 15/17 anonim ***** válasza:

#9-es ! Azért mondjuk neki a nője sem egyszerű !

[link]

2017. máj. 10. 08:14
 16/17 Josephine Harkay válasza:
Ha valaki tartósan boldog akar lenni és hites élettársat keres, ahhoz nem kell drága autó. Rendszerint az se számít hogy mennyi haja van. Én csak így tudom a világot nézni. Régen mikor fiatal voltam egy férfiben igen, külsőleg elvártam az ápoltságot és egy egyenes testalkatot, de sokkal fontosabb volt az illető karaktere, modora és intelligenciája.
2017. máj. 12. 08:30
 17/17 Keito ***** válasza:
Az látszik, hogy többségükben olyan nők, akiket a szánalmas, lejáratott külsőségekkel meg lehet venni és hasonlóan primitív szimbólumokért el is lehet adni. Olyanokat, akik megrekedtek valahol a dzsungel és szavanna világában és még mindig a pénisz merengető, melldöngető alfahímekre gerjednek. Ez az igény természetesen a kereslet-kínálat viszonyában többnyire egyaránt minősít.
2017. máj. 13. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!