Gondolkodom, hogy a szüzességemet egy egy éjszakás kaland során veszítsem el. Szerintetek hiba lenne?
Tudom elég nevetségesnek tűnik a kérdés, de most megyek egyetemre és nem akarok én lenni az egyedüli szűz a közösségben.Igazából kíváncsiság miatt is ki akarom próbálni ,de valahogy ezek a társaskapcsolatok nekem nem működnek.Sajnos érzelmileg eléggé analfabéta vagyok,inkább csak az a haver alapanyag vagyok,mint barátnő. Így a kérdés adott,mennyire bánnám meg ha most megtenném?
U.i. nem kell jelentkező,már van egy alanyom,aki szerintem benne lenne a dologban.
Vannak még szüz egyetemisták, másrészt, nem is kell, hogy tudjanak arról, hogy te szűz vagy vagy sem! Szóval, csak emiatt kár belemenni ebbe a dologba.
Ha viszont nagyon ki szeretnéd próbálni, akkor olyannal tedd, akiben megbízol, és ismered hosszabb ideje.
2: Nem csak azért csinálnám,mert "mi lesz ha a többiek megtudják?". Ez csak még egy ok, ami azért számít,de nem döntő értékű.
4: Tényleg megbánnám csak azért,mert először nem vele csináltam? Ha ezen az elven haladunk,akkor várhatnék az esküvőmig is,mivel az igazival(adott esetben a férjemmel) kell elvesztenem... vagy most kiforgatom a szavaid? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!