Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Le lehetne beszélni a nőket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le lehetne beszélni a nőket a külföldi pasik utáni vágyakozásról (exogámia)?

Figyelt kérdés

Exogámia ugye az, amikor a csajszikban beindul a vágy, hogy egy külföldi pasival jöjjenek össze, mert külföldi=exotikus, szenvedélyes, gazdag stb. Csak a sok külföldcsávó után szaladgáló nő miatt a magyar férfiak választási lehetőségei csökkennek a nemek piacán.

Le lehetne beszélni a nőciket egy jó kis médiakampánnyal?

Mondjuk, influencerek kampányolhatnának azzal, hogy "Válaszd a hazait!" és lenne ilyen fotó, egyik felén egy életképtelen nyugati csávó, a másikon egy erős, életrevaló magyar srác piros-fehér-zöld keretbe.

Vagy tik tokon mehetnének az ilyen exogámia meg külföldcsávó ellenes versek, pl.

"Részeges pasi az angol,

A bulinegyedben csatangol.

Hogy nem csal meg a francia,

Nincs arra semmi garancia.

Az olasznál gagyibb nincsen:

A mamma neki az isten!

A német meg nagyon sótlan,

Hogy jól sexel: nagyon valótlan.

Portugál, spanyol, kreol:

Színpadiasan vakerol.

Ne kelljen neked a jenki:

A magyarhoz nem ér fel senki!"

2023. nov. 2. 09:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 anonim ***** válasza:
92%
Pont nem érdekel, unalmamban átpörgettem néhány kérdést, köztük ezt, és megdöbbentem, hogy mekkora ügyet csinálnak egyesek abból, hogy számukra ismeretlen nők kikkel és miért randiznak. Könyörgöm, nem mindegy? Nem kell egyetérteni velük, de téged akkor se érint.
2023. nov. 3. 10:19
 52/84 anonim ***** válasza:
2%

51.

És pont ezért a legjobb taktika a "teljes ingorálás". Ha már beírtad ezt a nyavalygást, amit, akkor a trollok nyertek.

2023. nov. 3. 10:26
 53/84 anonim ***** válasza:
87%
Mondjuk ezen a ponton már érdekel, hogy nektek miért nem mindegy, hogy ki kivel randizik. Semmi közötök ezekhez a nőkhöz és a párjaikhoz; ők se foglalkoznak veletek.
2023. nov. 3. 10:30
 54/84 anonim ***** válasza:
0%

53.

Ijesztő, ahogy egyetlen emberre (a kérdező) többes számban utalsz.

2023. nov. 3. 10:33
 55/84 anonim ***** válasza:
91%
Mintha nem lennének olyanok, akik egyetértenek vele. XD
2023. nov. 3. 10:36
 56/84 anonim ***** válasza:
3%

55.

Én nem értek egyet vele, de a "ti" megnevezésnek sincs értelme, maximum akkor, ha így próbálod előadni azt, hogy te valami többség ellen harcolsz, ami amúgy nem igaz. De ez a kisebbik baj.

2023. nov. 3. 10:38
 57/84 anonim ***** válasza:
92%

Nyilván nem. Meggyőzni lehetne, ha másmilyenné változnának a magyar férfiak. Mind, nem csak egy-egy nagyítóval keresendően ritka kivétel.

Nem, nem gazdaggá. Hanem pl. a házimunkából mindig az 50%-os részüket kivevőkké vagy ha nem hajlandóak, akkor azt a nőtől sem elvárókká. Ugyanígy a gyerek-téma. Esetleg az, hogy a nőket tiszteljék...

Folytathatjuk tovább, amiket még a 14-es említ, pl. nem kéne alkesz proliként élni, rosszabb anyagi helyzetűként sem muszáj ilyen gusztustalannak lenni, alkoholra egyetlen Ft-ot sem költeni minden szempontból a lehető legjobb döntés. Ugyanígy nem zsírdisznóvá zabálni magad is kifizetődőbb. Világos, hogy kevés pénzből szennykajára telik csak, de az önmérséklet ingyen van, abból is lehet kevesebbet enni, nem napi többször gigaadagokat befalni, mert "csak akkor lakok jól".

Az iskolázottság már egy összetettebb kérdés, de ha valaki legalább az általános iskolai tananyagot óhajtaná !rendesen! elsajátítani, nem telibefsni, akkor egyből nem fakadnának sírva tőle a nők. Amikor nem képes sem olvasni rendesen, sem értelmezni, amit elolvasott, sem helyesen írni, sem normálisan fogalmazni, és alapvető ismeretek nincsenek meg, akkor nem a diploma hiánya a probléma, ez tényleg általános iskola, ami ingyenes és kötelező mindenki számára. De jövök még "jobbal": vannak dolgok, pl. viselkedési normák, amiket ha már otthon nem sikerül elsajátítani, akkor óvó néniék igyekeznek bevésni. Csak el kéne fogadnia és tartania magát az embernek azokhoz, rögtön kevésbé lenne visszataszító a stílus. Persze biztos én jártam elitóvodába és -iskolába, pont arról híres a magyar vidék, hogy tele van ilyenekkel...

Nem minden csak akarat kérdése, sosem állítanám. De ez a szint, amiről írok, még nagyrészt igen.

2023. nov. 3. 10:46
 58/84 anonim ***** válasza:
100%
Mi az a nagyobbik baj? Mert szerintem a xenofóbia sokkal problémásabb, illetve hogy egyesek még mindig a nők magánéletében akarnak turkálni és irányítani szeretnék azt.
2023. nov. 3. 10:47
 59/84 anonim ***** válasza:
12%

48

Te nem erted!

TE!!! Miért válogathatsz felszines szempontok alapján, es a nő miért önző, ha ugyanis tesz!??? Erre válaszolj konyorgok! 🙏

Varj, kicserelem a szavakat:

Sajnos mèg mindig nem èrted. Nem jövök össze OLYAN PASIVAL AKINEK NINCS LAKÁSA, MERT:

1. NEKEM VAN LAKÁSOM!

2. Nem akarok egy OLYAN FERFIVAL LENNI, AKINEK NINCS LAKASA

Te (ugyanugy) viszont FELSZINES vagy ès a KÜLSŐTŐL teszed függővè, hogy össze jössz valakivel vagy sem.

a kettősmerce! 😏 Himsovinizmussal fűszerezve!

"Minnèl többet ìrsz annàl inkàbb az jön le, hogy te èrdekből keresel pàrt,"

● Miert? Te nem erdekbol keresel párt???? Te is vékony nővel vagy! Mert erdeked, hogy vékony nővel legyél! Miert nem valasztod a barátnőmet? Ne legyél önző! 😂🤭 hát miért a saját erdeked a fontos?

"Ès itt van amit nem tudok felfogni. Gèza ès Jòzsi jobban nèz ki ès jobb fejek is, de ők nem tudjàsk teljesìteni a te elvàràsaidat."

● Egyrészt, miert trovenyszeru az agyadban, hogy Géza, es Józsi biztosan jobbfejek???!

Masrészt, te meg ezt nem erted meg, hogy Béla sem lesz befutó, ha nem "jófej"..Nem erdekel mennyit keres, ha nem "jófej", onnantól ugyanugy kuka!

"Hàny ilyen nő van ès hàny olyan aki fel van hàborodva amikor egy pasi ki mondja, hogy a magyarnők nagy rèsze pènzèhes ès minden ami nehèz azt a fèrfitòl vàrja el."❌

● Nem-Nem! Nem a ferfitol várom el, nekem van lakasom, egy közepesen jó fizetesem, autom! Azt várom el csak, ami nekem is van!!!!! Jóképü, sportos Józsival mit kezdjek??? Majd en fogom eltartani??? És Géza? Majd én fogom fizetni a közös programokat? Vagy hogy gondolod? Nekem is van hitelem, de tudok mellette félre tenni, szorakozasra költeni. Ebből a 3 tipusból, Béla jöhet szoba egyedül, ha "jófej". És igen, egy ilyen férfi mellett tudom magamat nőnek erezni, mert Gézaval, Józsival baromira nincs jövőm, mert szeretnék gyereket, es normalis nő, ilyen körülmények közé nem szül! Tényleg az én k*rva anyamat miatta! Épp elég volt nekem szegénysegben felnőni, nem fogom ennek kitenni a gyerekemet is! Habcsaknrágondolok, hogy mennyit pultoztam főiskola mellett, ejszaka, kocsmákban, szórakozohelyeken, akkor a hideg futkos a hátamon! És meg egyszer: Annyit várok el, amit én is nyujtani tudok, nem a ferfitol várom el! Nem a keszbe akarom bele tenni a.p*csamat! BTW. Ha nekem van lakásom, es összejovok Jozsival, akkor gondolom az oké, 😏Ő nem a készbe rakta a p*csáját...Hát hogyne!

Ezt ezt az ervet hoztad te is: Azert nem kezdesz 140 kg.os nővel, mert te sem vagy 140 kg. Hat ezért nem kezdek én sem csóró pasival, - Mert én sem vagyok csóró!

Mindketten válogatunk felszines szempontok alapján, csupán a felszinesseg tárgya különbözik! Ezt én elismerem, te meg valamiert nem.

2023. nov. 3. 11:15
 60/84 anonim ***** válasza:
4%

49# Tèged csak az èrdekel, hogy te jòl jàrjàl. Neked legyen kedvezmènyed mindenre mert te nő vagy.

Fordìtsuk meg ès jàtszunk el a gondolattal, hogy a fèrfi a pènz a csalàdi hàttèr alapjàn vàlaszt nőt ès leszarja, hogy te milyen ember vagy meg, hogy szorgalnas vagy meg, hogy milliòszor pròbàltàl kitőrni, de nem tudtàl mert akkora hàtrànyban vagy a gazdag szülők àltal szponzoràltakhoz kèpest, hogy esèlyed since egy normàlis kapcsolatra egy olyan fèrfival aki neked szimpatikus lenne.

Te hogy èreznèd magadat, de őszintèn!!?

De ne azt mond, hogy az kit èrdekel èn nő vagyok ès jòl akarok jàrni. Kèpzeld bele magadat ebbe a helyzetbe. Hogysn oldanàd meg??????

Bankot rabolnàl vagy csendben elfogadnàd, hogy hiaba dolgozol kemènyen tanulsz, mivel nem millions csalàdba születtèl a fèrfiak ledegradàlnak ès nem tartanak nőnek.

2023. nov. 3. 11:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!