Pasik, mit szólnátok ha a csajotok egy egyéjszakás kalandba vesztette volna el a szüzességét?
Figyelt kérdés
2012. júl. 22. 15:44
2/24 anonim válasza:
Hát nekem nem esne jól, de szerencsére ebben a kérdésben nem vagyok kompetens. :)
3/24 anonim válasza:
Egy világ omlana össze bennem. Minden bizonnyal, ha magamhoz térnék a sokkból, véget vetnék az életemnek.
4/24 anonim válasza:
Fogadjunk ezt nő kérdezte.
Girls power!
5/24 anonim válasza:
Engem se érdekelne,főleg ha én lennék a kaland férfi szereplője :)
6/24 anonim válasza:
nem érdekelne!
amúgy én is 1 éjszakás kalanddal vesztettem el. ha fogalmazhatunk így.
7/24 Hole Hunter válasza:
Egyrészt marhára nem érdekelne, másrészt örülnék, hogy nem én vagyok a konzervnyitó...ne aggódj, a pasik nem fognak ezért ribinek nézni.
8/24 anonim válasza:
Én dobnálak, mert, aki erre volt képes az simán megteszi máskor is.
9/24 anonim válasza:
Utolsó: És az egy-éjszakás kaland az fujj-fujj, undorító? :)
10/24 anonim válasza:
tegnap 18:27
Képzeld nem mindenki vesz részt egyéjszakásban, én sem, fiúként mondom ezt ráadásul! Sőt, szerintem a mai lányok szégyelhetnék magukat, amiért ilyen könnyen odaadják magukat a szép, pénzes fiúknak. -.-"
Nekem nem kéne és kész! Inkább egy csúnya, kövér, aki otthon ül, ő legalább nem kefélne félre.
ÉLjenek a csúnya, kövér lányok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!