Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van itt olyan lány, aki...

Van itt olyan lány, aki egyéjszakás kalandban veszítette el?

Figyelt kérdés

Hány éves voltál?

Ismerted korábbról az illetőt? Tudta, hogy szüz vagy/hogyan reagált amikor megtudta?

Utólag megbántad?

Kihatott a későbbi kapcsolataidra?

Lassan húsz éves leszek, még nem volt komolyabb párkapcsolatom, ebből kifolyólag még szűz vagyok.

Többször is lett volna alkalmam elveszíteni, de akármennyire is bejött a pasi, mindig nemet mondtam, mert mégiscsak jobb lenne olyannal lefeküdni először, akibe szerelmes vagyok.

Egyre inkább azt érzem, hogy legközelebb belemegyek... viszont a fenti kérdések nem hagynak nyugodni.

Köszönöm az értelmes válaszokat!

2013. febr. 1. 13:39
 1/9 anonim ***** válasza:
51%

A legrosszabb döntés.

Várj egy rendes fiúra.

2013. febr. 1. 13:43
 2/9 anonim ***** válasza:
88%

Én így vesztettem el, 16 évesen.

Néhányszor randiztunk, és mivel ő jóval idősebb volt nálam (akkor 26 éves), egyértelmű volt hogy járni nem fogunk.

Tudta, hogy szűz vagyok, és azt is, hogy el akarom már veszíteni.

Nem bántam meg. Nagyon figyelmes és türelmes volt, így már az első alkalom is határozottan kellemes élmény volt a végére (az elején azért fájt, de nem volt olyan vészes, mint amire számítottam). Utána még találkoztunk párszor, de aztán visszamentem az iskolába (más városban tanultam), és megszakadt a dolog, mire legközelebb találkoztunk, mindkettőnknek volt más.

Annyiban hatott ki a későbbi kapcsolataimra, hogy megnövelte az önbizalmam. Nem féltem már, hogy mi lesz, ha szexre kerül sor. Szóval mindent összevetve jó döntés volt.

Igazából ha nem úgy gondolod, hogy csakis szerelemből akarsz szexelni, hanem külön tudod választani a kettőt, és alaposan megválogatod, kivel teszed, akkor nincs ezzel gond. De azért ne egy buli utáni durrbele menet legyen egy vadidegennel, mert akkor jó eséllyel rossz tapasztalatot szerzel.

2013. febr. 1. 13:51
 3/9 anonim ***** válasza:
78%

Nálam is egyéjszakás volt, 18 évesen. Egy balaton-parti buliban találkoztunk, ittam is, a srác iszonyúan vonzott és megtörtént. Holland nyaraló volt, helyes, ápolt, sármos, és tudtam, hogy sosem látom többet. Akkor nagyon bátornak gondoltam magam, ma már inkább felelőtlenségnek. Nem védekeztünk, úgyhogy másnap kértem a barátnőmtől egy esemény utáni tablettát, akinél bezzeg készleten volt...

A kapcsolataimra egyáltalán nem hatott ki, igazából kellemes élmény volt, ma már inkább csak nevetek azon a nagy "merészségen":-). Gyengéd volt és figyelmes, bizonyára észrevette, hogy tapasztalatlan vagyok, de nem kérdezett rá.

De miért kellene belemenned ilyesmibe, ha nem így akarod? Nem szégyen, hogy még szűz vagy, ne viccelj már.

28 vagyok.

2013. febr. 1. 14:50
 4/9 anonim válasza:
22%
Én így vesztettem el, 16 voltam, egy buliban voltunk, nem ismertem a srácot, nem tudta hogy szűz vagyok, azóta se láttam, semmi extra. Azóta se érdekel a szex különösebben, azért vesztettem el, hogy ne kelljen azt mondanom hogy 'szűz vagyok'. Most 18 vagyok, barátom még mindíg nincs.
2013. febr. 1. 15:47
 5/9 anonim ***** válasza:
52%

Szia!

Én is ugyanígy vagyok a témával, szintén 20 éves vagyok, de nem találtam még olyan lányt, akivel együtt lehettem volna, de úgyis megfogjuk találni :)

20/F

2013. febr. 16. 21:43
 6/9 Zsigmond Panni válasza:
52%
Én is igy vesztettem el. 16 éves voltam szintén, mint az előzők. Szerintem a legjobb döntés, ha nem életed szerelmének áldozod az életed. Nagyon sok barátnőm rozsaszin felhők közepette vesztette el szüzességét, és hatalmas lelki sérülés volt számukra, én viszont pont ezért egy olyan sráccal, akivel néhányszor találkoztunk megtettem, kifejezetten jó volt és nem is gondoltam rá utána sem negativan. Persze ez személyiség kérdése, nem mindenkinek van ugymond "gyomra" ehhez. :)
2013. máj. 21. 15:37
 7/9 anonim ***** válasza:

18 voltam, nem ismertem, tudta, elmondtam neki, csak meglepödött, de mindketten tudtuk már akkor, hogy nincs visszaút :) Egyáltalán nem bántam meg, azóta is beszélünk idönként.

Azt nem értem, milyen hatással kellett volna lennie a kapcsolataimra.

2014. szept. 24. 09:15
 8/9 anonim válasza:
51%
Én is 16 voltam,a pasit ismertem,de mivel neki barátnője van (még most is) így ez csak egyéjszakás kaland maradt,nem is akartunk ennél többet,soha sem randiztunk azelőtt,semmi szerelem csak szex.Tudta hogy szűz vagyok,ezért is akarta olyan nagyon,mert olyan aranyosnak tartotta hogy olyan kis ártatlan vagyok.Nem volt nagy szám,nem szűzként kezelt,de ennek ellenére jó élmény maradt egy kocsi anyósülésén elveszíteni egy sráccal akiről szinte semmit sem tudtam.Azóta sem volt kapcsolatom,nem is igazán akarok,megelégedek azzal,ha egy pasi legalább egy fél órát velem akar tölteni. 😊
2017. aug. 7. 03:50
 9/9 anonim válasza:
100%
Én tavaly nyár végén veszítettem el egy külföldi sráccal 22 évesen. Külföldön voltam épp egy hostelben (egyik szobatársam volt), az nap nagyon sokat beszélgettünk, jól éreztük magunkat, viszont másnap ő utazott tovább pont Pestre. Pár nappal később találkoztunk itthon és 2 napot együtt töltöttünk, akkor kezdett kialakulni valami és a második nap éjjel egy hostelbe mentünk, ahol rajtunk kívül nem is volt más a szobában. Meg is történt. Én elmondtam neki a legelején, hogy még sose szexeltem, azt mondta, nem tűnt fel neki a tapasztalatlanságom.. Az év végéig heti szinten leveleztünk, bár később aztán ellaposodott az egész, és meglepetésemre év elején törölt a kontaktjai közül. Ez kicsit fájt, de túlléptem. Hogy megbántam-e a szexet? Nem tudom. Igazából nem volt olyan húú, mint a filmekben és fájt a behatolás, bár tény, hogy volt kellemesebb része is. Én anno elítéltem ezt, de most már azt mondom, ha valaki ki akarja próbálni, akkor tegye, csak legyen észnél: megfelelő védekezés és lehetőleg ne várj további komolyabb dolgot. Sajnos én vártam, naivan még ha tudtam is ennek nincs folytatása (részben a távolság miatt), amit személyesen akkor le is tisztázunk. Előtte se volt kapcsolatom most sincs, de nem is igazán vágyom most rá. Csúnyán szólva most már nem nyomaszt az az érzés, hogy szűz vagyok, mert már ez nem így van. Erre pont jó volt.
2018. jan. 4. 14:17

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!