Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Gáz lenne, ha egyéjszakás...

Gáz lenne, ha egyéjszakás kalandban veszíteném el? 18/L

Figyelt kérdés

annyira, de annyira szeretnék már szexelni, és egyre többet is masztizok. van úgy, hogy nem is tudok nélküle elaludni este. egyre többet gondolok arra, hogy legközelebb, ha lehetőségem lesz rá, hogy lefeküdjek valakivel (lehetőleg ismerőssel), akkor biztosan megteszem. egész megerősödött bennem ez az érzés. volt is már úgy, hogy csak az tartott vissza attól, hogy lefeküdjek valakivel, hogy még szűz vagyok, és inkább szerelemből veszíteném el, nem csak vágyból.

pasim még nem volt. olyan fiúnak sosem jövök be, aki nekem is bejönne.

ugye nem vagyok (túl) ribancos? :(

#szüzesség egyéjszakás kaland
2013. jan. 8. 22:33
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
És még csodálkoznak a nők,ha ribancnak nevezik őket...
2013. jan. 9. 13:44
 32/35 anonim ***** válasza:
Már nem csodálkoznak. Az okosabbjai tesznek rá. :)
2013. jan. 9. 14:29
 33/35 anonim válasza:

En vagyok a nemez turistas ujra..

Hat szerintem a fűtt a vagy ne varj az igazira

Mert lehet h 5-10 ev mulva jon

Es igaza van az elottem

Szololnak hogy sokan mondjak hogy inkabb egy komoly szerelmi

Kapcsolatba kell hat en egy kezemen megszamol

Hany IGAz szerelmet lattam

"Eleg jol kijovunk magasabb nalam es baratnoim szerint is helyes"

Mondat alatt lesznek ilYen műszerelmek

Csak hogy biztonsagba erezze magat es mert nem

Kap jobbat :D :D

Ha szeretnel

Sexelni keress olyat aki nagyon nagyon vonz

Mar ha csak ranezel beindit es azzal!!

Akkor jo lesz

Nekem

Igy volt szep emlek :) .. Ja es azota volt mar komoly boldog kapcsom 2 eves

Ennek

Ellenere jo hogy ezzel a fiuval volt.

21/L

2013. jan. 9. 21:13
 34/35 anonim ***** válasza:
55%

Én két hete vesztettem el olyan fiúval ,akivel nem járok,de vonzódom hozzá és szeretem is. nyár óta tartottam magam,csak mert szűz vagyok.. nem akartam így elveszteni,de mégis így esett,én vele szerettem volna,és rendes,törődő,odafigyelő volt. Nem az első alkalom volt ez,mármint már előtte is számtalan alkalmam lett volna,h vele lefeküdjek mert a vonzalom köcsönös,az érzelmekről meg csk annyit,h ő állítja,h érez,csak nem lenne ideje rám. Onnan sejtem,h ez igaz,mert tényleg nem akart soha hülyíteni,nem erőszakoskodott,annyi,h bulikban nem bírtunk magunkkal és smárolgattunk meg stb. Én nem bántam meg,szerintem nem ribancos dolog,hacsak nem egy ismeretlennel szeretnéd..azzal nem tanácsolnám,neked lesz rossz emlék,mert az nem fod rád figyelni. nekem ez egy szép este volt.

18/L

2013. jan. 9. 22:24
 35/35 anonim válasza:
osztom :)
2013. jan. 10. 00:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!