Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy egy éjszakás kaland után, lehet rá bármiféle esély, hogy a felek összejöjjenek és együtt legyenek?
Figyelt kérdés
Ismerik régóta egymást, de nem beszéltek egy ideig majd újra összefutottak egy véletlennek köszönhetően, miután megtörtént ez az egész semmi nem változott, csak annyi, hogy beszélnek egymással most már újra. De régen az egyik fél többet akart, amiből nem lett semmi. Egyik félnek sincs egy jó ideje normális párkapcsolata.
17/F
2011. szept. 12. 19:48
2/10 A kérdező kommentje:
jogos, úgy kérdezem akkor, hogy mennyi esély lehet rá?
2011. szept. 12. 19:52
3/10 anonim válasza:
Az esély megvan, de ebből nem lesz semmi...
4/10 BlackSword válasza:
Hát nem imádni való, amikor az emberek E/3-ban beszélnek magukról egy anonim oldalon, ahol aztán még fel sem vállalják magukat, mert annyira gyávák... Az ilyen miért szaporodik???
6/10 A kérdező kommentje:
Így volt könnyebb leírni, menj és verd ki....
2011. szept. 12. 22:22
7/10 BlackSword válasza:
Megtörtént... De most hogy jönnek ide az én szexuális szokásaim??? Ha ennyire kretén vagy, hogy E/3ban beszélsz magadról, akkor inkább fordulj szakemberhez... Mert eléggé beteges...
8/10 anonim válasza:
A válasz az hogy semmi...Majd meglátod:(
9/10 anonim válasza:
én a párommal egy egyéjszakás kaland után jöttem össze, már 4 éve boldogan élünk, remélem ez így is marad.
10/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, csak szerettem volna látni másoknak mi a véleménye....remélem jól alakul :)
2011. szept. 15. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!