Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi itt GYK-n az átlagmagasság a férfiaknál? Tényleg az a legnagyobb párkeresési problémájuk, hogy alacsonyak?
170 cm, 60 kg, 29 év
Soha nem volt még olyan lány, akinek tetszettem volna. Mondjuk nemcsak alacsony vagyok, hanem az arcom is rusnya.
183cm/76kg/38év
Mondjuk ebben a kérdésben nem vagyok annyira érintett, de csak annyira, hogy a magasságom nem jelent hátrányt, mondjuk úgy, elfogadható a magasságom a nők szemében. Azt viszont látom, hogy környezetben élő nálam magasabb férfiak (190 cm környékén) kifejezetten nagy figyelmet kapnak a nők körében.
185 cm, 95 kg, sportos testalkat, intelligencia, figyelmesség, humor, stb. 2,5 éve egyedül, mert túl normális vagyok, nem játszok szerepet, stb. A klasszikus férfitípust képviselem, ami ma nem nyerő.
Ezzekkel csak azt akarom mondani, hogy nem számít a magasság...
33f Bp.
8-as
Ezt volnál kedves elmondani a nőknek is így, ebben a formában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!