Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban a külföldi férfiak jobbak mint a magyar férfiak és mennyire jellemző hogy a magyar nők külföldi férfiakat keresnek?
Most jöt tki a népszámlálás eredménye: minde negyedik magyar állítja magáról, hogy beszél angolul.
Ez nem túl magas arány, és ennek ugye még a fele férfi, és a korosztályokról még nem beszéltünk (bár tény, hogy a fiatalabb generációk lesznek többségben).
Szóval én nem aggódnék, hogy annyira tényezők lennének a külföldi pasik:D
Meg egyébként define "jobb".
Nézd, jólétben az ember könnyen beszél. A nyomor meg csak álmodik.
Én nagyon sok külföldivel találkoztam - barátok, ismerősök stb. - életem során (a világ szinte minden tájáról, természetesen leginkább nyugat-európaiakkal) és teljes mellszélességggel kijelenthetem, hogy egyáltalán nem jobbak/rosszabbak semmivel sem belső tulajdonságaikat illetően, mint mi. Férfiak-nők egyaránt. Ugyanúgy vannak köztük okosabbak, műveltebbek, jóindulatúak, ahogy bunkóbbak, alpáriak és buták. Nyersen hangzik, de tény.
Ja és attól, mert valaki jobban beszéli azt a - számodra! - idegen nyelvet (a saját anyanyelvét! :D), mint te, még nem kell senki előtt hasra esni.
Ja és párom is volt mindenféle náció, tehát nem a levegőbe beszélek.
A pénz, a kultúra, az oktatás, az életminőség, illetve a stresszmentesebb lazaság, frusztrációmentesség nyilván sokaknál megvan, akik nem ebben az országban nőttek fel és élnek, hanem normálisabb helyen.
De azért nézzük a mérleg másik serpenyőjét is, mert ugyanezek a hatások az itteni nőkre is hatnak. És hát a magyar nők híresen anyagiasak, még a kelet európai mezőnyhöz képest is. Arról is híresek hogy könnyen kaphatóak az itt nyaraló vagy épp itt időző külföldiek számára. Ez a két dolog eddig a nemzetközi megitélés része. És hát itt élő magyar férfiként, az itteni átlag nőket ismerve, én még elmondhatom pluszban hogy nagyon sok a tanulatlan, buta, de cserébe nagyképű, felszínes, lakótelepi sivár kommersz hivalkodó plázadivatot követő egyed. Cigi, alkohol, túl sok emberrel szex, és sokszor mindenféle drogok is. Fejben is sok a zűrös, a számító, a kattant, a kifejezetten gonoszkodó (erre néhol még a kisebbségi attitűdök is rádobnak), vagy a kifejezetten lusta nő, aki mindig megmagyarázza hogy miért nem az ő dolga az adott dolog. Rosszabb esetben hőbörögve és támadva.
Nem kifejezetten magyar nőket szídó posznak szánom, csak az érme másik oldala. Ha itt a magyar férfiakat akarjátok többnyire rendszerhibák és tanult dolgok miatt szídni, akkor nem árt ha rámutatunk az itteni magyar nőkre is, akik szintén az itteni élettől, mondhatni eltanult hülye dolgoktól és az országos rendszerhibáktól ilyenek sokszor, amilyenek.
16. "És hát a magyar nők híresen anyagiasak, még a kelet európai mezőnyhöz képest is"
Nehogy azt hidd. Abszolút középmezőny, sőt, vannak messze anyagiasabb nemzetek tőlünk. (15. voltam)
12 még ott a német nyelv is...
Lehet ismerkedni osztrákka, némettel, svájcival pl.
16 te se találkoztal meg csóró ukrán meg orosz kvákkal:D
Kb bármit bevesz a gyomruk csak találjanak vmi öreg gazdag fszt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!