Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Gáz lenne, ha egyéjszakás...

Gáz lenne, ha egyéjszakás kalandban veszíteném el? 18/L

Figyelt kérdés

annyira, de annyira szeretnék már szexelni, és egyre többet is masztizok. van úgy, hogy nem is tudok nélküle elaludni este. egyre többet gondolok arra, hogy legközelebb, ha lehetőségem lesz rá, hogy lefeküdjek valakivel (lehetőleg ismerőssel), akkor biztosan megteszem. egész megerősödött bennem ez az érzés. volt is már úgy, hogy csak az tartott vissza attól, hogy lefeküdjek valakivel, hogy még szűz vagyok, és inkább szerelemből veszíteném el, nem csak vágyból.

pasim még nem volt. olyan fiúnak sosem jövök be, aki nekem is bejönne.

ugye nem vagyok (túl) ribancos? :(

#szüzesség egyéjszakás kaland
2013. jan. 8. 22:33
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Nem rád értem, hisz nem is ismerlek. Azt én is írtam, hogy a szerelemhez nincs fogható, ez egyértelmű- és szerintem mindkét nemnél így van, aki átélte már, tudhatja miről beszélek.

Viszont: ha valakinek csak szex kell és valamiféle kapcsolatot alakít ki, hogy "úgy látsszon", az szerintem nagyobb gáz, mintha őszintén "csak szexelne". Tehát, ezen a ponton nem értünk egyet.

Vagy tényleg szerelmen alapuló komoly kapcsolatban. Vagy szexkapcsolatban, kalandban, stb.

"Hanem komoly kapcsolatban vagy legalábbis kapcsolatban!"

A "legalábbis kapcsolatban" az, ami számomra kicsit képmutatás. Legyen kapcsolat. De minek?

2013. jan. 9. 00:01
 22/35 anonim ***** válasza:
Igen ezt rosszul fogalmaztam meg!Úgy értettem hogy kapcsolat legalább hogy minimum 2-3 hónap együtt töltött idő.1 év vagy több talán már nevezhető komolynak.:)Én nem találom jónak azt ha valaki csak azért teszi meg hogy túlessen rajta ahogyan írtad te is!Viszont szerintem a te életedben is volt előbb/később olyan srác akivel szívesen megtetted volna.:)
2013. jan. 9. 00:10
 23/35 anonim ***** válasza:

A kapcsolat komolysága nem feltétlenül az időtől függ. Mármint érzelmileg. Az pedig régen rossz, ha valaki csak azért akarja, hogy "túlessen" rajta. De a kérdező nem erről írt. :)

Kevered picit a dolgokat. :)

2013. jan. 9. 00:14
 24/35 anonim ***** válasza:
Én ennek az "elsőzésnek" talán nem tulajdonítok akkora jelentőséget. Független lehet a nagy szerelemtől. Életünk nagy szerelme, vagy nagy szerelmei attól függetlenül fantasztikusak lehetnek, hogy nem velük voltunk először.
2013. jan. 9. 00:15
 25/35 anonim ***** válasza:
Nem gáz, csak szánalomkeltő.
2013. jan. 9. 00:47
 26/35 anonim ***** válasza:

Újra megkérdezem: ha a 18 éves lány tegyük fel 28 éves korára érik meg arra, hogy komoly kapcsolata legyen, viszont kívánja a szexet, akkor addig mit csináljon? Masztizzon? Nem ugyanaz. Úgy nem lehet megismerni önmagát/egy férfi "működésést" (persze, valamennyire igen, mégis...)(

Vagy színlelje a halálos nagy szerelmet?

De a kérdés költői volt. Választ nem várok.

2013. jan. 9. 00:51
 27/35 anonim ***** válasza:

De a "köz" úgy kívánja, kedves kérdező, hogy aki megtetszik szedd fel, járj vele minimum pár hetet, tégy úgy, mintha mindenképp komolyat akarnál.

Hitesd el szegénnyel.

Csikard ki belőle, hogy szeret és nem hagy el. Aztán "biztonságban" feküdj le vele és ha már végképp nem bírjátok egymást elviselni, vágd a fejéhez, hogy neki ajándékoztad a szüzességed, majd valami hülye indokkal szakítsatok drámázások közepette. Mindenki téged fog sajnálni. Probléma letudva. A többség úgyis ezt teszi.

2013. jan. 9. 00:54
 28/35 anonim ***** válasza:
hát egy szűznek nem lenne jó ha szétbaxnák egyéjszakásban vagy de (?)
2013. jan. 9. 03:15
 29/35 anonim ***** válasza:

nem, nem kéne így elveszíteni.

én férfi vagyok de én se tenném kalandban, érzelmek nélkül. te se tedd! ki lehet bírni, nekem elhiheted.

2013. jan. 9. 04:04
 30/35 anonim ***** válasza:
28 Az, hogy szét tudnak-e "baxni" valakit, nem ettől függ. Ezek a csajok néha még határozottabbak is, csak az lehet, ami nekik jó, amit ők akarnak, s ők tekergetik meg a pasit rendesen.
2013. jan. 9. 11:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!