Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a férfiak akik mamahotelb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a férfiak akik mamahotelben élnek (35 alattiak 70%-a), azok nem gondoltak arra, hogy minden problémájuk megoldódna, ha külföldre költöznének?

Figyelt kérdés

A legtöbb fiatal férfinak ugye azért nincs barátnője, mert mamahotelben él. Ez a szám Magyarországon az egyik legborzalmasabb egész Európában, a 35 alatti férfiak 70%-át érinti. Ez szinte mindenkinek társkeresési problémát okoz, kivéve azoknak akiknek vettek lakást a szülei vagy örököltek. Mert ugye saját lakás nélkül, Magyarországon egy senki vagy. Egy albérlet pedig egy teljes fizetés.

Igen ám de ez nem mindenhol van így. Németországban például az emberek 75%-a albérletben lakik, ami a fiataloknak pedig közel 100%-a. De ott nem is olyan húzósak az albérletárak a fizetésekhez képest, egy albérlet egy nagyvárosban az 600 Euro (nem csak szoba, rendes albérlet), az átlagfizetés pedig 2300 Euro. Tehát ott nem indulna egy férfi ekkora hátrányból a társkeresésben ha nem örökölt saját lakást, mivel ott szinte minden fiatal albérletben lakik, ott ez a normális. Itthon meg nem.

Akik a mamahotel vagy albérlet/ingatlan helyzet miatt nem találnak barátnőt, azok nem gondolkodtak még el soha azon, hogy ha kimennének külföldre akkor minden ebből fakadó problémájuk varázsütésre megszűnne? Én akkor teljes esély egyenlőséggel indulhatnának a nő keresésben?

2019. szept. 22. 13:18
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
79%

"Egyik hegesztő ismerősöm nettó 4000 Euro-t keres. "

Oké, te ismersz egy hegesztőt, aki 4000-t keres, én meg ismerek másik 15 magyart, akik soha nem kerestek 1600-2000 felett.

2019. szept. 22. 13:48
 12/38 anonim ***** válasza:
100%

ma 13:46

#szarkazmus

2019. szept. 22. 13:52
 13/38 anonim ***** válasza:
73%

"A legtöbb fiatal férfinak ugye azért nincs barátnője, mert mamahotelben él."

Te ezt honnan vetted?

Én ismerek olyat aki most nősült 31 évesen, és még csak most fognak elköltözni otthonról, mindig is voltak női 15 éves korától kezdve, nem is akármilyenek.

Mellesleg inkább a te problémád oldódna meg, ha valaki jól szájba verne (pl. Én)

2019. szept. 22. 14:07
 14/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

35F incel, Malajzia

2019. szept. 22. 14:11
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként kérdezd a japánokat. ;)
2019. szept. 22. 14:12
 16/38 anonim ***** válasza:
77%
Ez nettó baromság. Egyrészről nem (csak) a keresetük miatt nem találnak itthon nőt ezek a férfiak, hanem egyéb okok miatt is, például, hogy félénkek, vagy csapnivaló a kommunikációs készségük, vagy nem bánnak jól a nőkkel, és mindezek a problémák ugyanúgy megmaradnának külföldön is. Sőt, ott még rosszabb lenne a helyzet, mert külföldiként egy külföldi nyelven kéne eladniuk magukat a helyi csajoknak, akik meg ezerszer inkább állnak össze helyi palikkal, hiszen ott nincs se nyelvi korlát, se kulturális szakadék.
2019. szept. 22. 14:20
 17/38 anonim ***** válasza:
78%

"Oké, te ismersz egy hegesztőt, aki 4000-t keres, én meg ismerek másik 15 magyart, akik soha nem kerestek 1600-2000 felett."

Csak ha be elgondolsz, Magyarországon 1600-2000 eurónak megfelelő bért mérnökök keresnek 10-15 év szakmai tapasztalattal, minimum.

Németországban meg ennyit meg lehet kapni betanított munkán, totál kezdőként.

2019. szept. 22. 14:29
 18/38 Derwer ***** válasza:
83%

Egy szakember, főleg ha jó, Magyarországon és kint is viszonylag jól tud keresni.(szerintem arányaiban, otthon most épp jobban)

Az, hogy kint minden könnyebb az nem igaz, tapasztalatból mondom. Én a környezet miatt jöttem ki. (politikai, oktatási,egészségügyi, stb), a jövedelem+megélhetési költségek szempontjából nekem visszalépés volt. )

Az 1800EURt otthon is meg lehet keresni, nem csak 15 év után. Pl ITval. De talán hegesztőként is, bár nem 8óra melóval.

600EURós lakás (60nm, 1hálóval) elég kevés van errefelé, inkább 800EUR. Plusz fogyasztás 100-200EUR értékben.

Plusz ugye az aki igazán mamahoteles, annak ez nem igazi alternatíva,mert anyu már nem szolgálná ki és amúgy a buli/ismerkedés is nehezebb+drágább lenne .

2019. szept. 22. 14:52
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan költözne ek már külföldre, mikor a mosógépet se tudják elinditani?
2019. szept. 22. 15:12
 20/38 anonim ***** válasza:
48%

18-as! Te szólj már annak a kb. hatszázezer magyarnak, aki kitántorgott külföldre, hogy ott milyen szarul élnek, jöjjenek már haza.

Magyarországon pedig a szakmák és diplomák igen kis hányadával lehet jól keresni. Az, hogy neked nem tetszett külföldön most ne hazudd már, hogy mekkora ott a "csóróság".

2019. szept. 22. 15:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!