Van itt olyan lány, aki egyéjszakás kalandban veszítette el?
Hány éves voltál?
Ismerted korábbról az illetőt? Tudta, hogy szüz vagy/hogyan reagált amikor megtudta?
Utólag megbántad?
Kihatott a későbbi kapcsolataidra?
Lassan húsz éves leszek, még nem volt komolyabb párkapcsolatom, ebből kifolyólag még szűz vagyok.
Többször is lett volna alkalmam elveszíteni, de akármennyire is bejött a pasi, mindig nemet mondtam, mert mégiscsak jobb lenne olyannal lefeküdni először, akibe szerelmes vagyok.
Egyre inkább azt érzem, hogy legközelebb belemegyek... viszont a fenti kérdések nem hagynak nyugodni.
Köszönöm az értelmes válaszokat!
A legrosszabb döntés.
Várj egy rendes fiúra.
Én így vesztettem el, 16 évesen.
Néhányszor randiztunk, és mivel ő jóval idősebb volt nálam (akkor 26 éves), egyértelmű volt hogy járni nem fogunk.
Tudta, hogy szűz vagyok, és azt is, hogy el akarom már veszíteni.
Nem bántam meg. Nagyon figyelmes és türelmes volt, így már az első alkalom is határozottan kellemes élmény volt a végére (az elején azért fájt, de nem volt olyan vészes, mint amire számítottam). Utána még találkoztunk párszor, de aztán visszamentem az iskolába (más városban tanultam), és megszakadt a dolog, mire legközelebb találkoztunk, mindkettőnknek volt más.
Annyiban hatott ki a későbbi kapcsolataimra, hogy megnövelte az önbizalmam. Nem féltem már, hogy mi lesz, ha szexre kerül sor. Szóval mindent összevetve jó döntés volt.
Igazából ha nem úgy gondolod, hogy csakis szerelemből akarsz szexelni, hanem külön tudod választani a kettőt, és alaposan megválogatod, kivel teszed, akkor nincs ezzel gond. De azért ne egy buli utáni durrbele menet legyen egy vadidegennel, mert akkor jó eséllyel rossz tapasztalatot szerzel.
Nálam is egyéjszakás volt, 18 évesen. Egy balaton-parti buliban találkoztunk, ittam is, a srác iszonyúan vonzott és megtörtént. Holland nyaraló volt, helyes, ápolt, sármos, és tudtam, hogy sosem látom többet. Akkor nagyon bátornak gondoltam magam, ma már inkább felelőtlenségnek. Nem védekeztünk, úgyhogy másnap kértem a barátnőmtől egy esemény utáni tablettát, akinél bezzeg készleten volt...
A kapcsolataimra egyáltalán nem hatott ki, igazából kellemes élmény volt, ma már inkább csak nevetek azon a nagy "merészségen":-). Gyengéd volt és figyelmes, bizonyára észrevette, hogy tapasztalatlan vagyok, de nem kérdezett rá.
De miért kellene belemenned ilyesmibe, ha nem így akarod? Nem szégyen, hogy még szűz vagy, ne viccelj már.
28 vagyok.
Szia!
Én is ugyanígy vagyok a témával, szintén 20 éves vagyok, de nem találtam még olyan lányt, akivel együtt lehettem volna, de úgyis megfogjuk találni :)
20/F
18 voltam, nem ismertem, tudta, elmondtam neki, csak meglepödött, de mindketten tudtuk már akkor, hogy nincs visszaút :) Egyáltalán nem bántam meg, azóta is beszélünk idönként.
Azt nem értem, milyen hatással kellett volna lennie a kapcsolataimra.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!