Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le lehetne beszélni a nőket a külföldi pasik utáni vágyakozásról (exogámia)?
Exogámia ugye az, amikor a csajszikban beindul a vágy, hogy egy külföldi pasival jöjjenek össze, mert külföldi=exotikus, szenvedélyes, gazdag stb. Csak a sok külföldcsávó után szaladgáló nő miatt a magyar férfiak választási lehetőségei csökkennek a nemek piacán.
Le lehetne beszélni a nőciket egy jó kis médiakampánnyal?
Mondjuk, influencerek kampányolhatnának azzal, hogy "Válaszd a hazait!" és lenne ilyen fotó, egyik felén egy életképtelen nyugati csávó, a másikon egy erős, életrevaló magyar srác piros-fehér-zöld keretbe.
Vagy tik tokon mehetnének az ilyen exogámia meg külföldcsávó ellenes versek, pl.
"Részeges pasi az angol,
A bulinegyedben csatangol.
Hogy nem csal meg a francia,
Nincs arra semmi garancia.
Az olasznál gagyibb nincsen:
A mamma neki az isten!
A német meg nagyon sótlan,
Hogy jól sexel: nagyon valótlan.
Portugál, spanyol, kreol:
Színpadiasan vakerol.
Ne kelljen neked a jenki:
A magyarhoz nem ér fel senki!"
39
"Iszonyatosan önző vagy"
Van egy baratnőm, 160 cm es 140 kg, de lehet tobb. Jöjj össze vele! Ja, nem? Iszonyatosan önző vagy!!! 🤭😏😏
Én miért érek kevesebbet???
Még mindig nem értem, hogy miert kellene téges válasszalak, mikor valaszthatok jobbat!
Köszönöm, tükörbe tudok nézni!
"Nem cáfoltad meg amit írtam."
Dehogynem! Leirtam, hogy az altalad leirt ferfi tipus, (munkanelkuli, kirugtak, de alá rakták a lakast, szintén kuka, csak e felett elsiklottál)
"Az én szüleim engem pl soha nem segítettek, nagyon sokszor gátoltak"
Hogyne! A tesódat tamogatták mindenben, téges meg gátoltak...
Igen, valoban támogattak a szuleim, nem kellett hazaadnom a keresetemet, amit foiskola melletti munkával szereztem. Neked talán haza kellett? Egy forintal nem tudtak tamogatni!!! Mindent magamnak teremtettem elő!
Nem mondanám, hogy nulla, csak simán nem kezdek vele! És, ha nekem nőkent sikerült, egy olyan pasival mégis mit kezdjek, akinek ennyi minimum sincs???? Mert erre nem válaszoltál
40
A férfiak keresnek többet, ez köztudott! Egy bizonyos szint felett, a nők hatrányban vannak. Nyilvan az Aldi pénztarban Dezső, és Marika is ugyannyit keres ugyanannyk ev után, ellenben az en pozimban, (multinál) csak ugy léptettek elő, hogy mindenhol, mintegy "véletlen" elszóltam magamat, jókor, jó helyen, hogy "nem akarok gyereket" soha. De ugye biztos ettől is önző vagyok 39eske szemében. Mert nem a férfi boldogsaga az első az életemben 😏és csak olyannal állok le, aki hozzátesz az életemhez, nem pedig elvesz...
Szerintem csak annyit várjanak el a nők is amennyit ők is nyújtani tudnak:
Ha a nőnek nincs lakása, ne várja el a férfitől sem.
Ha a nő otthon lakik ne várja el a férfitól hogy külön lakjon.
Ha a nő keveset keres ne várja el a nagy fizetést a férfitől.
Nem erről szól a feminizmus, az egyenlőségről?
ÉS a nő szül szöveggel meg ne jöjjön nekem senki, nem kötelező gyereket vállalni.
"A férfiak keresnek többet, ez köztudott! "
Átlagemberek (bérből, fizetésből élők között nincs olyan eltérés, hogy bárki erre verje a mellét.
AZ egyéni eseteket nézve meg mindennapos, hogy egy random pasi kevesebbet keres, mint egy random nő.
43
Van lakásom. Ha nem lenne, akkor sem várnám el, hanem közös lakást szeretnék. Tudod, nem szeretem a kiszolgáltatott helyzetet. Mellesleg a leggyakoribb helyzet az, amikor közösen vesz a pár lakást.
SOk nő csak azt várja, hogy ne keressen jóval kevesebbet nála a pasi.
AMúgy mindenki azt vár el, amit akar. Aztán vagy talál hozzá partnett, vagy nem talál.
37.
Ezt biztos nekem szántad? Mintha kimaradt volna pár logikai összefüggés.
Amúgy azt vársz el amit akarsz, az öndicsőítő részek pedig a "nem igazán érdekel" kategória.
A 32-esben annyit írtam, hogy a munkáltatók szégyene, hogy nem adnak a magyar embereknek egészséges méretű fizetést. Ennek persze megvan a maga gazdasági és politika oka, de attól még undorító éhbéren tartani több millió embert, mert megtehetjük. Aztán utána megy a meglepődés, hogy mennyi az alkoholista meg nyugtatófüggő (nem csak férfiak között, igaz ott gyakoribb, de nem kizárólagos)
42
Biztos, hogy köztudott? Vagy csak a szarul sikerült, végtelenszer cáfolt hülyeséget nyomatod?
26-ban ezt írtad:
"Itrhon az átlag 5-600 netto, ennyit keresek én is. Nem sok, de amikor ferfiak tömkelege, még erre a.minimumra sem képes"
Most akkor többet keresnek az átlagnál vagy nem? Ha nem, akkor a nőknek kéne többet keresni az átlagnál, mert valakinek muszáj, azért átlag.
41#-es
Sajnos mèg mindig nem èrted. Nem jövök össze a 140kg-os baràtnőddel mert
1. Èn nem vagyok elhìzva
2. Nem akarok egy 140kg-os nővel lenni
3. Van pàrom
Te viszont pènzèhes vagy ès az anyagi helyzettől teszed függővè, hogy össze jössz valakivel vagy sem.
Pèlda:
Jòzsi; jòkèpű, sports, humoros, de szegèny csalàdba született. Ìgy nem tudott menni egyetemre sem ezèrt àtlagos fizetèse van. 260.000ft keres. Otthon èl.
Bèla: 140kg, imàd enni, nem sportol. A szülei befizettèk egyetemre ìgy jobb àllàsa van. Egy nagy cègnèl dolgozik mint IT managerkènt dolgozik havi 1milliò ft-èrt. A nagymamàtòl megörökölt lakàsban lakik. Nincsenek anyagi gondjai mert amellett, hogy jòl keres a szülők is tàmogatjàk.
Gèza: Àtlagos csalàtban nőtt fel. Àtlagos kinèzete van, intelligens.Nem iszik, nem drogozik, sportolna, de nincs rà ideje ès pènze sem.Elvègzett egy főiskolàt. Having 380 ezret keres +kafateria. Viszont hotels vett fel a kocsira ès a lakàrsa amit alig tud màr fizetni. Ìgy nem nagyon tud programokat csinàlni mint ètterem, koncertek mert az összes pènze el megy a hitelre.
A te felfogàsod szerint Bèla lenne a befutò mert ő keres jobban mint te, diplomàja is van, lakàsa is van ìgy van hovà szülni..
Ès itt van amit nem tudok felfogni. Gèza ès Jòzsi jobban nèz ki ès jobb fejek is, de ők nem tudjàsk teljesìteni a te elvàràsaidat. Ezèrt te össze jönnèl Bèlàval majd felposztolnàd, hogy szerelmes vagy mert Bèla biztonsàgot nyùjt neked ès ìgy vègre nőnek èrezheted magadat a 140kg-os Bèla mellett.
Minnèl többet ìrsz annàl inkàbb az jön le, hogy te èrdekből keresel pàrt, az èrzelmek nem szàmìtanak. Mintha egy üzleti megàllapodàst kötnèl.
Hàny ilyen nő van ès hàny olyan aki fel van hàborodva amikor egy pasi ki mondja, hogy a magyarnők nagy rèsze pènzèhes ès minden ami nehèz azt a fèrfitòl vàrja el.
49.
Te meg azzal foglalkozol, hogy ő, ők mivel foglalkoznak :D Az jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!