Lányok! Ti lefeküdnétek szüzen (21 évesen) egy szexi külföldi sráccal, ha sejthető, hogy ebből csak egy nyári kaland lesz, vagy pedig ha már eddig vártatok, megvárnátok az igazit, és azzal veszítenétek el?
dry humping... micsoda kifejezések..:'D utána kellett néznem.:D basszus ennyire öreg vagyok már?
Na mindegy szóval ha így jó a lelkiismereted, hogy nem tetted meg, akkor jól döntöttél.:)
Én is amikor elveszítettem... hát nehéz volt magam rávenni, hogy úgy történjen ahogy nem szerettem volna... De mondjuk én idősebb is voltam nálad, és hát úgy voltam vele, nekem már mindegy..:'D
Most erkölcsösnek érzed magad? ... már így is szoptál, nyaltál, gombot varrtál... messze vagy már attól.
Tipikus álszent szűzr_banc.
Szia! Tégy úgy, ahogy érzel. Velem pontosan megtörtént az, amit írtál, csak 19 voltam. Tudtam, hogy nem lesz folytatása, mégis akartam és megtörtént. Nem azt bánom, hogy így történt, hanem azt akivel. Az óvszer természetesen alap, anélkül semmiképp!!!!
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!