Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ekkora probléma a mamahotel a nőknél?
Kb. 10 ből 9 nő megkérdezi állandóan társkeresőn, hogy hol lakom, egyedül lakok-e, stb. Én otthon élek a szüleimmel és úgy tűnik ez gondot jelent a nőknél. 25 vagyok jelenleg.
Nem tudom ezek a nők úgy egyáltalán körül néztek-e már az albérlet piacon, hogy milyen árak vannak egyáltalán. Ráadásul én nem vagyok rosszba a szüleimmel, ennek ellenére nem tartanak el, nem főznek, nem mosnak és nem takarítanak rám. Számláimat kiadásaimat én fizetem. Egyszerűen anyagi okok miatt élek otthon.
De ezt hiába magyaráznám el mondjuk egy nőnek a társkeresőn, ők ebből csak annyit vesznek le, hogy mamahotel, akkor az X. Úgy ki X-elnek mint ha valami csöves lennék.
Miért ilyen neuralgikus pont a nőknél ez a hol él a férfi? Miért ez alapján akarják megmondani, hogy felnőtt-e már valaki? Szerintem úgy is lehet valaki gyerekes, és önállótlan hogy külön él a szüleitől, és fordítva is. Nem ez fogja eldönteni. Mennyi papucs férfi van aki párkapcsolatban van és a felesége csinál meg neki mindent. Az felnőttesebb? Az jobb? Még egy inget se tud kivasalni egyedül, nem hogy egy vacsorát megfőzni magának.
Ott az egyik ismerősöm aki 3 lakótárssal lakik együtt. Mivel jobb félidegenekkel együtt laki mint mondjuk a szüleiddel? De papíron elmondhatja, hogy nem a szüleivel lakik.
Nagyon kevesen vannak szerintem akik megengedhetik maguknak, hogy TÖK egyedül fizessenek egy albérletet(nem valami lepukkant koszfészekre gondolok), ez mellé legyen autó, stb. Ideje lenne felébrednie néhány nőnek, ez nem Amerika, ez Magyarország. De még amerikában sem engedhetik meg maguknak az emberek, csak szólok.
A mamahotel azt jelenti, hogy otthon mindent megcsinálnak neki, de már össze van mosva a fogalom az otthon élővel is, tehát tök mindegy, hogy te önálló vagy de otthon laksz vagy kinyalják a feneked otthon, a nőknek egyre megy.
Köszönöm, hogy meghallgattátok a TED előadásomat. Kérdéseket és észrevételeket írjátok le kommentbe nyugodtan.
Komolyan, muszáj ezt naponta 23X megkérdezni?
A válasz mindig ugyan az: Egyrészt csóró vagy a szemükben, ha nincs potom 30-40M-ed egy lakásra. Másrészt ha nincs lakásod, váláskor nem lesz mit elvenniük tőled. Egyszerűbben: Pénzéhes qhurvák.
Mert szeretnék, ha a férfi oldaná meg, hogy kettesben tudjanak lenni.
Ezt lehet hotelben is, üdüléssel, stb.
Az óvszert is a nő vegye meg, vagy mire gondoltál?:)
Kérdező! Ez az amire még én sem jöttem rá a hosszú évek alatt. legtöbb nő is a szüleivel él de az azért nem probléma mivel a nőnek csak élnie kell és sodorja majd őt az ár. Viszont egy pasinál ciki ha 25 évesen a szüleivel él hiszen az elvárás hogy ha a pasi betölti a 18-at azaz felnőttkorú lesz akkor ő már építgesse az életét azaz függetlenedjen el a szüleitől legyen lakása vagy akár kertes háza, legyen autója és jogosítványa és a fizetése ne 200 000 Ft nettó alatt legyen hanem a 300 000 Ft nettó határát súrolja minimum. A nők meg az ilyen pasikra várnak hogy aztán tudjanak oda hozzájuk menni lakni és elmondhassák magukról hogy ő nekik egy egzisztenciával rendelkező pasijuk van (státusszimbólumjuk).
Legtöbb nő a szüleivel él, szülei BMW-jét, Audi-ját vezeti mert tuti nem a saját 2 kezű munkájuknak köszönhető hogy 18-20 évesen ilyen autókat vezessenek hanem a szüleik autóját vezethetik, nekik csak annyi volt a dolguk hogy megszerezzék a jogosítványt és vezethetik is a vállalkozó szüleik járgányait amiből több is van a családban direkt ilyen célokra. Magyarán ha valaki pénzes azaz gazdag családból származik a nő akkor az nem egy gyári melóssal fog leállni hanem egy olyan pasival amit leírtam fentebb hogy legyen egzisztenciája.
Röviden: Nőknél nem ciki ha a szüleikkel élnek 25 évesen de a pasi ha 25 évesen a szüleivel él akkor ő mamahoteles!
ez volt konkrétan a szállítási indoka az exemnek ő tudta hogy gyűjtöm az önerőt és egy közös albi évekkel vetne vissza.
ennek ellenére erőltette én nem álltam kötélnek ki is dobott egy olyanért aki hajlandó össze költözni vele hogy neki olcsóbb legyen, ezt ő maga be is vallotta nem én találtam ki, ki mondta face to face.
össz jött az önerő és januártól saját lakásba költözök bp.n ettől nem leszek sokkal jobb parti a nők szemében de legalább a hitelt fizetem és ez által saját vagyonom lesz szépen lassan.
én nem gondolom hogy minden nő ilyen annak ellenére hogy én ezt tapasztaltam, és közeli munkatársam is hasonló sztorikat mesél.
még bízok abban hogy találok egy nőt akivel jól ki tudok jönni és szeretjük egymást addig viszont még sokat kell dolgoznom magamaon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!