Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le lehetne beszélni a nőket a külföldi pasik utáni vágyakozásról (exogámia)?
Exogámia ugye az, amikor a csajszikban beindul a vágy, hogy egy külföldi pasival jöjjenek össze, mert külföldi=exotikus, szenvedélyes, gazdag stb. Csak a sok külföldcsávó után szaladgáló nő miatt a magyar férfiak választási lehetőségei csökkennek a nemek piacán.
Le lehetne beszélni a nőciket egy jó kis médiakampánnyal?
Mondjuk, influencerek kampányolhatnának azzal, hogy "Válaszd a hazait!" és lenne ilyen fotó, egyik felén egy életképtelen nyugati csávó, a másikon egy erős, életrevaló magyar srác piros-fehér-zöld keretbe.
Vagy tik tokon mehetnének az ilyen exogámia meg külföldcsávó ellenes versek, pl.
"Részeges pasi az angol,
A bulinegyedben csatangol.
Hogy nem csal meg a francia,
Nincs arra semmi garancia.
Az olasznál gagyibb nincsen:
A mamma neki az isten!
A német meg nagyon sótlan,
Hogy jól sexel: nagyon valótlan.
Portugál, spanyol, kreol:
Színpadiasan vakerol.
Ne kelljen neked a jenki:
A magyarhoz nem ér fel senki!"
80
"Mániákus kontrázó" kritikával illetsz valakit...
...majd nyomsz egy mániákus kontrázást.
Ironikus :D
Jaj 80-as vigyázz, szívinfarktus ne kapj itt a nagy kontrázásodban. :D
Pont te beszélsz amúgy mániákus kontrázásról? Ez komoly? Te, aki az egyetlen és első kommentemre - amiben egyébként a lőtéri döglött kutya sem szólt hozzád, hanem általánosságban reagáltam és írtam le a véleményem a sok „minden nő ilyen meg olyan meg amolyan” kommentek tömkelegéről – egyből egy fröcsögő litániát hánytál ide, olyan szavakat adva a számba, amiket nem írtam sehol ill. összemosva más kommentelőkkel?
Amint nem tűröm szó nélkül, hogy belém kötsz és megvédem magam a sok baromsággal és vádaskodással szemben, amiket ide fröcsögtél, megint jön az újabb litánia. De azért te sérelmezed itt a rákontrázást. :D Holott te vagy az egyetlen, aki próbálsz itt seggedet a földhöz csapkodva rám kontrázni. Nézzél már tükörbe, mert iszonyat szánalom az a hiszti, amit itt lenyomsz.
El kezdtem ugyan megírni a válaszomat az újabb agymenésedre, de rájöttem, hogy kár beléd a szó, galambbal sakkozni ugyanis tök felesleges.
Lehet toporzékolni meg kontrázni tovább, várom már a "jááj persze nem is tudsz mit írni, azért nem válaszolsz" jellegű kommentet, általában az ilyen 0 vita kultúrával rendelkező egyedeknek ez a tipikus reakciójuk arra, ha valaki nem süllyed le a szintjükre. :D
82#-es
"Lehet toporzékolni meg kontrázni tovább, várom már a "jááj persze nem is tudsz mit írni, azért nem válaszolsz" jellegű kommentet"
Hàt ebben sincs igazad. Nem ìrtam ès nem is fogok ilyet ìrni. Nem feltètelezem ròlad azt, hogy ne tudnàl mit ìrni, pont ellenkezőleg gondolom.
Azt viszont tudtam, hogy nem bìrod majd megàllni, hogy ne reagàlj 😃
Ismerem a fajtàdat..
"Jaj 80-as vigyázz, szívinfarktus ne kapj itt a nagy kontrázásodban. :D"
Nagyon szègyenlem magamat, de jòl vagyok köszönöm szèpen 😎
Minden jòt kìvànok neked!
Puszi!
Nagyon “cuki”, ahogy mutogatsz a másikra, hogy “tudtam h nem bírod megállni”, miközben TE vagy az, aki első perctől nem bírta megállni, hogy ne kötekedjen. TE szólítottál meg, aztán pislogsz, mint hal a szatyorban, ha a másik fél reagál a sok fröcsögésre meg támadásra.
Sajnos én is ismerem a mindenbe belekötő, gyűlölködő, rosszindulatú fajtádat.
Puszi. 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!