Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léptél már ki hosszan tartó, komoly kapcsolatból?
már nem most volt de igen , léptem ki hosszú kapcsolatból 7 év után ! Az első volt nekem , ő vette el a szüzességem !
Hogy hezitáltam e? Nem ! amikor vki kilép egy hosszú kapcsolatból szerintem az egy folyamat , nem pedig elhatározom, hogy most vége és holnap elköltözöm !
Én azért döntöttem így, mert folyamatosan azt hallgattam, hogy úgyis ki fogok mást próbálni , mert nekem ő volt az első és egyetlen !
Elegem lett és megőrjített már ezzel !
lehet azt mondjátok, hogy ha szerettem meg kellett volna beszélni , hát igen, csak nem volt kivel !!!
utána egyedül voltam 4 hónapig, nem kellett senki, nem próbáltam ki senkit és jött a nagy ő, aki elfogadott , hogy csak egy pasim volt életemben 7 évig, sőt még örült is neki :)
azóta együtt vagyunk és össze is házasodtunk, már gyerekek is vannak :27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!