Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Ti lefeküdnétek...

Lányok! Ti lefeküdnétek szüzen (21 évesen) egy szexi külföldi sráccal, ha sejthető, hogy ebből csak egy nyári kaland lesz, vagy pedig ha már eddig vártatok, megvárnátok az igazit, és azzal veszítenétek el?

Figyelt kérdés
Minden ismerősöm biztatott, hogy nyugodtan feküdjünk le, de szerintem felelőtlenség lenne, és a nemi betegségektől is tartok. De sajnos a vágynak nehéz ellenállni...

2013. aug. 18. 21:18
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
24%
Tedd meg!
2013. aug. 18. 21:19
 2/24 anonim ***** válasza:
68%

Megvárnám az igazit.

Nem kéne megtenned csak azért, mert "szexi" az illető. Mi van, ha ősszel megismerkedsz életed szerelmével? Bevallod neki, hogy egy nyári kalandon vesztetted el? Komolyan nem is értem, hogy gondolkodhatnak így emberek...

2013. aug. 18. 21:21
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés: miért akarsz lefeküdni vele? Miért lesz attól több szüzen egy nyári kaland? Nem mintha én ellenezném, elvégre a szex jó dolog, csak nem hiszem hogy sok mindent fogsz belőle élvezni :D
2013. aug. 18. 21:22
 4/24 Pain for Pleasure ***** válasza:
63%
Nem tenném meg, de ha téged ennyire hajt a véred, akkor hajrá! :)
2013. aug. 18. 21:22
 5/24 anonim ***** válasza:
36%
Én lefeküdnék vele a helyedben. Az emberek túlmisztifikálják a szüzességet és annak elvesztését
2013. aug. 18. 21:23
 6/24 anonim ***** válasza:
60%
Olyat nem találtál aki szexi,magyar és megbecsül?
2013. aug. 18. 21:23
 7/24 anonim ***** válasza:
35%
Jaj, ez az "igazi"- ra várás... minek? meddig? Ehhez rövid az élet. Az jó, hogy nem akarsz felelőtlen lenni, úgyhogy mindenképpen ragaszkodj az óvszer használatához, a nemi betegségek, és a nem kívánt terhesség elkerülése végett. Ha erre nem hajlandó, akkor viszont mondj nemet. Ha pedig van elég esze ehhez, akkor érezd jól magad! :)
2013. aug. 18. 21:25
 8/24 A kérdező kommentje:
Nem akarok lefeküdni vele, csak kíváncsi vagyok, hogy egy átlag ember mit javasolna, én vagyok az aki túlreagálja ezt a szüzesség dolgot, vagy tényleg jobb, ha az ember megvárja vele az igazit.
2013. aug. 18. 21:26
 9/24 anonim ***** válasza:
51%

De miért? Normális férfiaknak nem számít (Max szűz-fétissel rendelkezőknek).

Rövid az élet, főleg arra hogy ilyenekkel várj... Én 16 évesen nem vagyok már szűz, mert nem számít.

16/F

2013. aug. 18. 21:31
 10/24 anonim ***** válasza:

# 6

Mintha az olyan könnyű lenne... tényleg nyüzsögnek az ilyenek :)))

2013. aug. 18. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!