Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Szeretői" kapcsolatból alakulhat komoly?
Esély mindig van.Választás elé is állíthatod,majd fogadd el a választ.De elgondolkodtató,hogy ha feléd húz és távol a másik,akkor még fenn áll ez a helyzet.De lehet én vagyok hülye.
26n
Azért ez vicces valahol, nem? A szeretője vagy, te elfogadtad ezt a státuszt, és erre szíved szerint választás elé állítanád?
Nem tudod, hol van a helyed. :/
Hogyne lehetne, én pl. pont így hagytam ott az asszonyt, az más kérdés, hogy addigra már kicsit megváltozott a helyzet.
Ne sürgesd, ne blöffölj ezzel a "választás elé állítod", - dal.
Senki nem szereti, ha kizsarolnak tőle valamit, meg, ahogy írod, TE biztosan parázol az egyik féle választól - örülj, hogy van.
Sz*rügy lehet szeretőnek lenni, az előkelő "barátnő" helyért küzdeni. Valahol tudtad mit vállalsz, mikor ebbe belementél. Tehát nincs jogod választásra késztetni, maximum kiszállni az "édes hármasból" - vagy ki tudja hányan is vagytok.
Ha téged szeretne, már befejezte volna a távkapcsolatot a barátnővel, de valamiért még fenntartja a párkapcsolatát, tehát nem sok esélyt látok rá, hogy téged választ.
Ezeket gondold végig, mielőtt választásra készteted és kiszolgáltatod magad lelkileg - ha megtudja, hogy téged zavar a helyzet és többre vágysz, bizony kiszolgáltatod magad, amivel könnyen visszaélhet...
25/N
Szeretőnek lenni azért szívás, mert ha többet akarnál, egyszerűen nincs jogod féltékenykedni, választásra kényszeríteni, szülőkkel/barátokkal ismerkedni, stb ezek a barátnő jogai. A szerető többnyire csak szextárgy. Egy olyan személy, akin vágyakat élnek ki (akár ffi, akár nő). Amint a szerető társként gondol a másikra (tehát többet szeretne), kiszolgáltatott és nagyon sebezhető lesz. Ez a nagy veszélye.
Csak óvatosan azzal a választás elé állítással!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!