Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le lehetne beszélni a nőket a külföldi pasik utáni vágyakozásról (exogámia)?
Exogámia ugye az, amikor a csajszikban beindul a vágy, hogy egy külföldi pasival jöjjenek össze, mert külföldi=exotikus, szenvedélyes, gazdag stb. Csak a sok külföldcsávó után szaladgáló nő miatt a magyar férfiak választási lehetőségei csökkennek a nemek piacán.
Le lehetne beszélni a nőciket egy jó kis médiakampánnyal?
Mondjuk, influencerek kampányolhatnának azzal, hogy "Válaszd a hazait!" és lenne ilyen fotó, egyik felén egy életképtelen nyugati csávó, a másikon egy erős, életrevaló magyar srác piros-fehér-zöld keretbe.
Vagy tik tokon mehetnének az ilyen exogámia meg külföldcsávó ellenes versek, pl.
"Részeges pasi az angol,
A bulinegyedben csatangol.
Hogy nem csal meg a francia,
Nincs arra semmi garancia.
Az olasznál gagyibb nincsen:
A mamma neki az isten!
A német meg nagyon sótlan,
Hogy jól sexel: nagyon valótlan.
Portugál, spanyol, kreol:
Színpadiasan vakerol.
Ne kelljen neked a jenki:
A magyarhoz nem ér fel senki!"
csajszi, nőci
Pasika, csávóka, stb meg nincs.
Nekem több férfi ismerősöm van, akinem nem magyar a felesége. Nyilván ez nem "baj"...
Összesen három nőt ismerek, akiknek külföldi párjuk van. Mind a hárman még rég külföldön éltek és ott ismerték meg.
Én és amúgy a nőismerőseim többsége nem vágyik külföldi "pai" után, nálam inkább negatívum is.
Bírom az ilyen kérdéseket, mikor ilyen messzemenő következtetéseket gyárt a kérdező egy légbőlkapott ötlete alapján.
12#-es a kérdező a nők egy rétegéről beszél akik abban reménykednek, hogyha össze jönnek egy külföldi, gazdag férfival akkor könnyű életük lesz majd. Ez a mozgatórugója az egésznek.
Nekem férfiként külföldi párom van és tudod miért mert 33 év után beláttam, hogy otthon lehetetlen egy normális értékrenddel rendelkező, szép arcú lánnyal őszinte kapcsolatot kialakítani. Külföldre költöztem és még itt is adtam esélyt a magyar nőknek, de ugyan azok a dolgok jöttek elő. Legyél belém szerelmes 2 hét után, költsd rám az összes pénzedet, csak te alkalmazkodj hozzám mert én vagyok a nő és én nem fogok.. Bajban vagyok ments meg, ha nem akkor vége.
Ezek után eldöntöttem, hogy befejeztem a magyar nőkkel.
Most egy más nemzetiségű párom van és láss csodát nem pénzéhes.. Életem első nője aki nem feltételekhez köti a szeretetet..
Én mindenkinek azt javaslom aki nem talál otthon megfelelő nőt az költözzön külföldre és ismerkedjen más nemzetiségű nőkkel.
Amíg a nők a pénzért és a könnyű életért akarnak külföldi férjet addig a pasik a mentalitás miatt keresnek más nemzetiségű nőt aki végre másképpen gondolkodik mint a magyar nők többsége..
"hogy otthon lehetetlen egy normális értékrenddel rendelkező, szép arcú lánnyal őszinte kapcsolatot kialakítani."
Érdekes mégis rengeteg férfinak sikerül, vajon hogy lehetséges? Persze nem mindegyiknek szép arcú nővel, főleg ha ő maga sem helyes férfi.
Imádom mikor valaki saját magából indul ki és csak azért, mert ő nem tudott normális kapcsolatot kialakítani, evidensnek veszi, hogy a) más sem és b) emiatt természetesen rajta kívül mindenki más hibás..
Mintha azt mondanánk az ilyen "minden nő pénzéhes liba" megnyilvánulásaitok után, hogy befejeztük a magyar férfiakkal való ismerkedést, mert nincs közöttük normális és mind aranyásónak nézi a nőket. Holott szerencsére ez nincs így!
Én pont, hogy a magyar ferfiaknál látom, hogy "életképtelenek" lsd, mamahotelben lakik az összes!
Mig a kulfoldi, pl osztrák pasiknál ez nem dívik! Koszonom, de nekem nem kell negatív, szar ertékrendü himsoviniszta magyar pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!