Miért háborogtok azon ha egy lány 15 évesen veszti el a szüzességét, és van pár egyéjszakás kalandja tizenévesen?
Olvasom itt mindig a sok szöveget, hogy éretlen a szexre ennyi idősen, meg élvezni se tudja. Meg biztos hogy terhes lesz, már mitől lenne az? Ennyi idősen nem fogyatékos az ember csak fiatal, ugyanúgy képesek védekezni a legtöbben. Meg hogyha korán kezdi és sok pasival van együtt, akkor ki fog égni stb.
Na én magamon semmi ilyet nem tapasztaltam amit mondtok, elmúltam 21 éves, szóval nem a "tini okoskodás" beszél belőlem.
Én 15 évesen lefeküdtem 2 hónap után az első barátommal, igaz ő már 20 éves volt. És élveztem az elsőtől kezdve minden aktust, ugyanúgy mint jelenleg. Persze lehet azért mert a pasi tapasztalt volt. 16-17 évesen pedig jópár fiúval/ férfival kipróbáltam érzelmek nélkül. És érdekes, soha a terhesség gyanuja sem merült fel, nem kaptam el betegségeket. És nem érzem magam kiégettnek 21 évesen 11 pasi után sem, és nem okozott bennem semmilyen lelki törést. Ugyanúgy kívánom a szexet most is, és örülök neki hogy tizenévesen kiéltem magam, nem apácaként itthon ültem.
15 évesen egy 20 éves pasival 2 hónap után ?
és már 11 ember átment rajtad.... érzelmek nélkül
szerintem eléggé nagy rib*nc lehetsz akit bárki bármikor megkaphat egy menetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!