Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Pasik, mit szólnátok ha a...

Pasik, mit szólnátok ha a csajotok egy egyéjszakás kalandba vesztette volna el a szüzességét?

Figyelt kérdés
2012. júl. 22. 15:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Csak az utolső mondatoddal értek egyet, azzal sem azért amiért te mondtad.

Szó nem volt félrekefélésről.

Ha pedig nem tudod elfogadni azt a tényt, hogy a nőknek is vannak vágyaik akkor sok-sok csalódás ér még az életben és tudnod kell ez a te hibád lesz nem a partneredé.

2012. júl. 23. 09:22
 12/24 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat mindenkinek. nem, ez nem egy félrekefélés, nem vagyok olyan típus aki megcsalja a pasiját. a lényeg annyi volt hogy szüzesség elvesztése egyéjszakásba... nem össze-vissza csalogatom meg a pasikat. :)
2012. júl. 23. 15:01
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

ma 03:06

Képzeld, nekem sem volt még hegyéjszakásom, ettől függetlenül nem ítélem el azt, aki párszor belemegy ilyesmibe :)

2012. júl. 23. 17:43
 14/24 anonim ***** válasza:
mennyi partnered volt eddig és hány éves vagy?
2012. júl. 23. 20:30
 15/24 A kérdező kommentje:
egy, ő és 16
2012. júl. 23. 21:12
 16/24 anonim ***** válasza:
4%

nézd, ha jól hazudsz, még lehet normális pasid, de lelkiismereted már nem. ha nem sikerülne, ribanc még bármikor lehet belőled, sokan vevők rá biztosan.

jó, válaszolok normálisan a kérdésre: biztosan dobnám. ha véletlenül már hozzányúltam volna, annak mértékében hánynám le, hogy hányszor és mit csináltam vele. oké, normálisan... valószínűleg dühös lennék, ha hozzányúltam volna, mert ezt másképp nem is tehetné meg, minthogy hazudik, hisz eleve nem nyúlnék ribanchoz. szerintem egy hazug nőt nem szégyen megütni. ha meg előtte tudom hogy ribanc, össze se jövök vele.

gyakorlatilag már meg sem kellene lepődnöm azon, hogy 16 évesek ilyen kérdéseket tesznek fel. nem az zavar, hogy vannak ilyen lányok, hanem az, hogy szinte már csak ilyen lányok vannak. előbb megtanultok szopni, mint főzni, utána pedig megsértődtök, ha leku***áznak titeket.

ha valóban jó tanácsot akarok adni egy ilyen lánynak, azt mondom, hogy mindenképp legyen őszinte, mert úgy legalább talál valakit, aki elfogadja, és nem lesz belőle rohadt nagy balhé, mikor kiderül.

2012. júl. 23. 22:58
 17/24 anonim ***** válasza:
35%
ja bunkó vagyok meg prűd, de ez van, rohadt undorítónak tartom, ha valaki igénytelen. igaz attól is függ, hogy milyenek az elmúlt esemény részletei, bár nem hiszem hogy sok enyhítő részlet létezne.
2012. júl. 23. 23:00
 18/24 anonim válasza:
100%
Ne foglalkozz ilyen befordult elmaradott hülyékkel mint az utolsó válaszíró csak azért írja mert anno amikor 18 éves volt és legalább 100 kiló kb 20 éve,szóba se álltak vele a csinos 16 éves lányok és most irigykedik a fiatalokra!Semmi gáz nem lesz belőle most kell élni amikor fiatal vagy.
2012. aug. 2. 23:46
 19/24 anonim ***** válasza:
30%

szerintem meg több lány akart velem kapcsolatot, mint amennyi valaha veled szóbaállt.

csak van 1 kis különbség köztem meg közted: én nem pitizek ribancoknak numeráért.

ha már véleményt kért, tanulja meg elviselni, hogy nem mindenki egyforma

2012. aug. 3. 13:06
 20/24 anonim ***** válasza:

Amennyiben, nekem többet kellett pedáloznom nála az első éjszakáért mint az egyéjszakásnak anno, akit csak kívánt de nem szeretett... nem lenne arányos, megalázónak érezném, hogy mert engem szeret is nem csak kíván, nekem várnom kéne.

De ha én is első éjszaka megkaptam, helyben az egyensúly.

2012. aug. 17. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!