Pasik, mit szólnátok ha a csajotok egy egyéjszakás kalandba vesztette volna el a szüzességét?
én lányok vagyok, és egyéjszakás során veszítettem el szintén... viszont 24 évesen, ezen a nyáron.
nem érzem magam ribancnak emiatt, meg undorítónak, mint itt egyesek írták, mert ez nem csak testi érintkezésről szólt, hanem lelkiről is. ettől függetlenül nem hiszem, hogy bele fogok benne több ilyen kapcsolatba, mert én nem tudom kizárni az érzelmeket, pedig ezek a dolgok elvileg nem az érzelmekről szólnak.
komoly érzelmek lehetnek, amik 1 éjszaka alatt fellángolnak és el is tűnnek...
ezt sem értem, miért kell a lányoknak ezt hazudni, ettől még ugyanúgy ribanc valaki, ha "érzelemből kalandozik". attól függetlenül hogy előtte meg szerencsétlen szűz volt.
nagyon egyszerű a képlet, az egyik fajta ember ösztönöknek él, a másik meg nem, az egyiknek a szex kell, a másik meg felelősségtudatosan tervez párkapcsolatot+családot.
tény, hogy a többség az első csoportba tartozik, és sokan hazudnak önmaguknak is, mert félnek a szégyenérzettől, amit a "normális többség" okoz majd nekik.
onnantól kezdve, hogy valaki belemegy 1 éjszakásba, nincs csajom, csak bérelt k***ám. a megtérésben meg nem hiszek, vagy ha létezik, akkor is kihagynám az olyat.
de mint mondtam, a pasik többségének úgyis csak szex kell, sőt, örülnek ha nem kell egy szűzzel bajlódni, úgyhogy a többséget nem fogja érdekelni.
ennyi kisebbségi komplekszusos embert :D
"odadobják magukat pénzes pasinak"
"éljenek a köver dagad lányok azok legalabb nem csalnak meg"
- NEm csalnak meg mert nem tehetik meg nincs kivel :D
Attól még hogy valaki egy éjszakással veszti el ( pasik nagytöbbsége és egyre több lány is) attol még nem ribanc/kujon az illetö.
Mindenki komoly harmonikus kapcsolatot keres elöbb vagy utobb kinek ez hamarabb jön kinek késöbb :)
"manapság a lányok" nézz meg egy háborus filmet.vagy kérdezd ki a tatát . szüzen mentek férjhez a lányok aztán azzal keféltek akivel csak akartak.
népdalok is erröl szolnak ha jobban megfigyeled ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!