Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magyar 18-34 éves férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar 18-34 éves férfiak 70%-a mamahotelben él, és ez a szám egyre csak megy felfele. Hogy talál társat ez a sok mamahoteles?

Figyelt kérdés

[link]

Azért ez a fiatal férfiak 70%-a. Ezek mind társkeresési nehézségekkel küzdenek?

2019. szept. 11. 18:47
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
79%
Nem függ össze a kettő.
2019. szept. 11. 18:51
 2/30 anonim ***** válasza:
93%
ismerek 40 éves férfit,az anyjával él,kb 100 ezret keres vidéken,kicsit gyagyás mégis mindig volt nője,mért vagy buta ember kérdező?
2019. szept. 11. 18:54
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Én nem azért élek mamahotelbe mert az olyan hú de jó nekem. Néztél már az albérlet árakra? Néztél már a ház/lakás árakra? Én addig nem akarok elköltözni, ameddig össze nem spórolok annyi pénzt, hogy fixen legyen saját házam. Nem fogok ezért évtizedekre eladósodni. Ha meg valaki nem érti meg... Azt sajnálom. Biztos olyan jó érzés nekem a szüleim nyakán élni.
2019. szept. 11. 18:56
 4/30 anonim ***** válasza:
70%
Én egyedül élek 31 évesen. Szóval kuss.
2019. szept. 11. 18:57
 5/30 anonim ***** válasza:
86%

Pesten 150e+rezsi egy albi, 60e+rezsi egy szoba. A medián fizetés meg valahol 220e körül van. Mivel fiatalokról beszélünk, sokszor ezt sem éri el. Na ezért mamahoteleznek sokan. Viszont szinte minden ismerősöm aki mamahotelezett viszonylag gyorsan albérletbe költözött, miután összejött párjával. Nem a mamahotel a kizàró ok, hanem az, ha nem is tesz ellen semmit. Nekem mindig volt barátnőm amikor kényszerből otthon, vagy nagybátyáméknál laktam, soha nem volt ebből gond, mert tudtam helyén kezelni. Alapvetően albiztam baràtokkal, és amikor összejöttem egy csajjal, akkor mentünk közös albiba, vagy ha volt egy szüleitől kapott lakása, akkor oda. Aztán mikor szêtmentünk, akkor mentem kényszerből ideiglenesen haza. De mindezek mellett gyűjtöttem az önerőt, aztán eladtuk nagyim lakását, szétosutottuk testvéreim között, és most már albi helyett hitelt törlesztek, de sokkal jobban érzem magam, mert nem más zsebét tömöm.

29F

2019. szept. 11. 18:59
 6/30 anonim ***** válasza:
65%

Én egyedül élek 31 évesen. Szóval kuss.

nem volt még nőd?általába a legnagyobb elmebetegeknek nem szokott csak lenni,vagy néha még azok közül is párnak szokott

2019. szept. 11. 18:59
 7/30 anonim ***** válasza:
90%
42 évesen Édesanyámmal élek. Éltem külön is, házasságban, de a családom meghalt, a lakásomat egy súlyos betegség miatt el kellet adni, szóval apád fszát!
2019. szept. 11. 19:13
 8/30 anonim ***** válasza:
93%

Nem kell ahhoz elmebetegnek lenni, elég ha mániás-depressziós vagy... Ha össze is jön csak addig tart amíg nincs szarabb időszak.

Én márcsak tudom.

2019. szept. 11. 19:16
 9/30 anonim ***** válasza:
75%
mániás-depressziós ,mániás depresziósnak lehet nője?ezt eddig nem tudtam,általába a nők a vidám magabiztos szófosó fickókat szeretik
2019. szept. 11. 19:16
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

Túl van tolva ez a mamahoteles dolog. Manapság nem olyan könnyű csak úgy elszakadni a szülőktől anyagilag.

Vidéki nagyvárosban, 38 negyzetmeteres lakás 20 millió ft!! És ez nem a főváros.

Bérleti díjak is az egekben.

Ha valaki keres mondjul nettó 200-at (ami azért lássuk be nem olyan sok) és 90-95-100 ezer elmegy egy albira (rezsi nélkül) akkor az illető alig tud tisztességes mennyiségű pénzt félrerakni.

Akkor már jobban jár anyagilag ha tovább lakik otthon és többet tud félrerakni.

2019. szept. 11. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!