Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le lehetne beszélni a nőket a külföldi pasik utáni vágyakozásról (exogámia)?
Exogámia ugye az, amikor a csajszikban beindul a vágy, hogy egy külföldi pasival jöjjenek össze, mert külföldi=exotikus, szenvedélyes, gazdag stb. Csak a sok külföldcsávó után szaladgáló nő miatt a magyar férfiak választási lehetőségei csökkennek a nemek piacán.
Le lehetne beszélni a nőciket egy jó kis médiakampánnyal?
Mondjuk, influencerek kampányolhatnának azzal, hogy "Válaszd a hazait!" és lenne ilyen fotó, egyik felén egy életképtelen nyugati csávó, a másikon egy erős, életrevaló magyar srác piros-fehér-zöld keretbe.
Vagy tik tokon mehetnének az ilyen exogámia meg külföldcsávó ellenes versek, pl.
"Részeges pasi az angol,
A bulinegyedben csatangol.
Hogy nem csal meg a francia,
Nincs arra semmi garancia.
Az olasznál gagyibb nincsen:
A mamma neki az isten!
A német meg nagyon sótlan,
Hogy jól sexel: nagyon valótlan.
Portugál, spanyol, kreol:
Színpadiasan vakerol.
Ne kelljen neked a jenki:
A magyarhoz nem ér fel senki!"
70# akárkit arra, hogy együtt legyen velük? Az a picsogás tárgya, hogy a kapcsolaotk konszenzuálisak? :D Beszarás bmeg...
"Pont, hogy a nok nem hajlandoak tudomasul venni az o szintjuket, ezert akarnak okosabb, erosebb, gazdagabb pasit."
Ahhoz képest nem mi nyivákoljuk tele az internetet, hogy jaj nincs senkink."
Na nehogy màr azt àllìtsd, hogy több a pènzèhes pasi mint a nő..
Ennyire nem hazudhatsz magadnak.
71
Amikor kiderült, hogy sajat lákasom van, az összes mamahoteles hulladék halál szerelmes lett, hirtelen rengeteg közös terve lett. 😏
73.
Ez fordított nemekkel is megvan (gondolom ezért kapok egy lepontozást), egyik rokonom most örököl házat-földet-pénzt és hirtelen két nő is vele akar lenni, pedig 60 múlt a fazon és ugyan a többi 60 éveshez képest egész jól tartja magát, de akkor is 60, a két nő meg együtt nincs annyi. Az öreg mondjuk okos, mert pontosan tudja mire megy ki a játék és látszólag belemegy, de valójában nem fog.
Tipikus, amint leírja valaki, hogy egyáltalán nem csak a jóképű és/vagy pénzes férfiak vannak kapcsolatban, hanem tök átlagos ill. rondák is, akkor jön a “biztos csak megalkudtak” duma. Ez a mindent kiforgatás, úgy alakítás, hogy az a mi elképzeléseinket alátámassza nagyon szánalmas. Előbb még az ment, hogy minden nő pénzéhes, akkor most azzal mi lett? Kiderült, hogy ja mégsem, de azok a férfiak, akik nem - a ti mércétekkel mérve - jó nőkkel vannak tuti nem is boldogok. Persze mindezt alapozod a saját kis véleményedre, magadból indulsz ki. Csak azért, mert te nem tudnál egy adott személlyel boldog lenni véletlenül sem jelenti azt, hogy más sem. A mi baráti körünkben levő átlagos párok nagyon is boldogok, de feltételezem te ezt is jobban tudod.
“Amit most te csinalsz az persze nem szanalmas.. Hat mi ilyen tokeletlenek vagyunk sajnos, nem erunk fel a nok szintjere.”
Ha nem tévedek nem én toporzékolok már jó ég tudja hanyadik komment óta azon az egyszerű tényen, hogy mindenki azt vár el, amit akar. Nekem ez az első kommentem, eddig csak olvastam.
“Ertem, tehat meg nagyobbak az igenyeid. Nem eleg, hogy jobban kell keresnie, de meg emellett fontos a vonzó külső ÉS a normális belső!
Gondolom te bombazo lehetsz ha ilyen elvarasaid vannak. A normalis belsot mire fel varod el hiszen neked sem az van? :)”
Látom a szövegértés nagyon nem a te világod. Mutasd már meg hol írtam olyat, hogy jobban kell keressen?? Azt írtam, hogy nem fogok összejönni olyannal, aki keres oda-vissza 250 ezret, miközben én ennek több mint a 2,5-szeresét keresem! Milyen nagyobb igények?! Nehogy már nagy igény legyen az, hogy szeretnék külsőre vonzódni a páromhoz és szeretném, hogy normális személyisége legyen. Nonszensz.
A belsőmről neked fing fogalmad nincs, te viszont bőven megcsillogtattad az ocsmány kommentjeiddel a tiedet.
“…..elgondolkozom, hogy egyaltalan szoba alljak veled”
Juuj, mindjárt sírni fogok, hogy élem ezt túl. :D Remélem nem haragszol meg, ha azt mondom magas ívből…. Nekem tökéletesen megfelelő a normális ÉS jóképű férjem, nem szorulok rá semmiféle nőgyűlölő hisztigépre.
"Hat persze amikor a no erdek ahhoz senkinek semmi koze. Fogadjak el a ferfiak, hogy a nok ilyenek es kesz.. Ez szanalmas..”
Igen bizony, szépen elfogadjátok, mert rohadtul semmi közötök ahhoz, hogy ki mit vár el, nem mellesleg nincsen más opciótok sem. Ha valaki visszautasít, mert nem feleltek meg az elvárásainak, akkor az egyetlen dolog, amit tehettek, hogy tudomásul veszitek, ennyi. A párkapcsolat még mindig nem jótékonysági intézmény, hogy sajnálatból/jófejségből/szánalomból jövünk össze valakivel. Ha találnak az elvárásaiknak megfelelő férfit, akkor miért is kéne lejjebb adniuk? Jaa, mert nektek úgy felelne meg? Hát rossz hírem van, senkit nem érdekel. A férfiak is pontosan ugyanúgy azt várnak el, amit csak akarnak, az ő dolguk!
“Minden ferfi ilyen??”
Ja mert talán minden nő ilyen?? Nem, mégis megállás nélkül megy a “nők”. A nők mind pénzéhesek, mind ilyenek, mind olyanok. Ja és újabb szövegértelmezési problémáid akadtak, ugyanis egy büdös szóval nem írtam, hogy minden férfi ilyen, szimplán annyit, hogy NÉMELY férfi. Lehet nem ártani megtanulni olvasni.
“es nem elvaras, hogy a ferfinak kell tobbet bele tennie mert hat o a ferfi csak egy rabszolga”
Kedves barátnődnek is előadod ezeket a nőgyűlölő szövegeket? Szarházi nők meg minden nő pénzéhes stb stb? Szerencsétlen..
Btw, az én házasságom is pontosan azért működik, mert nem kell többet beletennem, mondván én vagyok a nő, szóval legyek cseléd és 8 óra munka után vigyem a komplett háztartást is...
“Egy ferfinak tudod mi kell, nem insta picsa”
Aham, ahhoz képest rengeteg mégis rájuk csorgatja a nyálát. A kedvedért ismét kiemelem, hogy NEM mindegyiknek, de bőven vannak, szóval óvatosan az ilyen kijelentésekkel, mert nem éppen igazak.
“hanem egy olyan no aki tetszik neki”
Ahogy a nőknek is első körben olyan férfi, aki tetszik nekik. (de fontos a belső is, nem csak a külső)
“Minden pasinak mas no tetszik.”
Ahogy minden nőnek is, legalábbis tök vegyes, hogy kinek milyen férfi jön be. Ami bejön az egyiknek, az nem feltétlenül fog a másiknak és fordítva. Nyilván attól még van olyan, hogy több nőnek is bejön egy konkrét pasi, de ez a férfiaknál sincs másképp a nőket illetően.
“Ja hat a nonek lehet..”
Még egyszer: a férfiaknak is! Ők is azt várnak el, amit akarnak, max egyedül maradnak. Ugyanez igaz a nőkre is. Az meg nehogy már a nők hibája legyen, ha van(nak) olyan férfi(ak), aki(k) teljesíti(k) az elvárásaikat!
A 74#-es miert lett lepontozva?
Mert igazat mond a nokrol?
Nevetseges, hogy amikor egy konkret peldat mond az eletebol, hogy mt csinalnak a nok, akkor a sok igazsagfobias no ide jon lepontozni.
Ti miert nem birjatok elviselni az igazsagot?
Nem akartok ezzel pszichologushoz menni?
76
Mert nem igaz amit irsz! Azért
77#-es te honnan tudod, hogy igaz vagy nem?
Ott voltàl, tapasztaltad?
Akkor milyen alapon?
Mièrt nem bìrjàtok elviselni a kritikàt???
Azt làtom, hogy tök mindegy, hogy jogos vagy nem azonnal ellen tàmadàsba kezdtek.
75# os maniakus kontrazo aki nem birja elviselni a masik velemenyet plusz az erdek nok vedelmezoje..
"Előbb még az ment, hogy minden nő pénzéhes"
Akkor leirom megegyszer mert sajnos a felfogo kepesseged nem mindig mukodik.
A nok tobbsege penzehes. Kivetelek mindig vannak es lesznek. Tapasztalatbol tudom, hogy igy van. Te meg azt nezed, hogy te no vagy ezert ez nem lehet igaz es kulonben is az nem a no hibaja, ha egy pasi meg ad egy nonek mindent amit a no elvar..
Azert boldogabbak lennenk , ha nem ilyen nokkel lenne tele Magyarorszag..
"Ha nem tévedek nem én toporzékolok már jó ég tudja hanyadik komment óta azon az egyszerű tényen, hogy mindenki azt vár el, amit akar. Nekem ez az első kommentem, eddig csak olvastam."
En sem toporzekolok. Van egy velemenyem amit te nem tudsz es nem is akarsz elfogadni. Te ugy gondolod, hogy a nok kovetelozhetnek es valaszthatnak erdekbol part en meeg azt gondolom, hogy ez undorito.
Valaki korabban irta, hogy en is erdek vagyok mert en is csak olyan novel jonneek ossze aki nekem tetszik. Ne hasonlitsuk mar ossze azt, hogy ismerkedesnel azt valasztom aki tetszik, meg azt valasztom aki legalabb tobb penze van. A ketto teljesen mas teszta, de gondolom te majd ebbe is belekotsz es megmagyarazod , hogy ez egy es ugyan az. Egyebkent szerintem nem ez az elso kommented, de mindegy, gondolom majd racafolsz, hogy ez csak a masodik, hiszen kontraznod kell es nincs az az isten, hogy te ra hagyd a masikra es a masike legyen az utolso szo.
"Látom a szövegértés nagyon nem a te világod"
Hat a tied sem ahogy latom..kontrazz es tamadj, ez nagyon fontos!!!
"Nehogy már nagy igény legyen az, hogy szeretnék külsőre vonzódni a páromhoz és szeretném, hogy normális személyisége legyen. Nonszensz."
Ezt mar fent leirtam, lehet nem te hanem valaki mas irta, hogy en is erdek vagyok, ha azt valasztom aki tetszik.. Nem az teljesen normalis, hogy mindenki azt valasztja kulsore es belsore ami neki tetszik. Az nem amikor egy no nagykepuen megszabja, hogy mennyi fizetese kell, hogy legyen a leendo parjanak, mert mi ferfiak se szabjuk meg nektek, de nektek noknek jaar a kedvezmeny kulonben itt orjongtok, hogy mi az, hogy ti ezt nem varhatjatok el..
"A belsőmről neked fing fogalmad nincs, te viszont bőven megcsillogtattad az ocsmány kommentjeiddel a tiedet." Az en kommentem egy reakcio a tiedre.. Nem kotelezo kontraznod es reagalnod, de te kb egy haborut csinalsz ebbol amit minden aron meeg akarsz nyerni..
"Juuj, mindjárt sírni fogok, hogy élem ezt túl. :D Remélem nem haragszol meg, ha azt mondom magas ívből…. Nekem tökéletesen megfelelő a normális ÉS jóképű férjem, nem szorulok rá semmiféle nőgyűlölő hisztigépre."
Ehhez kepest meg mindig velem foglalkozol es itt irogatsz nekem., :)
Menj csak a ferjedhez o majd neked fog igazat adni es boldog lehetsz, hogy kicsikartal egy olyan valaszt belole amit hallani szeretnel..
"Igen bizony, szépen elfogadjátok, mert rohadtul semmi közötök ahhoz, hogy ki mit vár el, nem mellesleg nincsen más opciótok sem. Ha valaki visszautasít, mert nem feleltek meg az elvárásainak, akkor az egyetlen dolog, amit tehettek, hogy tudomásul veszitek, ennyi. A párkapcsolat még mindig nem jótékonysági intézmény, hogy sajnálatból/jófejségből/szánalomból jövünk össze valakivel. Ha találnak az elvárásaiknak megfelelő férfit, akkor miért is kéne lejjebb adniuk? Jaa, mert nektek úgy felelne meg? Hát rossz hírem van, senkit nem érdekel. A férfiak is pontosan ugyanúgy azt várnak el, amit csak akarnak, az ő dolguk!!"
Kedvezmeny!!Kedvezmeny a nonek jarjon a kedvezmeny, a kedvezo feltetelek!!!!!
"A párkapcsolat még mindig nem jótékonysági intézmény, hogy sajnálatból/jófejségből/szánalomból jövünk össze valakivel."
O ezt nem gyozod a tudtomra adni elegszer, hogy a notol segitsegre, kedvessegre a ferfi ne szamitson, hat, hogy jon ehhez a csicska ferfi.
Erdekes, hogy ezt pont te mondod, aki szab egy keretet, hogy mennyinek kell lennie a ferfi fizetesenek. Nem lehet kevesebb mint a tied.. majd papolsz arrol, hogy ez nem egy jotekonysagi intezmeny..
Nem tudom, hogy te irtad e, hogy 650ezret keresel. In irtam, hogy en 850-et nettoban.
Akkor a te felfogasod szerint te nem vagy velem egy szinten, mert en tobbet keresek mint te..
Mondhatnam, hogy a szar az ne pattogjon, de hat te pattodsz allandoan..
"Ja mert talán minden nő ilyen??" Tobb no ilyen mint amennyi nem. Ez omlik a mediabol. Borzalmas belso es csak a kulsot erosiik, hogy egy penzes pasit meg tudjanak fogni.. Tudom majd ezt is megcafolod, de en ismerkedtem, dolgoztam sok novel te nem..
"Kedves barátnődnek is előadod ezeket a nőgyűlölő szövegeket? Szarházi nők meg minden nő pénzéhes stb stb? Szerencsétlen.."
O nagyon szerencsesnek erzi magat, hogy velem van. Tudja, hogy utalom a Magyar noket. Egyre tobbet tud a magyar nok mentalitasarol es a magyarorszagon folyo korrupciorol, csalasokrol mert mindig mondom neki az ujabb hireket igy kepben van. Tudja, hogy okkal ez a velemenyem a magyar nokrol es tudja, hogy Magyarorszagon, hogy mukodnek a dolgok..
Lehet kontrazni!!! :)
Nehogy ram hagyd!!
"Btw, az én házasságom is pontosan azért működik, mert nem kell többet beletennem, mondván én vagyok a nő, szóval legyek cseléd és 8 óra munka után vigyem a komplett háztartást is..."
Az enyem is pont ezert mukodik. az elso kapcsolatom ahol 50-50%-t tesz bele a kapcsolatba mind a ket fel es pont ezert mukodik. Magyarorszagi kapcsolataim pontosan ezert nem mukodtek mert a no elvarta, hogy minden ami nehez az a ferfi dolga es minden ami konnyu az a noje.. Ment a kritizalas es a kovetelozes es amikor vissza kerdeztem, hogy es te mit addsz bele a kapcsolatba az volt a valasz, hogy joo de en no vagyok... Es?? Akkor semmit nem kell csinalni??
Es jott a bosszubol szakitok, mert meg merted mondani nekem az igazat te szemet.. igy megy ez magyarorszagon.
Meg egyszer!! Vannak kivetelek? Vannak!! Melyikbol van tobb??..
"Ahogy a nőknek is első körben olyan férfi, aki tetszik nekik. (de fontos a belső is, nem csak a külső)"
Es nektek nagyon fontos a penz is, a jo humor, hiszen nevetessen meg, talalja ki a gondolataidat es hercegnokent banjon veled. Magyarul tobb jarjon a nonek, a ferfi meg csak ferfi oruljon, hogy a no vele van..
Kontrazz!!!Ne hagyd ram!!!
"Ahogy minden nőnek is, legalábbis tök vegyes, "
Azert a legtobb no megis ugyan azt szajkozza. Foleg anyagi teren..Kulsoleg , belsoleg elhiszem, hogy vegyes a kep a tobbit nem..
"Még egyszer: a férfiaknak is! Ők is azt várnak el, amit akarnak, max egyedül maradnak. Ugyanez igaz a nőkre is. Az meg nehogy már a nők hibája legyen, ha van(nak) olyan férfi(ak), aki(k) teljesíti(k) az elvárásaikat!"
Pontosan, ha egy ferfinak magas elvarasai vannak egy novel szemben akkor az a ferfi egyedul fog maradni. Miert ?? mert a nok beintenek a pasinak mondvan hogy mereszelsz ennyi mindent elvarni tolem...Konnyebbik utat valasztom inkabb kitartott leszek az konnyebb.
Persze , hat az, hogy sok no eloskodik a pasin az nem a nok hibaja, hanem a ferfiake.
A tobbit nem kommentalnam mert nagyon faraszto vagy..
Lehet tamadni es kontrazni, hiszen igazsagot mondtam a nokrol ami fo bun Magyarorszagon.
Sok sikert, tovabbi sok kettos mercet, kedvezmenyt kivanok nektek, mert a kedvezmenyek nelkul agresszivva valtok.
TISZTELET A KEVES KIVETELNEK!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!