Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy tudnám eljátszani, hogy...

Hogy tudnám eljátszani, hogy már nem vagyok szűz? A barátom (24) nagyon nagyon nagyon sok nővel volt már (a legtöbb egy éjszakás kaland, vagy pár hetes kapcsolatok,30-35 éves nők. Stb. )

Figyelt kérdés
Velem komolyan gondolja és hát én is szeretném már, csak nem mondtam el neki, hogy szűz vagyok és nem is akarom elmondani, mert félek, hogy így már nem fog komolyan venni, vagy tapasztaltabb kell neki. Mit csináljak, hogy ne tűnjön fel neki? Esetleg tudnátok valami videót. Pl. Hogy elégítsem ki orálisan? Az egyébként nagyon rossz? 18/L
2012. júl. 26. 22:11
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges megjátszanod és nem is tudnád. Ha ő emiatt meghátrálna, mert még szűz vagy, akkor nem is szeret igazán és jobbat érdemelsz nála.
2012. júl. 26. 22:18
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
tudni fogja..
2012. júl. 26. 22:18
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom... Biztos egy olyan fiúnak akarod adni a szüzességed, akivel még őszinte sem mersz lenni? Már miért nézne le?! Ez nem hátrány, sőt, szerintem még jól is esik majd neki!
2012. júl. 26. 22:19
 4/23 A kérdező kommentje:

Tudom én viszont picit szégyenlem...nem tudom miért...

Meg amikor rákérdezett erre a dologra igazából hazudtam neki,ami még jobban gáz és így már nem szeretném neki elmondani.

Szóval tippek?

2012. júl. 26. 22:24
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Az előző kérdése elég jogos, hogy olyannak adod a szüzességed akivel még csak őszinte sem tudsz lenni. Szerintem manapság inkább tisztelet illet, hogy nem dobtad oda magad az első fiúnak aki szembe jött 14 évesen. Ha ezt nem érti meg vagy kifogása van nem érdemel meg. Ha viszont jó a kapcsolatotok és a hozzáállása büszke lesz rád és odafigyel rád, segíteni fog mindenben. De muszáj őszintének lennetek egymáshoz és bízni 1másban.
2012. júl. 26. 22:24
 6/23 anonim ***** válasza:
47%
Na feláldozom magam! Elveszem a szüzességed és gyakorolhatsz rajtam!
2012. júl. 26. 22:25
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
most komolyan azt akarod, hogy ne vigyázzon rád, hogy ne legyen "óvatosabb" veled, csak azért, mert nem akarod, h tudjon róla? utólag úgy is rájön majd, szóval feleslegesen játszanád meg magad. meg akkor fogja tudni, h azért vagy ügyetlenebb, mert szűz vagy és még fejlődhetsz, nem azért, mert tényleg nem "értesz hozzá". még én is szűz vagyok, de ennek ellenére biztos, h megmondanám a pasinak, akivel először szexelek, akármilyen tapasztalt is. 19/L
2012. júl. 26. 22:26
 8/23 A kérdező kommentje:

Igen én ezeket értem,de már az elején nem voltam vele őszinte és akkor azt fogja gondolni,hogy később sem leszek vele az(pedig nem szoktam hazudni,csak ez olyan rosszul jött ki).

Plusz neki olyan sok kapcsolata volt már,hogy meg sem tudná számolni szerintem.

2012. júl. 26. 22:29
 9/23 A kérdező kommentje:
de azért 1-2 tippet nem kaphatnék? hátha sikerül...
2012. júl. 26. 22:30
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
ha aktus közben/után úgy is rájön, akkor nem mindegy? így is úgy is tudni fogja, h hazudtál róla. de ha előtte őszintén elbeszélgetsz vele, akkor szex során is figyelmesebb lesz vele. 19/L
2012. júl. 26. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!