Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak akik mamahotelben élnek (35 alattiak 70%-a), azok nem gondoltak arra, hogy minden problémájuk megoldódna, ha külföldre költöznének?
A legtöbb fiatal férfinak ugye azért nincs barátnője, mert mamahotelben él. Ez a szám Magyarországon az egyik legborzalmasabb egész Európában, a 35 alatti férfiak 70%-át érinti. Ez szinte mindenkinek társkeresési problémát okoz, kivéve azoknak akiknek vettek lakást a szülei vagy örököltek. Mert ugye saját lakás nélkül, Magyarországon egy senki vagy. Egy albérlet pedig egy teljes fizetés.
Igen ám de ez nem mindenhol van így. Németországban például az emberek 75%-a albérletben lakik, ami a fiataloknak pedig közel 100%-a. De ott nem is olyan húzósak az albérletárak a fizetésekhez képest, egy albérlet egy nagyvárosban az 600 Euro (nem csak szoba, rendes albérlet), az átlagfizetés pedig 2300 Euro. Tehát ott nem indulna egy férfi ekkora hátrányból a társkeresésben ha nem örökölt saját lakást, mivel ott szinte minden fiatal albérletben lakik, ott ez a normális. Itthon meg nem.
Akik a mamahotel vagy albérlet/ingatlan helyzet miatt nem találnak barátnőt, azok nem gondolkodtak még el soha azon, hogy ha kimennének külföldre akkor minden ebből fakadó problémájuk varázsütésre megszűnne? Én akkor teljes esély egyenlőséggel indulhatnának a nő keresésben?
"kint egy csóró kelet-európai leszek"
Látom átjött a lényeg biztos "nagyon tapasztalt vagy a kacsoltatok terén".
Ha veszünk egy Nyugat EU-s nőt. Legyen egy Brit, Osztrák, Francia.... Semmilyen oka nem lesz rá hogy egy Kelet EU-s bevándorlóval álljon le.
Keresel 2300 Euró-t remek a nő meg keres magának egy olyan embert aki keres 10.000-t. 2300 az nem szám Nyugat EU-ban.
Egyébként meg ha annyira biztos vagy ebben mért nem mész ki azonnal mért vagy még MO-n ?
22-es! Figyelj, engem az bosszant, hogy akárhányszor előkerül a téma, mindig jön valami szerencsétlen, aki előveszi, hogy "jaajderágakinnlakáscsuhaja" tudod nem mindenkinek kell 60 négyzetméteres lakás a belvárosban földszinten, összkomforttal.
Vidéki német kisvárosban kiadó szobát már találsz havi 200-250 euróért is...lehet nem elegáns, nem lehet menőzni vele, hogy nekem kétszobás bérelt lakásom van, de aki nem akar családot alapítani benne annak tökéletes.
Nehogy el akard már adni, hogy Magyarországon jobb, főleg ezzel a "drágazalbélet" dumával. Amikor nálunk is rohadtul megdrágult.
Malajziaban tudok neked videken ketszintes videki fahazat havi 150 ringgitert (10k huf).
Kuala Lumpurban luxus condo a 23. emeleten, infinity uszomedencevel, konditeremmel havi 3k ringgit (180k huf).
Tehat az is lenyeg, hogy hol van az a kulfold :)
35F incel
Miert gondolod hogy kulfoldon mindnkinek olyan jo es tele van az ember penzzel?
En kulfoldon elek de nem vet fel a penz. A korulmenyek jobbak de az alberletre rengeteg penz elmegy.
Kell nyelvet tudni es ha nem ertesz semmihez akkor max takaritani mesz ki, uveghazba dolgozni, foldekre dolgozni, stb.
Dolgozol napi 10-12 orat, hetvegen is es 1 szoban osztozol egy vadidegennel, kb ez megy nyugaton.
Nekem van szaktudasom, felesegemmel berelunk lakast igy nem lakunk idegenekkel de az alberletunk a legnagyobb kiadas. Itt egyebkent nincsenek munkassszallok tehat a kulfoldiek a csaladtagjaikkal laknak egyutt, pl 2 testver berel hazat es ott van mindkettonek a felesege, gyerekek es igy vannak siman 8-10en egy hazban.
Ha szuleim itt laknanak akkor inkabb elnenk veluk meg ugy is hogy nem vagyok egyedulallo de igy legalabb tudnank sporolni egy hazra.
En most 28 vagyok de ha egyedulallo lennek akkor inkabb laknek szulokkel, alacsonyan tartanam a kiadasaimat es vallalkozast inditanek. Amikor meg jol megy a biznisz akkor vennek sajat hazat.
Ismerek olyanokat akik ugy talaltak baratnot hogy szulokkel laktak, megnosultek az akkor osszekoltoztek a felesegukkel. Sot egyik baratom meg mindig a szuleivel lakik pedig hazas es most epitkeznek ami eltart egy ideig. Alberletre sok penzuk elmenne es ugy sajat haz meg kesobb lenne.
#37! miért gondoljátok sokan, hogy csak az megy ki, aki szakképzetlen?
Akkor éri meg legkevésbé, de a diplomával vagy szakképzettséggel, már három-négyszer néha többször olyan fizetéseket is összeszedsz, a magyarhoz viszonyítva.
pont annak van értelme, ha végzettséggel és nyelvtudással mégy ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!