Gáz lenne, ha egyéjszakás kalandban veszíteném el? 18/L
Figyelt kérdés
annyira, de annyira szeretnék már szexelni, és egyre többet is masztizok. van úgy, hogy nem is tudok nélküle elaludni este. egyre többet gondolok arra, hogy legközelebb, ha lehetőségem lesz rá, hogy lefeküdjek valakivel (lehetőleg ismerőssel), akkor biztosan megteszem. egész megerősödött bennem ez az érzés. volt is már úgy, hogy csak az tartott vissza attól, hogy lefeküdjek valakivel, hogy még szűz vagyok, és inkább szerelemből veszíteném el, nem csak vágyból.
pasim még nem volt. olyan fiúnak sosem jövök be, aki nekem is bejönne.
nem lesz egy meghitt pillanat, az tuti...és egyikőtök számára sem lesz élvezet, mert azzal kell bajlódni, hogy szűz vagy
2013. jan. 8. 22:34
2/35 Egy Srác Asszem válasza:
hát nem a legjobb ötlet :S
2013. jan. 8. 22:35
3/35 Mókusgyilkos válasza:
mi az hogy túl? valaki v ribanc vagy nem :D
[mivel nem 1 szoknyáról beszélünk ezért nem lehet ribancos ugye..]
egyébként: de eléggé.
persze nem eget rengető tragédia és később csak neked fog számítani pasiknak nem hiszem.. de vállveregetést biztos nem kapsz érte.
2013. jan. 8. 22:35
4/35 anonim válasza:
nem gáz, és nem rib@ancság, ellenben nem a legszerencsésebb számodra, mert lehet összeakadsz egy tahóval, aki egyáltalán nem figyel rád, és nem érdekli mekkora fájdalmat okoz, így pont az érzelmi részéről maradt le
2013. jan. 8. 22:36
5/35 anonim válasza:
Gáz, mert megbánnád, én is így voltam és 21 évesen vesztettem el akit szerettem vele, és sokkal jobb volt, nem éltem az előtte lévő lehetőségekkel mert az csak szex lett volna.
2013. jan. 8. 22:37
6/35 anonim válasza:
igen,ribancos.Nem is kicsit...Ha gondolod,én szüztelenítelek is,meg járok is veled.
2013. jan. 8. 22:38
7/35 anonim válasza:
Nem gáz. Nem feltétlenül bánod meg. Ismerd a tested, olyannal tedd, aki testileg nagyon vonz és bevállalja amit kérsz tőle. Végig irányítsd, hogy mi a jó neked. Ne hagyd magad belevinni neked nem megfelelő dolgokba. Ennyi. Ha kívánod, tedd meg. De ezekre figyelj. :)
2013. jan. 8. 22:39
8/35 anonim válasza:
Miért lenne ribancos, egyébként? Aki nehezen köteleződik el, most tartson csak azért egy fiút, hogy látszólag komoly kapcsolat legyen ami közben csak arról szól, hogy elveszti a szüzességét mert már kívánja a szexet? Nagyon sokan csak később érnek meg a komoly elköteleződésre. Más dolgok érdeklik őket. Addig frusztrálja magát, mert nem kap szexet?
2013. jan. 8. 22:40
9/35 anonim válasza:
Bár igaz: sokan ezt csinálják. Közben tényleg csak a szexről szól az egész. És gyakran a fiú koppan a végén, hogy ő csak arra kellett, de X hónapig jártak vele, nehogy folt essen a leányzó jó hírén...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!