Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le lehetne beszélni a nőket a külföldi pasik utáni vágyakozásról (exogámia)?
Exogámia ugye az, amikor a csajszikban beindul a vágy, hogy egy külföldi pasival jöjjenek össze, mert külföldi=exotikus, szenvedélyes, gazdag stb. Csak a sok külföldcsávó után szaladgáló nő miatt a magyar férfiak választási lehetőségei csökkennek a nemek piacán.
Le lehetne beszélni a nőciket egy jó kis médiakampánnyal?
Mondjuk, influencerek kampányolhatnának azzal, hogy "Válaszd a hazait!" és lenne ilyen fotó, egyik felén egy életképtelen nyugati csávó, a másikon egy erős, életrevaló magyar srác piros-fehér-zöld keretbe.
Vagy tik tokon mehetnének az ilyen exogámia meg külföldcsávó ellenes versek, pl.
"Részeges pasi az angol,
A bulinegyedben csatangol.
Hogy nem csal meg a francia,
Nincs arra semmi garancia.
Az olasznál gagyibb nincsen:
A mamma neki az isten!
A német meg nagyon sótlan,
Hogy jól sexel: nagyon valótlan.
Portugál, spanyol, kreol:
Színpadiasan vakerol.
Ne kelljen neked a jenki:
A magyarhoz nem ér fel senki!"
Milyen jó 29, hogy te minden magyar nőt ismersz. Ja, mégsem.
Semmi színészkedés és pénzéhesség nincs abban, hogy fontos egy alap egzisztencia megléte mindkét nem esetében. Ha egy nő pedig gyereket is akar a jövőben, akkor aztán pláne, ugyanis nagyon nem mindegy, hogy milyen körülmények közé szül, nevezetesen pl az éhen halás szélére kerülnek-e, amíg kiesik a nő fizetésének egy része vagy meg tudnak élni, mert a férfi is rendelkezik stabil egzisztenciával. Ebben normális emberek egyet értenek, az hogy néhány defektes pasinak ez a pénzéhes kategória, nos az kizárólag őket minősíti.
"Mig a kulfoldi, pl osztrák pasiknál ez nem dívik! Koszonom, de nekem nem kell negatív, szar ertékrendü himsoviniszta magyar pasi."
De ő teremti meg magának a lakást vagy alá teszik a szülők.
Nekem gazdag családban felnőtt barátaim vannak és mindegyik a családjának köszönheti, hogy van lakása vagy háza. Van olyan akinek mind a kettő van és elnobdta nekem, hogy a,szülei nélkül ő nem tudott volna venni egy kis lakást sem. Ritka amikor valaki ezt elismeri, mert van olyan haverom is,aki a szemembe hazudta, hogy ő egyedül vett egy lakást a keresetéből úgy, hogy 3 évig munkanélküli volt és utána is már az apja,szerzett neki munkát és nyomta be egy helyre mert előtte 3 munkahelyről is kirúgták.
Azok a férfiak akiknek a családjuk tette alá a lakást, házat azok nem életképtelenek???
Milyen érdekes, hogy,az ilyeneknek egyből szülni akar a nő..
Aki meg nem kapott otthonról segítséget az meg hiába keres többet olyan hátrányban van amit nem tud behozni, de ez még hagyján mert még a nők is bele rúgnak és azt mondják rá, hogy életképtelen , szar, nem férfi..
Tudod én elvégeztem több iskolát, külföldre költöztem, Manager vagyok, de a szüleim a 8általánost végzett nővéremet segítették és berakták a nagyszülők lakásába akiket ő soha nem látogatott..
Én ápoltam őket és segítettem nekik mindenben mert nagyon jó volt a kapcsolatunk.
A nővéremnek borzalmas természete van, kibírhatatlan, otthagyta az iskoláit, pedig fizetve volt neki, otthagyta a jogosítványt is pedig azt is fizették neki..
Tele vokt adossággal és,senkinek nem szólt a,szüleim kifizették neki mert hát jaj szegény..
Én fizettem a jogositványt magamnak, fizettem az utolsó két iskolát magamnak, spóroltak 2 évig, hogy külföldre tudjak költözni.
Ennek ellenére, ha egy magyar nő szemüvegén keresztül nézzük a dolgokat én egy életképtelen, szar ember vagyok mert a,szüleim nem tettek alám lakást és még azt is,élvezték ami járt volna nekem, ehelyett hát persze, hogy az idióta nővérem kapja,a kedvezményt aki nem tett le semmit az asztalra se emberileg se karrier szempontjából. Tipikus..
Itt ki teljesített sokkal többet??? Ki hozott rengeteg áldozatot, ki tett le többet az asztalra??
És erre a magyar nő megrántja a vállát, kit érdekel jó helyre akarom tenni a seggemet, hogy nekem jó legyen..
Ugyan ezt mondta,a nővérem is mindig. " őt nem érdekli a másik csak az, hogy ő jól járjon"
26.
Ez a munkáltatók szégyene leginkább, mert azt gondolják, hogy a magyar az rabszolga. Basáskodó, kapzsi köcsögök.
Még annyit, hogy,az a haverom aki 3 évig munkanélküli volt és,állítása szerint ő saját pénzből vett magának egy,saját lakást miközben a kollégái elmondták, hogy,egy vajas kenyeret sem tud megkenni és teljesen életképtelen. Na mit ad isten amíg a szüleivel élt minden nő át verte. Aztán a,szülri vettek neki egy lakást amiről azt hazudta, hogy ő vette és mit ad isten fél éven belül lett egy olyan barátnője aki szült neki egy gyereket.
A magyar nők gondolkodása alapján nem életképtelen hiszen van egy lakása..
Mikor nem volt lakása még életképtelen volt..
Ébresztő a nők a tárgyak alapján ítélik meg a férfiakat.
Ha van 3 házam amit rám hagytak akkor hírtelen férfi vagyok, intelligens vagyok és szülni akar a nő..
Mindenkinek megvan a joga ahhoz, hogy azzal ismerkedjen, akivel szeretne és olyan tényezők alapján válasszon, amik neki fontosak. Ez az ő magánügye, senkinek semmi köze hozzá.
Nekem is külfödi párom van, mert egyszerűen így alakult. Nem kell semmilyen összeesküvés elméletet látni a dologba, egyszerűen éltük az életünket és egyszer csak találkoztunk.
25/N
35# Azért a nők nagy többsége a pénz és a tárgyak alapján választ.
Ha erre túl sok a bizonyíték akkor lapozzunk, mindenkinek meg van a joga, hogy mi alapján választ. Tipikus hárítás..
Ilyen alapon mindenkinek meg van a joga, hogy hogyan szerezen pénzt. Ha x lopással, csalással akkor ne szólj semmit az az ő dolga hagyd rá addig amíg nem minket lop meg.
32
Tehát, azt mondod továbbra is, hogy a nő áldozza csak fel a családi életről alkotott elkepzeleseit, hogy egy sokat dolgozo, am de kevesebbet kereső pasika nehogy maradjon egyedül.
Miert? Mondj egyetlen okot!!!!!! Nekem ez miert lenne jo!? Az én életem miert er kevesebbet?
Az altalad leírt, gazdag csalados munkanélküli ferfi, szamomra ugyanugy kuka kategória!
De egyebként, fuggetlenul attol, hogy ki vette a hazat... szerinted egy nő mégis hova szüljön? Albérletbe? Köszi, kihagyom! Nekem szimpatikusabb az olyan férfi, akinek van egzisztenciája! Ez nem eleg ahhoz, hogy valakinek szüljek, de normális nő nem vallal gyereket a semmire!
És végezetül: én sajat magam vettem a lakasomat, és igen, szülői segitseggel, mert járhattam egyetemre, nem ők fizették, de nem várták el, hogy haza adjam a keresetemet, ösztöndíjamat, és lakhattam otthon, utana elmentem kulfoldre es ott kapartam össze az önerőt, a hitelt még fizetem, de amikor egy pasinak még ennyi minimum sem megy, azzal mégis mit kezdjek????
Nem tudom, bizonyára eltérő körökben mozgunk, mert én se a nők, se a férfiak oldaláról nem tapasztaltam ilyen felszínességet. Mindegy is, elvégre mindenki magából indul ki.
A hasonlatod nevetséges. Egy lapon említeni a párkeresést és a bűnözést egyszerűen nevetséges. Az én elvárásom, miszerint csak művészetkedvelő férfiakkal ismerkedtem mindig is mivel egyenlő? Hogy például csak drogosok jöhetnek szóba? Uramisten, ha szerinted a kettő tényleg ugyanaz, akkor ne csodálkozz, ha menekülnek elöled a nők.
25/N (#35)
"de amikor egy pasinak még ennyi minimum sem megy, azzal mégis mit kezdjek????"
Nézd le és rúgj belé!!!!
"Nekem szimpatikusabb az olyan férfi, akinek van egzisztenciája!"
Ezzel be is ismerted, hogy mindegy, hogy honnan van a pénz ha van lakása akkor szimpatikus akkor is, ha a szülők tették alá.
A másik pasi aki meg nem életképtelen csak nem raktak a segge alá lakást az szar, senki, looser, életképtelen..
Nem cáfoltad meg amit írtam.
Az miért nem merül fel egy nőben sem, hogy megismerkedik egy pasival, de nem a pénz alapján és ha látja, hogy a pasi megbízható akkor együtt elő teremtik a lakásra valót akár külföldön akár itthon??
Nem mert a nő a tárgyak alapján ítél.
"Mondj egyetlen okot!!!!!! Nekem ez miert lenne jo!? Az én életem miert er kevesebbet?"
- Hogy mondjuk tükörbe tudj nézni, hogy nem érdekből választottál pasit..
- Legalább magadnak ne hazudj
Ki mondta, hogy a te életed kevesebbet ér??
Pont, hogy állítod azt, hogy,az a pasi akinek nincs lakása az egy nulla.
Akinek meg van ( tök mindegy, hogy bűnöző, szemétláda, gerinctelen, életképtelen, emberileg egy nulla) neked szimpatikusabb lesz mert van egy lakása.
Akkor most én kérdezlek téged:
Én miért érek kevesebbet???
Te is a szüleid segítségének is köszönheted, hogy ide eljutittál. Az én szüleim engem pl soha nem segítettek, nagyon sokszor gátoltak. Akkor most öljem meg magamat mert ez a magyar szemétláda, érdek nők szemében azt jelenti, hogy én életképtelen vagyok, holott a családi hátteremnek köszönhetem?
Iszonyatosan önző vagy!!!
26
Azt mondod, hogy a nők átlagosan többet keresnek, mint a férfiak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!