Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak akik mamahotelben élnek (35 alattiak 70%-a), azok nem gondoltak arra, hogy minden problémájuk megoldódna, ha külföldre költöznének?
A legtöbb fiatal férfinak ugye azért nincs barátnője, mert mamahotelben él. Ez a szám Magyarországon az egyik legborzalmasabb egész Európában, a 35 alatti férfiak 70%-át érinti. Ez szinte mindenkinek társkeresési problémát okoz, kivéve azoknak akiknek vettek lakást a szülei vagy örököltek. Mert ugye saját lakás nélkül, Magyarországon egy senki vagy. Egy albérlet pedig egy teljes fizetés.
Igen ám de ez nem mindenhol van így. Németországban például az emberek 75%-a albérletben lakik, ami a fiataloknak pedig közel 100%-a. De ott nem is olyan húzósak az albérletárak a fizetésekhez képest, egy albérlet egy nagyvárosban az 600 Euro (nem csak szoba, rendes albérlet), az átlagfizetés pedig 2300 Euro. Tehát ott nem indulna egy férfi ekkora hátrányból a társkeresésben ha nem örökölt saját lakást, mivel ott szinte minden fiatal albérletben lakik, ott ez a normális. Itthon meg nem.
Akik a mamahotel vagy albérlet/ingatlan helyzet miatt nem találnak barátnőt, azok nem gondolkodtak még el soha azon, hogy ha kimennének külföldre akkor minden ebből fakadó problémájuk varázsütésre megszűnne? Én akkor teljes esély egyenlőséggel indulhatnának a nő keresésben?
Nem kötekedni akarok.
"azok nem gondolkodtak még el soha azon, hogy ha kimennének külföldre akkor minden ebből fakadó problémájuk varázsütésre megszűnne?" Tesóm is mindig ilyen szöveget adott elő. Aztán kiment, elvileg fix meló, szállás. Adott ország nyelvét nagyon jól beszéli.
Fél évig tarhált a szüleinktől pénzt, majd hazajött tartozásokkal. amit szintén a szüleink fizettek. Mert ugye ő is úgy ment ki, hogy na "varázsütésre". Neki majd lesz pénze. Ez nem így működik. K...rva sokat kell kint is dolgozni.
"A legtöbb fiatal férfinak ugye azért nincs barátnője, mert mamahotelben él."
Már ez baromság. Fura módon nekem volt nőm, amikor anyámékkal éltem, és megértette, hogy nem akarok egyedül albira pénzt pazarolni, majd fél év után úgyis összeköltöztünk közös albiba.
Most hogy 31 vagyok és albiban élek, nincs barátnőm.. nem sok összefüggést látok.
Inkább az egyik legkézenfekvőbb kifogás...
"az átlagfizetés pedig 2300 Euro."
El vagy tájolva kicsit. Te is csak az átlag ember vagy, aki azt hiszi, hogy külföldön kolbászból van a kerítés.
2300 eurót még az a magyar se keres, akinek jó szakmája van, és majdnem perfektül beszél németül.
1200 euró a magyarok átlagfizetése Németországban.
Én is azt tapasztaltam, hogy az osztrákoktól Keletre senkinek nincs párja, mert túl nagy a csóróság. Ki is halna az emberiség, de szerencsére Nyugat-Európa és Észak-Amerika borzasztóan túlnépesedik, mert minden férfi nőhöz jut és van pénz babákat eltartani.
Ja, nem..
ma 13:41
Egyik hegesztő ismerősöm 600ezer nettót keres KATA-san, és még 50km-ről is hívják néha, csak nincs ideje több munkát vállalni...
"de szerencsére Nyugat-Európa és Észak-Amerika borzasztóan túlnépesedik"
Szerinted miért hívták be a migránsokat? Mert az őslakosok nem szülnek gyerekeket, és néhány év múlva összeomlana a gazdasági rendszer. A bevándorlók tényleg szaporodnak, mint a nyulak, de a németek, amerikaiak nem szülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!