Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magyar 18-34 éves férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar 18-34 éves férfiak 70%-a mamahotelben él, és ez a szám egyre csak megy felfele. Hogy talál társat ez a sok mamahoteles?

Figyelt kérdés

[link]

Azért ez a fiatal férfiak 70%-a. Ezek mind társkeresési nehézségekkel küzdenek?

2019. szept. 11. 18:47
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
85%

Miből gondolod hogy a lakhatási körülmény összefügg a párkapcsolattal ?

Vannak hajléktalan párok is vagy társbérletezők.

Nekik "nyilván" ugye nincs senkijük, mer egyiknél sincs SAJÁT ingatlan.

2019. szept. 11. 19:28
 12/30 anonim ***** válasza:
91%

Mamahotel...ÉN bevállalom, abban élek!

Nagy, több szobás családi ház, 2 fürdő, több autós garázs.

A melóhelyem pár perc gyalog. JÓ környék. A szüleim jó fejek.

Mi a ráknak költöznék el???

2019. szept. 11. 19:30
 13/30 anonim ***** válasza:
61%

"általába a legnagyobb elmebetegeknek nem szokott csak lenni,"

Nem mond el senkinek ezt a titkot de párkapcsolat választás kérdése. Senki nem áll senki mögött géppuskával hogy kötelező. (N/F tök mind 1.)

2019. szept. 11. 19:35
 14/30 anonim ***** válasza:
74%

A robogód megvan még Wolowitz?

2019. szept. 11. 19:39
 15/30 anonim ***** válasza:
66%

14.-nek.

WTF?

2019. szept. 11. 19:41
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Azért elég gáz le mamahotelezni azt is, aki azért él a szüleivel, mert ő tartja el őket.
2019. szept. 11. 19:48
 17/30 anonim ***** válasza:
89%

Konkrétan sehogy. Nem jókedvemből élek anyámékkal, hanem mert nincs pénzem egy saját házra, 20-30 évre pedig nincs kedvem eladósítani magam. Jelenleg gyűjtöm a pénzt szépen, a rezsibe, felújításokba pedig beszállok, tehát nem gondolom hogy élősködnék a szülőkön. Albérletbe semmi értelme elmennem, mert akkor sokkal kevesebb pénzem maradna. Hétköznap szinte csak aludni járok haza amúgy is, mert általában reggeltől estig dolgozok. Sajnos ritkán fúj össze a szél olyan nővel, akinél úgy érzem hogy illene hozzám mint barátnő. Na ebből a kevés nőből is mind csak barátkozni akart. Ilyen az én szerencsém. :D A próbálkozásaim során viszont nem vettem észre hogy a saját ingatlan hiánya miatt nem jött össze a kapcsolat. (Átlagos, normális nők, nem plázacicák vagy instán nevelt tini lányok)

Azt még hozzátenném hogy nem olyan rohadt egyszerű ám saját keresetből, segítség nélkül, egyedül kigazdálkodni egy ház árát. Nem 30 év hitelre, nem a pároddal, nem csokkal, hanem egyedül, munkával keresett pénzből.

A kérdezőre kíváncsi vagyok hány évesen, milyen házat vett és hogy miből. Nem kötekedésből, hanem puszta kíváncsiságból.

2019. szept. 11. 19:58
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
30+ nő vagyok.Válás után hazaköltözem, közben anyám nyugdíjba ment, nem tudná magát eltartani belőle.Annyit meg én sem keresek,hogy két háztartást tartsak fenn.Mégis hová/hogy a rákba költözzek el?
2019. szept. 11. 19:59
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
#17-es. Igazad van! Nekem is mindig az olyanok osztják az észt ahol volt valami szülői segítség. Ha kevés is, de volt. Akinek SEMMI sincs annak egyedül magyar medián kerestből nincs esélye.
2019. szept. 11. 20:03
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Miért zavar az valakit, ha egy férfi vagy nő otthon lakik. Ez csak azokra tartozik, akik együtt laknak. Anya+apa+gyerek...

Valakit mindig szidni kell?

Magánügy az egész.

2019. szept. 11. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!