Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Le lehetne beszélni a nőket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le lehetne beszélni a nőket a külföldi pasik utáni vágyakozásról (exogámia)?

Figyelt kérdés

Exogámia ugye az, amikor a csajszikban beindul a vágy, hogy egy külföldi pasival jöjjenek össze, mert külföldi=exotikus, szenvedélyes, gazdag stb. Csak a sok külföldcsávó után szaladgáló nő miatt a magyar férfiak választási lehetőségei csökkennek a nemek piacán.

Le lehetne beszélni a nőciket egy jó kis médiakampánnyal?

Mondjuk, influencerek kampányolhatnának azzal, hogy "Válaszd a hazait!" és lenne ilyen fotó, egyik felén egy életképtelen nyugati csávó, a másikon egy erős, életrevaló magyar srác piros-fehér-zöld keretbe.

Vagy tik tokon mehetnének az ilyen exogámia meg külföldcsávó ellenes versek, pl.

"Részeges pasi az angol,

A bulinegyedben csatangol.

Hogy nem csal meg a francia,

Nincs arra semmi garancia.

Az olasznál gagyibb nincsen:

A mamma neki az isten!

A német meg nagyon sótlan,

Hogy jól sexel: nagyon valótlan.

Portugál, spanyol, kreol:

Színpadiasan vakerol.

Ne kelljen neked a jenki:

A magyarhoz nem ér fel senki!"

2023. nov. 2. 09:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/84 anonim ***** válasza:
15%

21.

Na ja, de ott a fizetések NORMÁLIS méretűek, itthon meg "csak annyit adjunk az embereknek, hogy pont ne haljanak éhen..."

2023. nov. 2. 12:23
 22/84 anonim ***** válasza:
76%
Totál fölösleges a nyelvtudást kihegyezni nemekre, mert nincs összefüggés. A mai fiatalok (nők ÉS férfiak egyaránt) többsége minimum beszél középszinten egy nyelvet, legyen az angol vagy német vagy bármi más, szóval ez egyáltalán nem kizáró tényező. De én láttam már olyat is, ahol az egyik megtanulta a másik anyanyelvét, addig pedig fordítoztak.
2023. nov. 2. 12:30
 23/84 anonim ***** válasza:
91%
Nem azért vagyok a külföldi párommal, mert külföldi, hanem mert messze jobban megbecsül, mint bármelyik magyar exem.
2023. nov. 2. 12:47
 24/84 anonim ***** válasza:
88%
Balazska , neked nem azért nincs nod, mert hazai vagy, hanem mert 15 éve alkesz vagy, nem dolgozol és a nővéred (egy nő) nyakán eloskodsz.
2023. nov. 2. 13:19
 25/84 A kérdező kommentje:

"A magyar nők többsége eleve angolul sem tud, úgyhogy itt ki is lehet zárni a külföldi pasit"

Ez sajnos nem igaz. Ugyanaz a tinderhercegnőcske, aki a magyar pasikat már elve passzívagresszív bióval fogadja ("Ha már matcheltünk, írjál te, szórakoztassál"), ha külföldi pasikát lát, átmegy egyből udvari bolondba, vihog, A1-es angoltudással tapad a pasira, meg nyomja a "Hahaha, yeah, you know, I like it, you know" szintű párbeszédeket.

2023. nov. 2. 13:51
 26/84 anonim ***** válasza:
19%

25

4 nyelven beszélek!

Ebből 3 targyalóképes!

21

És? Akkor ebből az következik, hogy majd én feláldozom az eletemet, a csaladról, csaladi életről alkotott elkepzeleseimet azert, hogy a.magyar lúzer pasik ne maradjanam egyedül??? Wtf? Itrhon az átlag 5-600 netto, ennyit keresek én is. Nem sok, de amikor ferfiak tömkelege, még erre a.minimumra sem képes, nem ertem miert baj, vagy inkább miért meglepő, hogy a magyar nők a külföldi férfiak felé fordulnak. A megfelelo egzisztencia pedig csak egy aspektusa ennek a jelenségnek. Sokkal vidamabbak, életképesebbek, tisztelik a nőt, nem ugy mint a magyar férfiak.

2023. nov. 2. 14:03
 27/84 A kérdező kommentje:

"4 nyelven beszélek!

Ebből 3 targyalóképes!"

Hadd találjam ki, a magyar a negyedik. :D

2023. nov. 2. 14:12
 28/84 anonim ***** válasza:
94%
Nem. Az anyanyelvet értelemszerüen nem szamoltam bele.
2023. nov. 2. 14:13
 29/84 anonim ***** válasza:
5%

26# azért mert ők nem látják azt amit a magyar férfi észre vesz. Nevezetesen, hogy,a magyar nő megjátsza magát, szerepet játszik a pénzért, hízeleg és sokkal elnézőbb lesz ha van pénze a külföldi pasinak. A magyar nők imádják, ha hülyére lehet venni egy pasit. Ez könnyebb egy külföldivel aki nem látja át egyből azt a rafináltságot amit egy magyar pasi észre vesz.

Ezt persze te úgy definiálod,hogy tiszteli a nőt mert szemet huny a női tagadás és színészkedés felett.

2023. nov. 2. 14:15
 30/84 anonim ***** válasza:
84%

29

Én nem tagadom, hogy fontos az egzisztencia, (osztrák a vőlegényem) Tudja, egyetért vele! Hol van ezzel a gond? Mégis mire alapozzak egy magyar férfi eseteben? Arra, hogy szülhetek egy gyereket az anyja 2 szobás lakásába, ami a parom volt gyerekszobája? Köszi, kihagyom!

2023. nov. 2. 14:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!