Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek problémás az olyan férfi?
21. Itt nem a jólétről van szó, hanem arról, hogy életképtelen vagy.
Hogy lennél képes egy egy családot fenttartani, ha érzelmileg , agyilag , és anyagilag is szarul állsz?
Magadon változtass (és ne ugy, hogy most 3 hétig nem iszol, és akkor már vered a melled), és akkor lesz siker is.
Mit tudnál Te beleadni egy kapcsolatba?
Miért állnék szarul. Érzelmeileg, agyilag stabil vagyok. Ok, szegény vagyok és?
Mitől vagyok amúgy életképtelen? Attól hogy keveset keresek? Hát igen, mellettem dolgoznia kell a nőnek is, ez botrányos!
És volt valami kérdés, ahol 140-ezres fizut írtál.
Ez minimálbér. Ebből magadnak is nagyon alacsony életszinvonalat tudsz csak megadni.
Nyilván, ez sem gond, ha csak ennyit keresel, ennek ellenére is lehet társat találni, csak nálad tul sok rossz tényező van.
A másik megoldás, ha hozzád hasonló, lecsuszott nőkkel probálsz ismerkedni.
23. Miért hazudsz, Balázs? (_staropramen) Még ha nem látszódó nicknévvel lennél fent, akkor azt hazudhatnál, amit akarsz, de így mindenki megismer. Mondjuk gondolom azért látszik a neved, mert nincsenek barátaid és így legalább szólnak hozzád emberek.
Dehogy vagy érzelmileg stabil. 30 vagy, 18-30 éves korod között alkoholista voltál (talán még most is az vagy). Céltalanul lézengtél huszonévesen, a legtöbb, amit fel tudsz mutatni, hogy Bécsben voltál mosogató. Jártál egyetemre is, akkor 1,5 évig nem ittál, de ott sem bírtad ki, az ivást újra kezdted, az egyetemről kibuktál. Elfogyott a spórolt pénzed és még az albérleti szobából is haza kellett költöznöd falura az anyádékhoz 29 évesen. Ez milyen élet már? Ezek miatt vagy életképtelen és ezek veled a problémák.
25: Nem, ez nem minimálbér. Van aki 100 ért dolgozik, sőt, közmunkások is vannak még kevesebbért.
Igen, nem sok pénz, és? Meglátod a férfi jövedelmét és eldöntöd hogy ez nem megfelelő?
Hihetetlen számító nők vagytok!
Bocs, garantált bérminimum...
A minimálbér 111 ezer.
Ha te azzal akarod a saját fizudat jónak beállítani, hogy a közmunkások mennyit keresnek, akkor még mindig nagyon rossz helyen jár az agyad.
Férfi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!