Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Szerintetek problémás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek problémás az olyan férfi?

Figyelt kérdés
Aki 30 éves körül jár és a szüleivel lakik! Összejönnétek mamahotelessel ?

#lúzer #mamahotel #Életképtelen ferfiak
2021. ápr. 3. 07:18
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
57%

: "persze hogy azt választottál, haraptok a jólétre"

Ez miért baj? Te is harapsz a jó Nőre

2021. ápr. 3. 12:46
 42/43 VincentLaw ***** válasza:
Nem tudom, hogy itt miért gondolják soka, hogy aki IT-ben dolgozik, azokra csak úgy tapadnak a nők. Jó is lenne, ha így lenne, és mivel abban dolgozom, nem csak a magam példáját tudom mondani, hanem akikkel együtt vagyok napi szinten, ott is rengetegen szívnak a társkeresésben.
2021. ápr. 3. 12:48
 43/43 anonim ***** válasza:
57%

Na látod! Én sem azért választottam, mert IT.s - nekem tök mindegy, mivel foglalkozik, ha abbol tisztes penz van, ami elég a csaladalapitasra, normalis megelhetesre.

De normális Nő, nem áll le egy ilyennel. Hát mit tudsz te nyuntani? Semmit. Családot akarsz? Meg gyereket? Ahhoz egzisztenciát, anyagi biztonságot kell teremtened! Meg elkoltozni anyukától.

"Hát igen, mellettem dolgoznia kell a nőnek is, ez botrányos!"

'Attol, hogy IT.s a férjem, még ugyanúgy dolgozom.

És ha gyerek is lesz? Miből fogod eltartani a csaladodat??? Mert a gyed osszege lof*sz.

A GYED jelenleg a Nő fizetesének 70%a, de le van maximalizalva....(maximum a minimal ber 2xesének a 70%a. lehet)

Hiába keresek netto 350-400at, ha maximum 170 ezret kaphatok meg...

És nem a 400 ezernem a 70%át....

Szóval engem komolyan erdekelne, hogy akarsz te csaladot, gyereket...meg miből?

2021. ápr. 3. 13:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!