Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Le lehetne beszélni a nőket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le lehetne beszélni a nőket a külföldi pasik utáni vágyakozásról (exogámia)?

Figyelt kérdés

Exogámia ugye az, amikor a csajszikban beindul a vágy, hogy egy külföldi pasival jöjjenek össze, mert külföldi=exotikus, szenvedélyes, gazdag stb. Csak a sok külföldcsávó után szaladgáló nő miatt a magyar férfiak választási lehetőségei csökkennek a nemek piacán.

Le lehetne beszélni a nőciket egy jó kis médiakampánnyal?

Mondjuk, influencerek kampányolhatnának azzal, hogy "Válaszd a hazait!" és lenne ilyen fotó, egyik felén egy életképtelen nyugati csávó, a másikon egy erős, életrevaló magyar srác piros-fehér-zöld keretbe.

Vagy tik tokon mehetnének az ilyen exogámia meg külföldcsávó ellenes versek, pl.

"Részeges pasi az angol,

A bulinegyedben csatangol.

Hogy nem csal meg a francia,

Nincs arra semmi garancia.

Az olasznál gagyibb nincsen:

A mamma neki az isten!

A német meg nagyon sótlan,

Hogy jól sexel: nagyon valótlan.

Portugál, spanyol, kreol:

Színpadiasan vakerol.

Ne kelljen neked a jenki:

A magyarhoz nem ér fel senki!"

2023. nov. 2. 09:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/84 anonim ***** válasza:
0%

51#-es nem fogod fel, hogy ez a mentalitàs amit a magyar nők csinàlnak gusztustalan!!!!!!!!!

Ez nem csak egy nő, nèzd meg hàny fèrfi szenved emiatt, mert ilyen szarhàzi nőkkel van tele az orszàg. Nem jut el az agyadig, hogy firdìtitt esetben te is fel lennèl haborodva ha azzal szembesülnèl, hogy minden pasi az anyagi helyzetedtől tennè függővè, hogy össze jön e veled vagy nem.

Ha van lakàsod ès havi 1milliòt keresel akkor szerelmes belèd, de ha csak 300ezret keresel akkor süllyedj el szègyenedben ès esèlyed sincsen egy kapcsolatra!!!!!!!!!!!

Gondolom örülnèl , hogy csak èrdek fèrfiakba fursz bele akik leszarjàk, hogy milyen vagy csak az szàmìt, hogy mid van.

2023. nov. 3. 11:36
 62/84 anonim ***** válasza:
91%

61

Nem! Mi olyan ferfiakba futunk bele, akinek csak vékony, jó külsejü nő kell. De gondolom az oké!

2023. nov. 3. 12:58
 63/84 anonim ***** válasza:
0%

59#-es

Rendben elismerem!!!!☝️ Igen olyan lànyt vàlasztanèk aki tetszik. Neked pedig az a legfontosabb, hogy egy fillèrrel sem lehet kevesebbje mint neked.

Ha Bèla tegyük fel mondjuk jò fej (bàr a nőknèl ez kb abbòl àll, hogy legyen sok pènze), de minden màs olyan amit leìrtam akkor te bele tudnàl szeretni Bèlàba csak azèrt mert jò fej ès többet keres mint te?

Csak mert àllìtòlag a nők az èrzelmek alapjàn döntenek. A te felfogasod ezzel teljesen ellentètes. Te az anyagi szempontok alapjàn döntesz nem az èrzelmek alapjàn.

Mond màr el lècci, hogy van ez a nőknèl?

Ha egy pasinak van hàza ès jò autòja akkor a nő bele szeret ( szerintem a körülmènyekbe ès nem a pasiba)

De ha ugyan ez a pasi oda jönne hozzàd ès nem lennènek ezek a tàrgyai akkor el hajtanàd.

Majd erre azt mondod, hogy ez normàlis, hàt nekem nem. Biztos èn vagyok a furcsa.

Megnèznèlek egy gold diggeres videòban ahol a pasi leszòlìtja a nőt egy ferràrival a nő egyből vele akar menni, de amikor kiderül, hogy az nem a pasiè akkor a nő nem akarja folytatni.

Ti kèpesek vagytok szeretni egyàltalàn egy fèrfit?? Vagy ti màniàkusan csak a tàrgyakhoz vonzòdtok??

2023. nov. 3. 13:19
 64/84 anonim ***** válasza:
85%

Senki nem gondolhatja komolyan, hogy csak azok a férfiak élnek kapcsolatban, akiknek milliós fizetésük van. 🤦🏻‍♀️

Biztos minden raktáros, mentős, bolti eladó, futár, árufeltöltő, tanár stb millió közeli fizetéssel rendelkeznek, nyilvánvalóan…

Én pl pénzügyi területen dolgozom, rengeteg ügyfelünk van, köztük több száz fős cégek és elég sok mindenre rálátok, mint pl fizetésre. Halkan jegyzem meg rengeteg férfi van, aki 300-450 között ezret keres és nagyon soknak közülük van feleségük, soknak még gyereke is. Rendszeresen szoktam telefonon beszélni a munkavállalókkal és van hogy olyan téma jön szóba, ami kapcsán megemlíti, hogy jaj az a papír most a barátnőmnél van otthon. De ez csak “egy” példa a sok közül.

Baráti/ismerősi körben is a többség kapcsolatban él és sima alkalmazottak, közelében nincsenek az 1 milliós fizetésnek, de még a fél milliósnak se igazán.

Szánalmas az a hisztéria, amit itt magukat férfinak tituláló kisfiúk lenyomnak, miközben minősíthetetlen undorító stílusban nyilvánulnak meg a nőkről. És akkor megy a pislogás ezerrel h miért nem szagul feléjük a kutya se.

Egy árva szóval nem írta senki, hogy csak és kizárólag a pénze számít egy férfinak meg egyéb anyagai javai!! A stabil egzisztencia egy dolog, de emellett fontos a vonzó külső ÉS a normális belső! Lehet bármennyi pénze, ha belül hulladék és/vagy taszít külsőre, ugyanúgy el fogom hajtani, mint aki keres 250 ezret és otthon lakik az anyjával, mivel én magam is 650-et keresek és nem fogom a saját életszínvonalamat lejjebb adni puszta jófejségből meg sajnálatból! A párkapcsolat nem jótékonysági intézmény, ha tetszik ez nektek, ha nem. Mint ahogyan mindenki (férfi és nő is) azt vár el, amit csak akar, maximum egyedül marad az elvárásaival együtt, de ehhez aztán senkinek a világon semmi köze.

Nyilvánvalóan ismét teljes csend van arról, hogy némely férfiak mit várnak el. Ronda, elhízott, csóró pasiként is instamodellre csorgatja a nyálát, aztán picsog hogy ezek a nők miért néznek át rajta. Vagy pl házi cselédnek és szexbabának kell neki a nő, mert azt hiszi a lába között logó farok mentesíti minden házimunka alól stb stb.

2023. nov. 3. 13:22
 65/84 anonim ***** válasza:
90%

64

Ezeknek az a bajuk, hogy a csini, több nyelven beszélő, a hét minden napján tökéletes hajjal és sminkkel megjelenő, intelligens, tanult, gazdag, jó testű, igényes fiatal nők ívesen fosnak a fejükre.

Nem fogják fel, hogy ha a felsorolt tulajdonságokat ők nem tudják hozni, akkor nekik bizony nem ez a szint... Ha szar külsőt, csóróságot és alapvető szociális skillek hiányát tudják felmutatni, akkor ugyanilyen nő passzol hozzájuk.

És hagyjuk, hogy az árufeltöltőnek is milliomos kell... Most is gyűjtenek a munkahelyemen rászoruló gyerekeknek. Ja, azoknak tuti mind milliomos az apjuk. Hagyjuk már.

Az a bajuk, hogy nem hajlandóak tudomásul venni a szintjüket. De amúgy meg hadd főjenek a levükben, kit érdekel?

2023. nov. 3. 13:30
 66/84 anonim ***** válasza:
6%
A legnagyobb baj az, hogy mindenki szintekről beszél, az egyik oldal kinézet, a másik meg kereset szerint. Mind a két oldal kibasztott felszínes, de csak a másikra mondja rá. Annyira buták vagytok, hogy az már nekem fáj.
2023. nov. 3. 14:26
 67/84 anonim ***** válasza:
0%

64#

"Senki nem gondolhatja komolyan, hogy csak azok a férfiak élnek kapcsolatban, akiknek milliós fizetésük van. 🤦🏻‍♀️

Biztos minden raktáros, mentős, bolti eladó, futár, árufeltöltő, tanár stb millió közeli fizetéssel rendelkeznek, nyilvánvalóan"

Nem csak azok, de azok a ferfiak akik szarul keresnek nem valaszthatnak. Illetve valaszthatnak vagy egyedul maradnak orokre es hallgatjak a noktol a gunyos megjegyzeseket, hogy hat ez biztos bu.i.. Vagy ossze jon egy olyannal aki nem tetszik neki aki nem izgatja fel, de legalabb nincsen egyedul.

"Én pl pénzügyi területen dolgozom, rengeteg ügyfelünk van, köztük több száz fős cégek és elég sok mindenre rálátok, mint pl fizetésre. Halkan jegyzem meg rengeteg férfi van, aki 300-450 között ezret keres és nagyon soknak közülük van feleségük, soknak még gyereke is. Rendszeresen szoktam telefonon beszélni a munkavállalókkal és van hogy olyan téma jön szóba, ami kapcsán megemlíti, hogy jaj az a papír most a barátnőmnél van otthon. De ez csak “egy” példa a sok közül."

Ertem, szerintem sokan kozuluk nem azzal vannak akivel igazan szeretnenek, hanem a kenyszer szulte ezt. Sokan ezt valasztjak minthogy bu.i-nak hivjak meg lenezzek mert nincsen baratnoje, felesege. Csak a szokasos beteg tarsadalmi elvarasok. Ne azert legyen baratnod mert o eleted szerelme, hanem mert elitelunk, ha nincsen es ledegradalunk..

"Szánalmas az a hisztéria, amit itt magukat férfinak tituláló kisfiúk lenyomnak, miközben minősíthetetlen undorító stílusban nyilvánulnak meg a nőkről. És akkor megy a pislogás ezerrel h miért nem szagul feléjük a kutya se."

Amit most te csinalsz az persze nem szanalmas.. Hat mi ilyen tokeletlenek vagyunk sajnos, nem erunk fel a nok szintjere.

"Egy árva szóval nem írta senki, hogy csak és kizárólag a pénze számít egy férfinak meg egyéb anyagai javai!! A stabil egzisztencia egy dolog, de emellett fontos a vonzó külső ÉS a normális belső! Lehet bármennyi pénze, ha belül hulladék és/vagy taszít külsőre, ugyanúgy el fogom hajtani, mint aki keres 250 ezret és otthon lakik az anyjával, mivel én magam is 650-et keresek és nem fogom a saját életszínvonalamat lejjebb adni puszta jófejségből meg sajnálatból! A párkapcsolat nem jótékonysági intézmény, ha tetszik ez nektek, ha nem. Mint ahogyan mindenki (férfi és nő is) azt vár el, amit csak akar, maximum egyedül marad az elvárásaival együtt, de ehhez aztán senkinek a világon semmi köze."

Ertem, tehat meg nagyobbak az igenyeid. Nem eleg, hogy jobban kell keresnie, de meg emellett fontos a vonzó külső ÉS a normális belső!

Gondolom te bombazo lehetsz ha ilyen elvarasaid vannak. A normalis belsot mire fel varod el hiszen neked sem az van? :)

"mivel én magam is 650-et keresek és nem fogom a saját életszínvonalamat lejjebb adni puszta jófejségből meg sajnálatból!"

En 850-et keresek havonta, rendesen bejelentve. Hat most, hogy igy leirtad ,hogy te csak 650-et keresel elgondolkozom, hogy egyaltalan szoba alljak veled, hiszen ahogy te mondtad aki nem uti meeg a te szintedet..

Akkor ezek szerint te nem utod meg az enyemet..

" maximum egyedül marad az elvárásaival együtt, de ehhez aztán senkinek a világon semmi köze" Hat persze amikor a no erdek ahhoz senkinek semmi koze. Fogadjak el a ferfiak, hogy a nok ilyenek es kesz.. Ez szanalmas..

"Nyilvánvalóan ismét teljes csend van arról, hogy némely férfiak mit várnak el. Ronda, elhízott, csóró pasiként is instamodellre csorgatja a nyálát, aztán picsog hogy ezek a nők miért néznek át rajta. Vagy pl házi cselédnek és szexbabának kell neki a nő, mert azt hiszi a lába között logó farok mentesíti minden házimunka alól stb stb"

Minden ferfi ilyen?? En pl tudok fozni es takaritani is es tudod miert mukodik a mostani kapcsolatom?? Azert mert vegre igazsagosan mind a ket fel ugyan annyit tesz bele a kapcsolatba es nem elvaras, hogy a ferfinak kell tobbet bele tennie mert hat o a ferfi csak egy rabszolga, csak egy udvari bolond akinek az a feladata, hogy a no kedvebe jarjon es boldogga tegye targyakkal.. es ha nem akkor a no szakit...

Egy ferfinak tudod mi kell, nem insta picsa aki sajat maganak is hazudik, hanem egy olyan no aki tetszik neki. Minden pasinak mas no tetszik.

Ezen kivul pl nekem fontos a megbizhatosag mert nem birok egyutt lenni egy olyan novel akinek allando hangulat ingadozasa van es naponta cserelodik a velemenye.. Ugyanis ay ilyen no biztonsagot var, de bizonytalansagot ad..

Akkor mire fel varja el a biztonsagot???

Ja hat a nonek lehet.. csaljunk eletunk vegeig es azon mesterkedjunk, hogy olyan dolgokat varjunk el a pasitol amire mi nok nem vagyunk kepesek, am a ferfitol alap elvaras..

2023. nov. 3. 14:35
 68/84 anonim ***** válasza:
5%

65#-s

"Ezeknek az a bajuk, hogy a csini, több nyelven beszélő, a hét minden napján tökéletes hajjal és sminkkel megjelenő, intelligens, tanult, gazdag, jó testű, igényes fiatal nők ívesen fosnak a fejükre."

Nagyon eletszeru amit irsz. Csupa ilyen nok szaladgalnak az utcan Magyarorszagon. Modell kinezetuek es tobb nyelveen beszelnek.. errol hiresek..

"Nem fogják fel, hogy ha a felsorolt tulajdonságokat ők nem tudják hozni, akkor nekik bizony nem ez a szint... Ha szar külsőt, csóróságot és alapvető szociális skillek hiányát tudják felmutatni, akkor ugyanilyen nő passzol hozzájuk."

Akkor letszives ez forditva is igy mukodjon.

Az a no aki csak 300.000ft keres havonta ne akarjon olyan pasit akinek jobb kocsija, lakasa es fizetese van mint az ove, hanem csak a sajat szintjen keressen!!!!! Es szinten ne akarjon olyan pasit akinek magasabb vegzetsege van!!!! Holnaptol kezdhetjuk es majd meglatjuk, hogy melyik nem jar majd szarabbul.

"És hagyjuk, hogy az árufeltöltőnek is milliomos kell... Most is gyűjtenek a munkahelyemen rászoruló gyerekeknek. Ja, azoknak tuti mind milliomos az apjuk. Hagyjuk már."

De nem is valaszthatnak. Illetve valaszthatnak egyedul maradnak vagy ossze jonnek egy olyannal aki oket akarja aztan nekik ez vagy tetszik vagy nem..

"Az a bajuk, hogy nem hajlandóak tudomásul venni a szintjüket. De amúgy meg hadd főjenek a levükben, kit érdekel?"

Pont, hogy a nok nem hajlandoak tudomasul venni az o szintjuket, ezert akarnak okosabb, erosebb, gazdagabb pasit.

Neked azt javaslom, hogy tanulj egy kis onkritikat es nezz magadba, hogy milyen igenyeid vannak es ezzel szemben te mit tettel le az asztalra. Majd ezek utan feletsd el azokat a pasikat akik tobbet tettek le az asztalra mint te es csak azokhoz szolj aki a te szinteden van..

Koszi!

2023. nov. 3. 14:43
 69/84 anonim ***** válasza:

63

"Ha Bèla tegyük fel mondjuk jò fej (bàr a nőknèl ez kb abbòl àll, hogy legyen sok pènze), de minden màs olyan amit leìrtam akkor te bele tudnàl szeretni Bèlàba csak azèrt mert jò fej ès többet keres mint te?"

● Nekem például nem fontos annyira a külső. Mit ahogy korabban is irtam, osztrák a vőlegényem, és.kepzeld 130kg.rol indult, amikor megismertem, és mivel én sportosabb életet elek, motivaltam a fogyásra, az egeszsegesebb eletmodra! Igen, bele tudtam szeretni 130 kg.san is, mert erzékeny, udvarias, gáláns, nagylelkü, empatikus, és rendkivül jó homura van!

Te nem tudnál a baratnőmbe! 😔 Felszines vagy! Hát szegény 100kg.os lány! Ne légy ennyire önző!

"Csak mert àllìtòlag a nők az èrzelmek alapjàn döntenek. A te felfogasod ezzel teljesen ellentètes. Te az anyagi szempontok alapjàn döntesz nem az èrzelmek alapjàn"

● dehogynem erzelmek alapján döntök! Tudod mit erzetem szóló koromban egy Józsi eseten? Villogott a redflag, hogy "menekülj", nyomorba nem szülök, pasit nem tartok ki!

"Megnèznèlek egy gold diggeres videòban ahol a pasi leszòlìtja a nőt egy ferràrival a nő egyből vele akar menni, de amikor kiderül, hogy az nem a pasiè akkor a nő nem akarja folytatni."

●Még egyszer akkor! Nem várok "ferrárit"! És csak azért nem ismerkednék egy Jákob Zoltannal sem, mert ferrarija, DE!!!! kaphat esélyt! Ha leforditom autóra: Egy közepkategorias, biztonságos autót várok el, mert nekem is az van! Semmi extra!!!

Ti kèpesek vagytok szeretni egyàltalàn egy fèrfit?? Vagy ti màniàkusan csak a tàrgyakhoz vonzòdtok??

● Milyen tárgyakra gondolsz???? Nem kell másé, de én sem fogok senkit sem eltartani!

Kezdem azt hinni, hogy direkt vagy ennyire hülye, es direkt nem érted...

De akkor visszafele ugyanaz a kérdés: Neked miert nem fontos az erzelem? Hát ott a 100kg feletti kolleganom! Nagyon kedves, jólelkü, házias. Ne legyél önző! Mindig csak magadra gondolsz??? (Egyebkent a válasz (helyesen) igen! Mert a parkapcsolat nem jótékonysági intézmény! A barátnőd is azert van veled, mert érdeke veled lenni!

Én nem tudnám jól erezni magamat egy olyan parkapcsolatban/házassagban, ahol a szamlákon, hitelen kell izgulni, es nem engedgetunk meg magunknak egy gyereket, vagy urambocsá` egy k*rva egyhetes külföldi myaralást evente.

2023. nov. 3. 15:14
 70/84 anonim ***** válasza:
91%

68

Jaj az a fránya szövegértés...

Nem azt mondtam, hogy minden magyar nő ilyen, hanem azt, hogy az oldalon vinnyogó incelek ilyenekre vágynak a hozzájuk hasonló randa, igénytelen, dagadt, ostoba nők helyett. Jól hallotad, vannak ilyen nők is.

"Holnaptol kezdhetjuk es majd meglatjuk, hogy melyik nem jar majd szarabbul."

Abból kiindulva, hogy ma már több a nő a felsőoktatásban... 😂

Amúgy pontosítok, nem a vágyakkal van baj, az maximum titeket nyomorít meg, az meg kit érdekel? A hiszti a probléma. A dagadt takarítónő is vágyhat nyugodtan kockahasú jogászra, amíg nem kezdi fennhangon hirdetni a kockahasú jogászok felszínességét, amiért nem dagadék takarítónőkkel kezdenek. Így már vili?

"De nem is valaszthatnak. Illetve valaszthatnak egyedul maradnak vagy ossze jonnek egy olyannal aki oket akarja aztan nekik ez vagy tetszik vagy nem.."

Na ezen nevettem egy jót. Most azért kell sajnálni a férfiakat, mert nem kényszeríthetnek akárkit arra, hogy együtt legyen velük? Az a picsogás tárgya, hogy a kapcsolaotk konszenzuálisak? :D Beszarás bmeg...

"Pont, hogy a nok nem hajlandoak tudomasul venni az o szintjuket, ezert akarnak okosabb, erosebb, gazdagabb pasit."

Ahhoz képest nem mi nyivákoljuk tele az internetet, hogy jaj nincs senkink.

Az utolsó bekezdésre csak annyit, hogy van párom, akivel kölcsönösen megfelelünk egymásnak.

2023. nov. 3. 15:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!