Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves magyar Hölgyek,ti lefeküdnétek ezzel a végtelenül szimpatikus, dúsgazdag külföldi úriemberrel?
Sajnos külföldön már olyan magasan van a nők igényszintje hogy már egy milliárdos üzletember fia sem elég jó.
Nagyon magányos szegény.😔
Szerintem a szociális képességeinek a hiánya miatt nem akarnak vele lefeküdni nem pedig a kinézete vagy az elvárások miatt..
Bár mindenki tudja, hogy a nők csak olyokkal fekszenek le akik gazdagok és chad vonásokkal rendelkeznek. Amivel a férfiak alig 10% rendelkezik. Viszont akkor nem értem, hogy lettünk 8 milliárdan..
Te érted ezt kedves incel uram?
“ Bár mindenki tudja, hogy a nők csak olyokkal fekszenek le akik gazdagok és chad vonásokkal rendelkeznek. Amivel a férfiak alig 10% rendelkezik”
10%??? Aki egyszerre chad meg gazdag szerintem nincs 2%.
De én szarkasztikusan mondtam...
Se a pénze , se ő nem érdekel.
Nem a pénztől lesz valaki vonzó engem ez a férfi kifejezetten taszít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!