Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban a külföldi férfiak jobbak mint a magyar férfiak és mennyire jellemző hogy a magyar nők külföldi férfiakat keresnek?
A magyar köztudottan nem bírja elviselni a másik magyart. Erre főleg külföldön jössz rá, ha összetalálkozol honfitársakkal. Tényleg van egy ilyen jelenség, de nem hiszem, hogy ennek a párkeresésre jelentős kihatása lenne, mert ugye a kémia az kémia...
Vannak, aki kifejezetten sznobságból külföldit keresnek, de a számuk szerintem elenyésző.
Normálisabbak.
Kevesebb köztük a kisebbségi komplexussal küszködő, nem sajnálják egy kávé/vacsora árát akkor sem, ha nem lesz a dologból semmi.
A magyar férfiak szemében még 65 kilósan is túlsúlyos voltam, a külföldi pasik meg akkor is bepróbálkoztak, mikor 80 kiló voltam. Többé nem állnék szóba magyar pasival, akkor sem, ha életem végéig egyedül kellene maradnom.
Külföldön élek, sok magyar nőt ismerek, akik nem magyar párral élnek.
Azert a sok majom kepu migransra nem mondanam hogy jobban neznek ki..
Can aki az angol ,francia,spanyol,arab,olasz, nyelvektol nedvesedik.. meg azt hiszi mindenki jomodu aki itt tanul magyarba..
Férfiként ugyanígy vagyok. Nem tetszik a magyar nők stílusa, igénytelensége.
Üdv,
egy külföldön élő ffi.
Nem lehet általánosítani. A közeg is sokat számìt. Én voltam anno egyetemen külföldi féléven. Mind a helyiek, mind a külföldiek átlagban nagyon nyitottak, kedvesek, elfogadók voltak. Olyanokkal találkoztam, barátkoztam akik hasonlóan látják a világot, de közben mégis mások. Ez adott egy felfrissítést.
Pl.: az egyik (azóta is) legjobb barátom egy amerikai srác. Az amerikaiakra gyakran mondják magyarok is, hogy buták, nem tudnak semmit stb. Hát, ez is csak egy általánosítás. Ő nagyon tájékozott, sok európai országban járt, képbe van földrajzzal, történelemmel és amit nem ismer, aziránt is érdeklődik, nyitott, kíváncsi, nem ítélkezik. Nyilván vannak sztereotip amerikaiak is.
De rengeteg olyan magyar van, aki semmit nem tud a külvilágról, csak amit a tv-ből hall és zárkózott, előítéletes.
Volt kalandom is külföldi pasival (latin, nem írom le honnan, mert irreleváns) és hát iszonyat jó volt, szenvedélyes, nyitott. Tök jól ment szex közben, előtte a kommunikáció. Utána, már nem annyira de ez másik sztori:D Nagyon nyitott gondolkodású, elfogadó, képes volt beszélni olyan dolgokról, amiről sztem sok magyar nem.
De van az a sztereotípia, hogy az olasz pasik jók az ágyban. Nem én feküdtem le olasszal (az "enyém" nem olasz volt), hanem egy ismerősöm és hát ott megdőlt ez az állítás.
Szóval elsősorban mindig az embert kell nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!