Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Szerintetek problémás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek problémás az olyan férfi?

Figyelt kérdés
Aki 30 éves körül jár és a szüleivel lakik! Összejönnétek mamahotelessel ?

#lúzer #mamahotel #Életképtelen ferfiak
2021. ápr. 3. 07:18
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
90%
10. Az olyan férfi tetszik ilyen szempontból, aki 30 éves korára képes volt egy piacképes szakmát megszerezni (nem feltétlen diplomára gondolok) és eljár abban dolgozni, pénzt keresni. Ahogy én.
2021. ápr. 3. 08:30
 12/43 anonim ***** válasza:
21%

11. Persze, mert számító nő vagy és méregeted már ismerkedéskor hogy hogyan áll anyagilag. Szánalmas.

Aztán ha véletlenül megcsúszik miután összejöttél vele, hirtelen kiszeretsz belőle piacképes munka híján?

2021. ápr. 3. 08:33
 13/43 anonim ***** válasza:
79%

Aki a szüleivel lakik nem feltétlen mamahoteles. Ha egy melléképületben vagy tetőtérben, vagy akár a házon belül külön lakrésze van kialakítva, ellátja magát és rendesen beszáll a rezsibe, akkor nem mamahoteles, nincs vele semmi baj, mert felnőtt módra él.

A mamahoteles az, akit még gyerek módjára kiszolgál az anyja, nem ad haza pénzt, és összességében nem kezd semmit az életével, mert bele van kényelmesedve hogy az anyja nyalja a fenekét. Na ilyennel semmiképp.

2021. ápr. 3. 08:40
 14/43 anonim ***** válasza:
82%

12.

Te vagy szánalmas.

Aki nem képes saját magát ellátni, nem volt képes olyan munkát szerezni, amivel magát és a családját képes fenttartani, az mégis hogy lenne "kelendő"?

Előfordulhat, hogy megcsuszik, ilyenkor egy normális pár támogatja a másikat, hogy mielőbb talpraálljon. De ha lecsuszik, és alkesz lesz, és nem hajlandó változtatni, akkor nyilván otthagyja.

De nem fog összejönni egy otthonélő, depis, alkesz férfivel senki, maximum aki szintén ennyire maga alatt van.

2021. ápr. 3. 08:44
 15/43 anonim ***** válasza:
18%
14: Én pl. el tudom magam tartani, már bő 10 éve mégse kellek a nőknek. Mert mikor meghallják hogy mi a munkám, hirtelen befagy az ismerkedés. Micsoda véletlen.
2021. ápr. 3. 08:45
 16/43 anonim ***** válasza:
89%

Mert mi is a munkád?

A munkán kivül más is fontos.

Pl hogy ne olyan legyen, akinek egyáltalán nincsenek céljai, két munkanap között csak üveges szemmel a plafont lesve fekszik depressziósan

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

2021. ápr. 3. 08:51
 17/43 anonim ***** válasza:
13%

16: gyárban dolgozom jelenleg. amúgy vannak céljaim, családot szeretnék, gyereket.

de nyilván ez nem lehetséges, mivel nem vagyok informatikus, vagy legalább szakmunkás vállalkozó.

2021. ápr. 3. 08:54
 18/43 anonim ***** válasza:
89%

Sőt:

Olyan férfi, aki 140 kilós, segédmunkásnak se veszik fel, és remeg , ha nem ihat, ezért ittasan megy randizni...

Főnyeremény!!!

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..

2021. ápr. 3. 08:55
 19/43 anonim ***** válasza:
85%

15

Nem tartod el magad. Ha magadat tartanad el, egyedul elnel

2021. ápr. 3. 08:57
 20/43 anonim ***** válasza:
70%

P.S.

Én is egy informatikus férfit választottam ferjnek!

Milyen már, hogy nem egy alkesz, mamahoteles lúzert választanak a Nők? Felhaborito!

2021. ápr. 3. 08:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!