Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar 18-34 éves férfiak 70%-a mamahotelben él, és ez a szám egyre csak megy felfele. Hogy talál társat ez a sok mamahoteles?
Azért ez a fiatal férfiak 70%-a. Ezek mind társkeresési nehézségekkel küzdenek?
miert kell lenezeni azokat az embereket akik bizonyos oknal fogva nem elnek meg kulon?....
mit hataroz meg az egy ember jellemen,az hogy kulon el vagy a szuleivel?
miert kell rogton eletkeptelennek minositeni egy ilyen embert?
mi koze van ennek a parkapcsolathoz?
miert vagy ennyire felszines?
24 L
Mondjuk az első amit nem értek az az, hogy ebben miért van benne a 18-25 éves korosztály. 22-23 éves koráig mondjuk tanul, mégis miből költözne el? Ebben a korban kb semmi értelme és nem nagyon van rá lehetőségük ha csak nem akarnak 5 haverral lakni egy kis albiban ami még rosszabb mint a mamahotel.
De azért vannak a mamahotelnél is "szintek". Amíg van arra reális esély, hogy amint elkezd komolyodni a dolog összeköltözzenek addig szerintem senkit nem fog zavarni. Két fizuból meg azért már lehet tök jó körülmények között élni. Én az a típus vagyok akinek az önállóság volt a minden és hamar elköltöztem otthonról, de senkinek nem ajánlanám. Azon kívül, hogy hatalmas örömmel töltött el az, hogy önálló és független voltam nem sok pozitívum volt benne. Párom sokkal idősebb nálam de mamahotelezett még amikor összejöttünk, abszolút nem zavart mert ettől még önálló, felnőtt ember volt. Mosott, főzött magára, beleadott a rezsibe, nem élősködött a szülein. Leginkább ez a nem mindegy. Aki úgy él együtt a szüleivel, hogy tényleg egy nagy gyerek aki függ tőlük és semmit nem tud magának megcsinálni az nyilván nem lesz vonzó. De aki önálló, felnőtt ember csak még éppen a szüleivel lakik azt szerintem semmilyen hátrány nem éri. Ha viszonylag rövid időn belül esély van az összeköltözésre akkor nem hiszem, hogy zavar bárkit is.
Nálunk pl. 20-25 millió egy panellakás. És akkor van egy lyuk, ahol meghúzódhatsz, két kis szoba+fürdő. Jó, ez az ország egyik legdrágább városa, ha az ingatlanárakat nézzük.
Párom is "mamahoteles" volt, mikor összejöttünk. Az apukája agyvérzés miatt nehezen mozgott, az anyukája meg érszűkületes volt, szóval szintén. Egyébként kertes, nagy családi házról beszélünk. Mi lett volna a megoldás: eladjuk a házat, a szülőket benyomjuk öregotthonba, mi meg veszünk egy kis lyukat valahol? Hát köszi, de nem.
1000 oka lehet annak, ha valaki a szüleivel él, miért kell általánosítani?
Miért küzdenének nehézségekkel?
Nem tudom, lehet, hogy én vagyok földönkívüli, de nekem gyerekkoromtól kezdve mindig is tök természetes volt, hogy majd összejövök egy pasival, és majd alkalomadtán EGYÜTT megoldjuk a saját önálló közös lakhatásunkat (együtt veszünk ki albérletet, együtt veszünk házat, mindegy, majd meglátjuk, de közös projekt lesz).
Így is lett, és a környezetemben is CSAK ilyeneket látok.
Egyetlen 34 alatti férfi ismerősöm van, akinek van saját tulajdonú ingatlana, ő reménytelen szingli. :D A "mamahoteles" haverjaim meg vagy házasok, vagy kapcsolatban élnek, vagy folyton kalandoznak.
Én valahogy nem érzékelem ezt társkeresési problémának.
De tényleg lehet, hogy én élek alternatív dimenzióban. :D
20 éves korom óta dolgozom és azóta rakosgatom félre a pénzecskémet minimálbérből. Sokáig én is azt hittem, hogy a nagy Ő-vel összerakjuk, amink van és együtt kezdünk a nagybetűs életbe. Ez nem így alakult. Mivel 30 éves koromban már nem kívántam a szüleimmel együtt élni és a megtakarításommal nem sokra mentem egyedül, külföldre költöztem.
Habár albérletet fizetek, félreteszek annyit, amennyit akkor kerestem amikor elköltöztem. Itt van lehetőségem tanulni, munkatapasztalatot szerezni, önállóan életet kialakítani. Egy világ nyílt meg előttem.
Amikor szüleimnél éltem akkor sem voltam életképtelen. Számlákat ugyan nem fizettem, de háztartást vezettem és jól bántam a pénzzel. Beadnom sosem kellett a kasszába. Ahol 2 ember enni tud ott 3 is elv volt.
Azt bántam meg, hogy nem előbb dobbantottam, de mindennek megvan a miértje.
Sajnálom, hogy nem a saját hazámban sikerült előbbréb jutnom, de már ezen túlvagyok.
Én 80-at leadok anyámnak aztán a többivel azt csinálok amit akarok.
A társkeresés része meg a családosdi meg pont nem érdekel.
Ha szex kell azt meg megveszem magamnak. Mondjuk mást nem is akarok egy nőtől. Meg így senki nem is szol bele az életembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!