Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Szerintetek problémás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek problémás az olyan férfi?

Figyelt kérdés
Aki 30 éves körül jár és a szüleivel lakik! Összejönnétek mamahotelessel ?

#lúzer #mamahotel #Életképtelen ferfiak
2021. ápr. 3. 07:18
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
34 szavazat
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
90%

Hogy lehet ilyen phaszul feltenni a kérdést? Mi igen, mi nem?

A "mamahotel" közel sem akkora probléma mint a fogyatékosság.

2021. ápr. 3. 07:22
 2/43 anonim ***** válasza:
100%
Ez annyira az adott helyzettől függ. Nekem volt egy ismerősöm, otthon lakott nagyon sokáig, két generációs házban éltek, szóval lehetett volna rá mondani, hogy “mamahoteles”, de messze nem volt az, dolgozott, főzött magára, mosott magára, nem szolgálta ki az anyja, csak egy házban éltek. Azért ez más, mint amikor a 58 négyzetméteren él a pasi a szüleivel, még mindig a gyerekszobájában lakik és anyu beviszi neki reggel a rántottát. Nem gáz szülővel lakni harminc évesen, ha az illető úgy viselkedik, mint egy felnőtt és nem úgy, mint egy nagyra nőtt gyerek. Ha a felnőtt embernek van egy egészséges viszonya a szüleivel de még nem jött el az a pár az életében, akivel összeköltözne, akkor mi a túrónak fizessen egyedül egy albérletet?
2021. ápr. 3. 07:25
 3/43 anonim ***** válasza:
97%

Szerintetek problémás az olyan férfi?

Összejönnétek mamahotelessel ?

melyikre szól a szavazás?

Mert üti egymást a kettő. Gratu.

2021. ápr. 3. 07:25
 4/43 A kérdező kommentje:
A kérdés arra szól hogy összejönnétek e mamahoteles férfivel. Szóval a második amire szavazást indítottam.
2021. ápr. 3. 07:39
 5/43 anonim ***** válasza:
3%
Nem....rendkívül illuziorombolo lenne, hogy csak hozzám lehetne feljönni.
2021. ápr. 3. 07:52
 6/43 anonim ***** válasza:
97%

Ezt így nem lehet eldönteni, mert lakhat ennyi idősen otthon, ha közben azért van életcélja, keményen dolgozik és spórol, hogy legyen mivel elkezdeie az életét ha megvan az igazi, akkor ő egy jó parti lehet.

De ha csak céltalanul tengődik, és nemhogy félre nem rak, hanem ki sem jön a fizetéséből, akkor az hanyagolós pasi, mert mellette nem lesz jövője a nőnek, csak szenvedés és helybentopogás.

2021. ápr. 3. 07:54
 7/43 anonim ***** válasza:
27%

Nem. 10+ év alatt nem volt képes egy piacképes szakmát megszerezni, elkezdeni önálló életet élni.

Olyat nem is mondok, hogyha én 10 évet otthon éltem volna felnőttként, akkor egy lakás árát is félre tudtam volna tenni, de egy lakás önerejét meg szinte mindenki,ha nem baltázza el nagyon anyagilag az életét.

2021. ápr. 3. 08:10
 8/43 anonim ***** válasza:
26%

Milyen kritikusak az itteni nők. Szerencse hogy az átlagos magyar nő piacképes szakmával rendelkezik, rendkívül jól keres és soha nem szorul férfiakra hogy ők tartsák egy bizonyos életszínvonalon...

Ó wait..:D:DD:D:D

2021. ápr. 3. 08:14
 9/43 anonim ***** válasza:
89%

8. Nem tudom mi az az "átlagos" nő, csak hogy én milyen vagyok és ahhoz képest legalább annyit várok el.

De való igaz, én sosem voltam Bécsben mosogató, mint te, szóval nem tudom milyen a való élet.

2021. ápr. 3. 08:19
 10/43 anonim ***** válasza:
30%

9: nem, te nem voltál. csak véletlenül amikor választani kell hogyhogy nem az informatikus csákó lesz a befutó az operátor helyett.

valahogy mindig véletlenül úgy választotok hogy a zsírosabb kandúr a nyerő.

aztán az Interneten osszátok az észt hogy ti életképes, talpraesett nők vagytok.

2021. ápr. 3. 08:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!