Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi itt GYK-n az átlagmagasság a férfiaknál? Tényleg az a legnagyobb párkeresési problémájuk, hogy alacsonyak?
170 cm, 72 kg, 29 év.
Nekem sosem volt gond a magasságommal a párkeresésben. Sikerült mindig megtalálni azokat a lányokat/nőket, akiknek nem ez volt a fontos.
186 cm/67 kg/22 év
Ha megnézed az alacsonyságuk miatt kesergő csávók milyen stílusban szoktak megnyilvánulni itt az oldalon is, hogyan vitatkoznak nőkkel, akkor láthatod te is, h nem a testmagasságuk a fő probléma.
198 cm 94 kg és 19 éves vagyok.
Sose volt barátnőm. Nem is tudom lehet az arcom miatt vagy egyéb testi hibam miatt. Sportolok de ezt sajna nem lehet eltűntetni.
172cm/60kb/20 év
még nem volt barátnőm
régebb én is csak erre fogtam, párszor meg is kaptam lányoktól hogy alacsony vagyok de 1 nem tudok semmit tenni ellene, 2 nem ez a legnagyobb problémám.
Itt majdnem minden válaszoló pasi/férfi legalább 170 centi. Nem értem ezt miért mondjátok alacsonynak. Szerintem egy 170-180 közötti magasság az ideális
N
165 cm, 64 kiló, 24/F
Volt és van is mindig barátnőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!