Lányok! Ti lefeküdnétek szüzen (21 évesen) egy szexi külföldi sráccal, ha sejthető, hogy ebből csak egy nyári kaland lesz, vagy pedig ha már eddig vártatok, megvárnátok az igazit, és azzal veszítenétek el?
Kettes vagyok.
Szerintem akik azt mondják, hogy túl van misztifikálva a szüzesség elvesztése című dolog, azok miatt tart itt a világ ebből a szempontból, ahol tart. Azok, akik vagy ilyen gondolkodású férfiak, vagy kis tizenévesek, vagy buliban vesztették el, de már megbánták, vagy kangörcsösek de nem találnak maguknak senkit... vagy csalódtak a volt párjukban... de végülis te tudod, kedves kérdező. Én már 5 éve együtt vagyok azzal, akivel elvesztettem, és borzalmas lett volna, ha nem vele teszem meg először. De tényleg ti tudjátok, na. :) Végülis a vágyaknak tényleg olyan nehéz ellenállni. ;) Feküdjetek össze mindenkivel, akivel csak lehet, egyszer élünk!
Ja,11-es ki kéne menni az utcára és szembejön rögtön 5.
Vagy nem ártana lejjebb venni az igényeket.Kockahasú George Clooney nem ugrik ki az első bokorból..
# 12
Én meg 28 éves koromig vártam feleslegesen a ki_eszett hercegre, pedig csinos vagyok, és lett volna jelentkező... ilyen hülye voltam. Most próbálom jóvátenni :)
Én voltam az, aki szerint túl van misztifikálva.
Szerelemből veszítettem el, 7 hónap után. Nagy szerelem volt, szerencsésnek mondhatom magam. Nekem csodás volt az első alkalom. Viszont nem mindenki ilyen szerencsés, van olyan aki mondjuk csak a 20as évei végén találkozik olyan emberrel akit igazán, mélyen tud szeretni, vagy még később. Ők is várjanak szűzen?
Aki olyan szerencsés hogy a kamasz korában, annak a végén talál igazi szerelmet, az el sem tudja képzelni milyen nehéz lehet ez a kevésbé szerencséseknek, akiknek fontos lenne hogy nagy szerelemből veszítse el, de nem talál olyat akit ennyire tudna szeretni.
Legjobb barátnőm 24 éves és ebben a cipőben jár.
Még mindig a kettes vagyok.
Abban igazatok van, hogy a végtelenségig nem kell várni, és én nem is tudhatom, milyen nehéz, ugyanis ahogy írtam, 19 évesen elvesztettem, és még azóta is együtt vagyunk. Megjegyzem, a párom közel 1 évet várt rám, míg felkészültem. De vannak körülöttem igazán vonzó huszonévesek, akik még szüzek, mert bár barátjuk volt már, nem akarták elveszteni, nem találták megfelelőnek. És ez nekem valahogy így van rendjén. Mindig arra gondolok, hogy ők olyan igazán értelmes, intelligens nők, és milyen kár lenne, ha valaki csúnyán átvágná őket, ők pedig megbánnák az elsőt. Természetesen ha a kérdező már a huszas évei közepét, vagy az utána levő éveket taposná, akkor szívesebben írnám azt, hogy tegye meg végülis. De még olyan fiatal... :) Igazán kár lenne. Szerintem.
ha neked ez a vágyad, és vonzódsz hozzá, akkor tedd meg!:)
én is ugyanebben a cipőben voltam, eleinte nem voltam biztos benne, hogy vele akarom elveszíteni aztán beleszerettem.. lefeküdtünk és azóta is együtt vagyunk szóval no para.. :)
Nem tettem meg, szerencsére. :) és igen, kreol :D
A legmesszebb ameddig elmentünk, az a dry humping. De megértõ volt, miután elmondtam neki, hogy szūz vagyok, rájött h ez most nem fog összejönni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!